[QUOTE........4]
Боян е по-земен и с повече опит на терен. Този мяза на библиотечен плъх. Колкото до перчема - забелязвам с времето, че ненормалната прическа говори и за диспропорции в характера. Абе паун. Мое мнение, естествено.
Сега му изчетох биографията. И да първото впечатление никога не лъже.[/QUOTE]
Това е много култово.
"Ненормалната прическа говорЕЛА и за диспропорции в характера..."
Стана ми интересно, коя област от човешкото тяло се визира в подобна "научна" теза? Само за човешката глава ли е валидно, или важи за "прическите" в различни области на човешкото тяло?.... Сериозен съм!
Има какво да научи човек от инвестиционния форум.
И друго не разбрах: дали няма и други "диспропорции", освен тия - в характера?
Специално - относно дамския състав се интересувам... и бих изслушал с любопитство мнението на ВСЯКА дама тук...
Боян е по-земен и с повече опит на терен. Този мяза на библиотечен плъх. Колкото до перчема - забелязвам с времето, че ненормалната прическа говори и за диспропорции в характера. Абе паун. Мое мнение, естествено.
Сега му изчетох биографията. И да първото впечатление никога не лъже.[/QUOTE]
Това е много култово.
"Ненормалната прическа говорЕЛА и за диспропорции в характера..."
Стана ми интересно, коя област от човешкото тяло се визира в подобна "научна" теза? Само за човешката глава ли е валидно, или важи за "прическите" в различни области на човешкото тяло?.... Сериозен съм!
Има какво да научи човек от инвестиционния форум.
И друго не разбрах: дали няма и други "диспропорции", освен тия - в характера?
Специално - относно дамския състав се интересувам... и бих изслушал с любопитство мнението на ВСЯКА дама тук...
Коментар