IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А, бе, тук всички са някакви заслужили инвеститори, само аз съм прост.

Коментар

• Защо, бе, могат просто "Руското посолство" да го преименуват на "Украинското посолство".

Коментар

• Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение

Никъде не съм написал , че България ще стане част от РФ. Буферна зона , каквато ще стане, не означава част от РФ .
        Или ако ти е по приемливо - ще бъдем във Руската Валутна Зона , тъй като света ще бъде разделен на ТРИ валутни зони .
        И това , което правят соросоидите в момента със всички ограничения е просто засилване и ускоряване на това развитие .
        А дали ти харесва на теб , и къде ти предпочиташ да бъдеш , никой няма да те пита . Нито пък мен .
        Нито пък имат някакво значение , картинките , фейковете , глупавите обяснения и детинските изводи на тукашните соросоидки относно текущите събития в Украйна .
        И кои ще са тези валутни зони?

Коментар

• ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА.

Пшеница с 40%, газ с 20%, паладиум 18%, царевица 17%, желязна руда 16%, петрол 15%.

Инфлация.

Трябват още мерки.

Коментар

• clubz.bg
            Предложение: улицата до руското посолство да се казва "Героите на Украйна"

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              По-скоро - в небесно синьо, защото Навальний ще го превърне в музей - филиал на Лувъра
              И вътре Мона Лиза да гледа с присвитите очички на Путин. Ах, ти, задкулисни играчо.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                Забрави да добавиш - и Кремъл да боядисат в бяло.
                По-скоро - в небесно синьо, защото Навальний ще го превърне в музей - филиал на Лувъра

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Значи, да знаеш, и аз съм платен соросоид, защото не искам България да стане част от Руската Федерация. Предпочитам с ЕС и САЩ. Дори и да са мъртви, Русия е по-мъртва.
                  Никъде не съм написал , че България ще стане част от РФ. Буферна зона , каквато ще стане, не означава част от РФ .
                  Или ако ти е по приемливо - ще бъдем във Руската Валутна Зона , тъй като света ще бъде разделен на ТРИ валутни зони .
                  И това , което правят соросоидите в момента със всички ограничения е просто засилване и ускоряване на това развитие .
                  А дали ти харесва на теб , и къде ти предпочиташ да бъдеш , никой няма да те пита . Нито пък мен .
                  Нито пък имат някакво значение , картинките , фейковете , глупавите обяснения и детинските изводи на тукашните соросоидки относно текущите събития в Украйна .

Коментар

Цивилизованият свят разбра най-накрая с кого си има работа
                    (вижте гласуването на резолюцията на ООН)
                    руснаците също, и санкциите ще останат до
                    • изплащане на репарациите на Украина;
                    • разпадане на РФ;
                    • провеждане на честни избори на президент
                    На кой да изплатят репарации като украйна ВЕЧЕ Я НЯМА. До седмици и официално ще престане да съществува.
                    Колкото османската империя ни плати репарации на България
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• разпадане на РФ;
                      Забрави да добавиш - и Кремъл да боядисат в бяло.

Коментар

• Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение

Явно не си слушал внимателно . Всичко, което си описал горе ще стане , искаш(ме) или не искаш(ме). Геополитически план , карма , съдба , Ялта II , както искаш си го наречи . Въпросът е как ще стане . Доброволно или с опъване . До две години или до пет . По пътя на Украйна , по пътя на Казахстан или по пътя на Беларус .
                        Украйна или ще стане част от Русия , или отново ще стане нищозначима буферна зона . Трети път за развитие няма . Колкото и да квичат и лаят соросоидите из медии - български и чужди .
                        Ние също . Прибалтика също . Румъния , Молдова и Унгария също.
                        Край на западния модел на развитие . Евросъюза е мъртав . Умря и американската мечта.
                        За България съм съгласен. Няма по безграбначен и смазан народ от българският който ще посреща с хляб и сол всеки освободител. Само това им дай на българите. Поредният спасител и да запретва ръкави народа да бачка за поредният олигарх докато той скотски съществува. Не напразно 12 години управлява диктатора от банкя заедно с цялата му селска шайка. Другите народи обаче ще се борят срещу руска окупация. Никой не иска да живее в страна където си много беден а върхушката те изцоцва, а ти си просто крепостен селянин.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          по-скоро ще умре в съня си след 'победа над фашизма'.. и кгб ще монтира ново джудже.. за какво си мислиш, че се пази толкова.
                          • разпадане на РФ;

Коментар

• Дано да сте прави, ама само Снежанка може да промени хода на историята, ако запретне полата.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                              Единия се страхува от всички,другите са безстрашни

Поне се видя ясно кой е истинският комедиант и палячо

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Байдън 'грееше' при изказването си как путин не знае какво го чака. Реално в момента джуджето скача точно по схемата, която САЩ иска, а Европа ги изненада като се обедини. Русия няма ресурса (управленски,финансов, мозъчен) да поддържа икономически дълго време тази 'операция', а да не говорим ако им отворят още един фронт в Казахстан примерно. Сащ точно това искат, а Украйна е жертва на имперски интереси...за огромно съжаление.
                                А Афганистан, с цялото американско оръжие и 40 млн човека? Да не е била някаква постановка спешното изтегляне от там на САЩ?

Чакам и Турция да си смени политиката и да забие нож в гърба на Русия.

Китайците какво ще правят също е важно. Ако Русия им пречи за бизнеса със САЩ, Русия и там ще го отнесе.
                                ​​​​​​
                                И според мен на Путин му направиха клопка, схема и той се хвана.

​​​Сега американците искат да се спре нефта и газта от Русия, те нямат голям проблем с това, а виж ЕС ще е зле всякак ако се съгласи, но е доста вероятно да се случи.

Коментар

Working...
                                X