Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеУкраинците днес са убили единия от членовете на преговарящата си с Русия хрупа. УБИЛИ СА СВОЙ.
Повече няма да снася
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
И за трумбона се говореше, че е ползвал руски жокер за първия мандат. За Хага сте прави обаче, нито Русия, нито Украйна участват. Това дето били завели дело е фишек. Ако се бяха включили, щяха да имат право да заведат дело. И въобще не разбитам, защо загубиха десетилетилетия, докато се сетиха, че с ЕС живота ще им е по-добър. Но сега е късно. В най-добрия случай ще имат неутрален статут, на много по-малка територия. Но ние нас си да гледаме по-добре. Ще дойдат наши хора, избягали преди около 200 години от турците. Да ги постещнем добре и да си оправим демографията малко поне. А диктатора, неговите си хора ще го оправят като огладнеят достатъчно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Ти си го казал, ама да го кажа още по-ясно:
Украинската власт прекратява тези коридори, за да може да използва цивилното население като щит, защото е видно нежеланието на руснаците да стрелят по цивилни.
И квичи, че руснаците били виновни.
А Западът не вижда нищо. Както седем години не виждаше, че бандеровските банди унищожават цивилно население на Донбас.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеceco666, Байдън определено не може да бъде съден, човека не е добре. Тръмп беше казал по време на изборите, че той се обаждал на китайските другари за помощ, беше нещо от сорта - направете нещо за да спечеля изборите, имам нужда от помощ. Склонен съм да вярвам, че е истина.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеceco666, Байдън определено не може да бъде съден, човека не е добре. Тръмп беше казал по време на изборите, че той се обаждал на китайските другари за помощ, беше нещо от сорта - направете нещо за да спечеля изборите, имам нужда от помощ. Склонен съм да вярвам, че е истина.
Аз така ги виждам нещата. Републиканците на Тръмп търсят някакъв съюз с Русия срещу Китай,а демократите съюз с Китай срещу Русия. В Китай също има две крила едните проамерикански другите националисти, а в Русия режима търси изгодна сделка, защото техните либерали мн мн нямат думата и са пращани по затвори
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение
Не е много ясно, кой точно пречи. До момента руснаците показаха, че се пазят от цивилното население. Пълно е с клипове и тук , и в нета как украинци спират военна техника и военни, карат се с тях, а военните не отговарят. За какво им на руснаците да саботират коридорите? От друга страна, украинските военни формирования са на ясно, цивилните са основният им щит срещу бомби и ракети …..
Все пак - на война, като на война
Ти си го казал, ама да го кажа още по-ясно:
Украинската власт прекратява тези коридори, за да може да използва цивилното население като щит, защото е видно нежеланието на руснаците да стрелят по цивилни.
И квичи, че руснаците били виновни.
А Западът не вижда нищо. Както седем години не виждаше, че бандеровските банди унищожават цивилно население на Донбас.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеУкраинците днес са убили единия от членовете на преговарящата си с Русия хрупа. УБИЛИ СА СВОЙ.
вЕрвам
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеВече е ясно, че Путин загуби "операцията" си.
Въпросът сега е, как Русия ще излезе от войната и какви ще са дългосрочните последици от нея?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение
По скоро за теб е Баня - Турската Баня КЕФ
А Русия не я мисли. Свикнали са на санкции, и няма да се спрат за цената на нищо , преди да постигнат ПОБЕДА
- 2 Харесвания
Коментар
-
ceco666, Байдън определено не може да бъде съден, човека не е добре. Тръмп беше казал по време на изборите, че той се обаждал на китайските другари за помощ, беше нещо от сорта - направете нещо за да спечеля изборите, имам нужда от помощ. Склонен съм да вярвам, че е истина.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИма един вариант, но при него ще има много радиация ...
- 1 like
Коментар
Коментар