IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е.МИЛЧЕВА
    Когато през 2010 г. администрацията на президента Обама обяви нов вариант за ПРО, различен от този на Буш,, той включваше Румъния, също и България. Само че премиерът, който управляваше България - Бойко Борисов, обвърза щита с някакво съгласуване с Европейската комисия, изобщо манкира и така и не се стигна до щит у нас. Румънският президент Траян Бъсеску обаче се съгласи на мига. ЕК вече беше обявила, че подобно решение е предмет на двустранни преговори между Букурещ и Вашингтон. Борисов, в негов стил, се сниши. Е, резултатите от снишаването за ПРО, бавенето на модернизацията на военната техника, максималното забавяне на интерконекторната връзка с Гърция се виждат днес. Та, когато представители на ГЕРБ се пенявят, е редно отстреща да им припомнят всичко това. Защото работата по проекта за интерконектор започна още при първия кабинет на Борисов - и фактът, че необходимите разрешения не са могли да се набавят в следващите 9-10 години е много лоша атестация именно за управлението на ГЕРБ. Казвам, защото Томислав Дончев по БНТ изтъкна как второто трасе на "Турски поток" станало по-бързо - за година!, щото повтарял част от трасето на "Южен поток" (прекратен през 2014 г.).

Коментар

• Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение

Не само не слушаш , а и не четеш . Никъде не съм написал , че Ризова е казала нещо . Просто гледаше . В перчема .
      Спрямо базата на професора , нейната е толкова . И не само на нея .
      Не отговаряш на въпросите ми по-долу, а зацикли на перчема, което ме кара да се запитам колко пък е твоята “база”?
      Last edited by Selena; 06.03.2022, 13:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Според мен това, което описваш е малко вероятно да стане, но както и да е. А защо всъщност трябва да стане, да сме част от някаква буферна зона на РФ? Защото някави си там руснаци на 3000 км. от нас така са решили? Аз не искам да сме в никаква буберна зона, искам да сме в ЕС. Ти оправдаваш ли болните амбиции на руския лидер да сме в неговата буферна зона?
        А дали ти харесва на теб , и къде ти предпочиташ да бъдеш , никой няма да те пита . Нито пък мен .

Коментар

• Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнение

Какви валутни зони сънуваш. Твоята родина рассия нищо не произвежда. Ако искаш да си в рубловата зона, заминавай, но не ни натрапвай ненормалното си мнение. Само имай предвид, че сега си все още в цивилизованата валутна зона и още можеш да се възползваш от нейните блага, като интернет, смартфон, софтуер. В руската валутна зона ще си пишеш мненията на хартия с писма до вестник Правда.
          Нито пък имат някакво значение , картинките , фейковете , глупавите обяснения и детинските изводи на тукашните соросоидки относно текущите събития в Украйна

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Това се казва тактика! Как пък до сега никому не е хрумвало (да намери "колая" на Русия).?

ЩЕ пребарат суровините и ЩЕ почнат да ги точат... Руснаците ще гледат като хипнотизирани и през това време "ще се развиват по Западния модел"... Демократично развитие, при което Русия получава "развитие по западен модел" (каквото и да означава това - после ще го мислят), а за това дава суровините (и независимостта си), но последното са досадни подобности, залогът е голям: всички ЖИВЕЯТ по западен модел! (кой повече, а кой - по-малко)...

Наистина е елементарно! Толкова е просто и лесно, че не разбирам, как до сега никой не беше се сетил... Общо-взето: идва една дама (Дъри) и с 2-3 логически издържани и смислени изречения удря всички в земята...

Браво Дъри, бива те за идеолог!
            Това не мога да го направя аз, това вече се прави от цивилизования свят

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
              Не думай, че и Ризова е казала нещо подобно .
              Не само не слушаш , а и не четеш . Никъде не съм написал , че Ризова е казала нещо . Просто гледаше . В перчема .
              Спрямо базата на професора , нейната е толкова . И не само на нея .

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Забрави ! На РФ, вече и намериха колая и ще я съсипят икономически. Няма да остане нищо от нея Ще, не ще след това ,тя ще се развива по пътя на западния модел

Това се казва тактика! Как пък до сега никому не е хрумвало (да намери "колая" на Русия).?

ЩЕ пребарат суровините и ЩЕ почнат да ги точат... Руснаците ще гледат като хипнотизирани и през това време "ще се развиват по Западния модел"... Демократично развитие, при което Русия получава "развитие по западен модел" (каквото и да означава това - после ще го мислят), а за това дава суровините (и независимостта си), но последното са досадни подобности, залогът е голям: всички ЖИВЕЯТ по западен модел! (кой повече, а кой - по-малко)...

Наистина е елементарно! Толкова е просто и лесно, че не разбирам, как до сега никой не беше се сетил... Общо-взето: идва една дама (Дъри) и с 2-3 логически издържани и смислени изречения удря всички в земята...

Браво Дъри, бива те за идеолог!

Коментар

Според мен това, което описваш е малко вероятно да стане, но както и да е. А защо всъщност трябва да стане, да сме част от някаква буферна зона на РФ? Защото някави си там руснаци на 3000 км. от нас така са решили? Аз не искам да сме в никаква буберна зона, искам да сме в ЕС. Ти оправдаваш ли болните амбиции на руския лидер да сме в неговата буферна зона?
                  Не оправдавам да съм в нечия изобщо. За един смартфон да ми се разхождат самолетоносачи на Обзор - моля, моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

+1
                    като искат буферни зони да си ги правят в границите на РФ и без това владеят повече земя от колкото могат да ползват.
                    + 1

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Рублата кат' чукне 3 хилки за 1$ със сигурност ще вляза в нея зона, колкото да си накупя тапети за мазата!

Че купувай си руски телефони и телевизори - кой те спира?
                      (ако са: 1. достатъчно кадърни и 2. достатъчно трезви да направят такова)
                      Вземи си и едно руско компче/лаптопче/таблетче, инсталирай си руско офис пакетче........
                      ти ФАЩ телефон и телевизор ли имаш? Или може би гейропейски?
                      Или па компче/лаптопче/таблетче?
                      офис пакеткето ми е БЕЗПЛАТНО - не смятам НИКОГА да плащам за него. Ни на русия, ни на ФАЩ, ни на България
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнение

Кой те кара да им купуваш боклуците. Като не искаш американски, купи си руски смартфон или руски компютър...а няма такива...извинявай
                        Имаше български компютри навремето. Сега няма домати. Бяхме в едната буферна зона, сега сме в другата. Преди сдържахме Америка, сега сдържаме Русия. А някой може ли да ни подържи?
                        Last edited by pinoccio; 06.03.2022, 13:01.

Коментар

+1
                          като искат буферни зони да си ги правят в границите на РФ и без това владеят повече земя от колкото могат да ползват.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Измиращия "свят".
                            макарон или шолц ли са света. Дет нямат наследници и са си взели по една "жена" да ги подиграват или да "прикрият" какви са?
                            Да ! Това са едни от представителите на цивилизования свят, който наброява десетки милиони морални човешки същества. Едни с деца , други нямат ,но това не пречи никому защото имат човешки ценности ,а не някакви имагинерни щения като обратни доводи.

Коментар

Никъде не съм написал , че България ще стане част от РФ. Буферна зона , каквато ще стане, не означава част от РФ .
                              Или ако ти е по приемливо - ще бъдем във Руската Валутна Зона , тъй като света ще бъде разделен на ТРИ валутни зони .
                              И това , което правят соросоидите в момента със всички ограничения е просто засилване и ускоряване на това развитие .
                              А дали ти харесва на теб , и къде ти предпочиташ да бъдеш , никой няма да те пита . Нито пък мен .
                              Нито пък имат някакво значение , картинките , фейковете , глупавите обяснения и детинските изводи на тукашните соросоидки относно текущите събития в Украйна .

Коментар

... ще бъдем във Руската Валутна Зона...
                                Рублата кат' чукне 3 хилки за 1$ със сигурност ще вляза в нея зона, колкото да си накупя тапети за мазата!

Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
                                Хора това е война финасирана от САЩ за да могат американски фирми да завлядяват нови пазари и да продават буклуците си. Война за пазари.
                                Че купувай си руски телефони и телевизори - кой те спира?
                                (ако са: 1. достатъчно кадърни и 2. достатъчно трезви да направят такова)
                                Вземи си и едно руско компче/лаптопче/таблетче, инсталирай си руско офис пакетче........

Коментар

Working...
                                X