А, бе, тук всички са някакви заслужили инвеститори, само аз съм прост.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение
Никъде не съм написал , че България ще стане част от РФ. Буферна зона , каквато ще стане, не означава част от РФ .
Или ако ти е по приемливо - ще бъдем във Руската Валутна Зона , тъй като света ще бъде разделен на ТРИ валутни зони .
И това , което правят соросоидите в момента със всички ограничения е просто засилване и ускоряване на това развитие .
А дали ти харесва на теб , и къде ти предпочиташ да бъдеш , никой няма да те пита . Нито пък мен .
Нито пък имат някакво значение , картинките , фейковете , глупавите обяснения и детинските изводи на тукашните соросоидки относно текущите събития в Украйна .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПо-скоро - в небесно синьо, защото Навальний ще го превърне в музей - филиал на Лувъра
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеЗабрави да добавиш - и Кремъл да боядисат в бяло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Значи, да знаеш, и аз съм платен соросоид, защото не искам България да стане част от Руската Федерация. Предпочитам с ЕС и САЩ. Дори и да са мъртви, Русия е по-мъртва.
Или ако ти е по приемливо - ще бъдем във Руската Валутна Зона , тъй като света ще бъде разделен на ТРИ валутни зони .
И това , което правят соросоидите в момента със всички ограничения е просто засилване и ускоряване на това развитие .
А дали ти харесва на теб , и къде ти предпочиташ да бъдеш , никой няма да те пита . Нито пък мен .
Нито пък имат някакво значение , картинките , фейковете , глупавите обяснения и детинските изводи на тукашните соросоидки относно текущите събития в Украйна .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЦивилизованият свят разбра най-накрая с кого си има работа
(вижте гласуването на резолюцията на ООН)
руснаците също, и санкциите ще останат до- изплащане на репарациите на Украина;
- разпадане на РФ;
- провеждане на честни избори на президент
Колкото османската империя ни плати репарации на БългарияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЦивилизованият свят разбра най-накрая с кого си има работа
- разпадане на РФ;
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение
Явно не си слушал внимателно . Всичко, което си описал горе ще стане , искаш(ме) или не искаш(ме). Геополитически план , карма , съдба , Ялта II , както искаш си го наречи . Въпросът е как ще стане . Доброволно или с опъване . До две години или до пет . По пътя на Украйна , по пътя на Казахстан или по пътя на Беларус .
Украйна или ще стане част от Русия , или отново ще стане нищозначима буферна зона . Трети път за развитие няма . Колкото и да квичат и лаят соросоидите из медии - български и чужди .
Ние също . Прибалтика също . Румъния , Молдова и Унгария също.
Край на западния модел на развитие . Евросъюза е мъртав . Умря и американската мечта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепо-скоро ще умре в съня си след 'победа над фашизма'.. и кгб ще монтира ново джудже.. за какво си мислиш, че се пази толкова.
- разпадане на РФ;
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЕдиния се страхува от всички,другите са безстрашни
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Байдън 'грееше' при изказването си как путин не знае какво го чака. Реално в момента джуджето скача точно по схемата, която САЩ иска, а Европа ги изненада като се обедини. Русия няма ресурса (управленски,финансов, мозъчен) да поддържа икономически дълго време тази 'операция', а да не говорим ако им отворят още един фронт в Казахстан примерно. Сащ точно това искат, а Украйна е жертва на имперски интереси...за огромно съжаление.
Чакам и Турция да си смени политиката и да забие нож в гърба на Русия.
Китайците какво ще правят също е важно. Ако Русия им пречи за бизнеса със САЩ, Русия и там ще го отнесе.
И според мен на Путин му направиха клопка, схема и той се хвана.
Сега американците искат да се спре нефта и газта от Русия, те нямат голям проблем с това, а виж ЕС ще е зле всякак ако се съгласи, но е доста вероятно да се случи.
- 1 like
Коментар
Коментар