Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Каквото и да е станало,никой няма право да нахлува в чужда територия и да започва война в 21 век,ей така...То ако всеки почне така,какво ще стане?
Дигаш пръста и айде..ми то и в Германия има неонацисти??Дай и натам да насочи танковите бригади,какво ще кажеш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение
Не , там неонацисти са глупавите агитки на Кьолн и Айнтрахт. Не е на държавно ниво , зад което да намига чичо Сам .
То и Укрите са толкова неонацисти , сигурен съм че на 500 човека , един е чел ''Моята Борба'', но чичо Сам педала , знае как и със какво да раздразни мечката .
След преживяното от 40-те години на 20 век НЯМА ШАНС , Русия да държи до границата си държава , в която неонацизма става държавна политика .
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ако аз бях руски трол
- 3 Харесвания
Коментар
-
В Украина едно джудже разлакти буркана и постигна точно обратния на желания от него ефект - сплотяване на украинците, независимо кой език говорят.
Същото това джудже, ядосано от резултата на действията му, пося вятър и сега жъне буря.
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеАко съберете например 50 черни мравки и 50 червени мравки и ги сложите в стъклен буркан, нищо няма да се случи. Но ако вземете буркана и го разклатите силно и го оставите на масата, мравките ще започнат да се избиват помежду си.. Червените ще вярват, че черните са врага, докато черните ще вярват, че червените са врага, когато истинският враг е човекът, който е разтърсил буркана. Кой разтърси буркана?
Във войната Украйна - Русия кой разтърси буркана , а ... ?? А ... ???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
така е, но като запалиш веднъж войната и паднат първите жертви от двете страни - тогава всеки е виновен.
тези 'републики' си бяха организирани от специалните служби на путин каквото и да си говорим, въоръжени също, че и с 'партизни' захранени.
за мен за Украйна вина имат и Русия и САЩ
отдавна мътят водата
Да, определено. Ето виж една позиция.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Каквото и да е станало,никой няма право да нахлува в чужда територия и да започва война в 21 век,ей така...То ако всеки почне така,какво ще стане?
Дигаш пръста и айде..ми то и в Германия има неонацисти??Дай и натам да насочи танковите бригади,какво ще кажеш ?
То и Укрите са толкова неонацисти , сигурен съм че на 500 човека , един е чел ''Моята Борба'', но чичо Сам педала , знае как и със какво да раздразни мечката .
След преживяното от 40-те години на 20 век НЯМА ШАНС , Русия да държи до границата си държава , в която неонацизма става държавна политика .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
... защото болшинството от хората разчитат на това, някой да дойде и "да ги оправи"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНо, защо му е на Китай да оправя нас, като има себе си и милиард и половина китайци за оправяне? Или сами си решаваме проблемите, или си оставаме с тях. Така стоят нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеДобре, де, хайде - Путин е агресор и няма да спре войната и ще я продължи до не знам кога и до не знам къде, каквито са опорките на пропагандата. Но американците могат да спрат войната точно за половин час, стига да обявят, че Украйна никога няма да бъде приета в НАТО. Не в ЕС, а в НАТО. Не е нужно Зеленски да казва нищо, защото то ще бъде без никакво значение. Но американците не го правят. Нали всички искат тази грозна война да спре. Вместо това американците тикат оръжие в ръцете на украинците с патетичното намерение да защитават отечеството. Извинете, ама те ще го защитят, колкото по-скоро свърши тая простотия. Продължат ли, ще останат само следите от распутицата. Ако излезем от мисловната матрица на фили-фоби, някой има ли някакво, макар и първобитно, обяснение? Значи има нещо много над човешкия живот, на който целият свят се яви в ролята на оплаквачка, след като един никакъв наглед политически призив е толкоз трудно да бъде отправен. Един призив срещу прегазена от танкове държава. Какво мери този кантар? Моля, упражнете се!
Без картинки , колажи , фейкове , многоцветни постове , заклинания , списъци със 88 глупости , и никога не са писали в темите за проВаксини, чували с трупове и проБайдън , анблок ?
Трябва да има някакво обяснение от психологична , медицинска и финансова гледна точка .
- 1 like
Коментар
-
EТО ГИ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ТАЙНИ БИОЛОГИЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ В УКРАЙНА ЗА РАЗРАБОТКА НА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ! ОТ РАЗКРИВАНЕТО НА КОИТО ПЕНТАГОНА СЕ СТРАХУВАШЕ!
Брифинг на представител на Минобороны России (06.03.2022 г. – 19:00)
…Получихме от персонала на украинските биолаборатории документация за спешното унищожаване на 24 февруари на особено опасни патогени на патогени на чума, антракс, туларемия, холера и други смъртоносни заболявания.
Сега документите се анализират от руски специалисти от войските за радиационна, химическа и биологична защита.
Очевидно е, че с началото на специалната военна операция Пентагонът имаше сериозни опасения относно разкриването на провеждането на тайни биологични експерименти на територията на Украйна.
Получените документи потвърждават, че в украинските биолаборатории, в непосредствена близост до територията на Русия, се е извършвала разработка на компоненти за биологично оръжие.
За липсата на подправяне на факти, нарушения на САЩ и Украйна член 1 на Конвенцията на ООН за забрана на бактериологично (биологично) и токсично оръжие, украински Минздравом във всички биолаборатории е изпратено указание за спешна премахване на съхраняваните запаси опасни патогени.
В близко бъдеще ще представим резултатите от анализа на получените документи.
Някои от тях, по-специално указанието на Министерството на здравеопазването на Украйна за унищожаването на патогени и актове на унищожаване в биолабораториите в Полтава и Харков, публикуваме:
https://disk.yandex.ru/d/dyWUEF3tDZGauw
https://afera.bg/eто-ги-документите-...огични/
https://afera.bg/wp-content/uploads/2022/03/UKR422.jpg
https://afera.bg/wp-content/uploads/2022/03/UKR433.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Путин не лъже само за едно. И украинските сепаратисти мамата си джасат. Тероризирали са руснаци в Донбас.
тези 'републики' си бяха организирани от специалните служби на путин каквото и да си говорим, въоръжени също, че и с 'партизни' захранени.
за мен за Украйна вина имат и Русия и САЩ
отдавна мътят водататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар