Първоначално изпратено от stabwound
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПросто нямаш какво да кажеш и бам, малко празнодумство стил тролене
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Тя и Украйна уж можеше да ликвидира без никакво усилие, но нещо и приседна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
BBC е една от най-уважаваните медии в света. Издънките им са изкючително малко, сравнение с която и да е друга "западна" медия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИван Костов: Европейският елит се е продал на "Лукойл" и "Газпром"
Как да се продаде на нещо, което е негово? Изненадана съм Иван Костов да не знае акционерната структура на Лукойл, например
Но, пропагандата не се интересува от истината, дори я набутва някъде на тъмничко
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Това не е смешно пич и определено не ми е мечта!Най-вероятно, защото за разлика от теб, аз добре знам как изглежда танка и от вътре.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94...BD%D0%BD%D0%B0Last edited by mikimaus; 26.02.2022, 21:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Аз говоря за украинските бежанци...Русия да не дава Господ може да ни ликвидира без никакво усилие.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеЛошото е ,че русите и да искат немогат да спрат . Трябва да го изкарат докрай със всички последици от това . а украинците колкото и да партизанстват ще загубят войната . по големия въпрос е ,защо НАТО не стигна до разрешаване на ситуацията преди да започне войната . могли са но не са го направили .
НАТО всъщност има легитимна причина да се намеси, ако малоумниците от Рашастан с левите си ръце бутнат някоя атомна централа и опушат пак половин Европа. Не го пожелавам, но не го изключвам.
- 1 like
Коментар
-
Просто нямаш какво да кажеш и бам, малко празнодумство стил тролене
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеДалеч си от темата, при това толкова много, че не знам дали има смисъл да пиша в отговор, защото пак няма да разбереш. Числата, и те са ти грешни. Това не е заяждане или обида, а констатация. Та така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
С какво хахахаха, никой не приема ряпа и водка
Нула инвестиции, обратно в каменната ера!
Коментар
-
Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнениеОбрат: Украинска ракета ЗРК "Бук" от времето на СССР е ударила жилищния блок в Киев
Украинските сили за противовъздушна и противоракетна отбрана за пореден път демонстрираха невероятното си "умение".
Оказва се, че тя е изстреляна от украинската зенитно-ракетна система "Бук",
Според източника естеството на щетите сочи, че в сградата е попаднала зенитна ракета.
„Можете ясно да видите във видеото. Очевидно е, че в хода на отблъскването на нощна ракетна атака срещу обекти на военната инфраструктура на въоръжените сили на Украйна е възникнал отказ в системата за насочване на ракети на украинската система за противовъздушна отбрана със среден обсег на действие Бук-М1 и ракетата удари ъгъла на жилищна сграда”, каза източникът.
Той обясни, че след загубата на летище Гостомел три пускови установки за противовъздушна отбрана Бук-М1 са били разположени от украинските военни на 25 февруари, за да укрепят прикритието на столичното летище Жуляни.
Апропо, укровоенни, вероятно от някой нац тербат стрелят по цивилни. Нататък някой дебил ще обвини руснаците сигурно.
https://t.me/epoddubny/8169
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Как да се продаде на нещо, което е негово? Изненадана съм Иван Костов да не знае акционерната структура на Лукойл, например
Но, пропагандата не се интересува от истината, дори я набутва някъде на тъмничко
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Колко щеше да е готино да пратят Делта Форс, да набутат малкия гном в един чувал и да го изсипят на Майдана та украинците да му се порадватЕх пак се размечтах.....Хахахах...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеслед 1-2 поколения никой няма да си спомня тази война
Ето, дори в този форум има "хора", които на няколко пъти си "спомняха" думи на Апостола, които той никога не е изричал. Думи на Плевнелиев (извинявам се, че го споменавам). И модерацията няма проблем с това, че българомразите оскверняват единствения ни безспорен национален Герой, но има проблем, ако напишеш "циганин".
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар