Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Тая същност, дето я решава на своя глава длъжника - води само и единствено до неговата изолация и фалит
Не ме мисли мен, продавай артиите щото някои вече струват 0.00 буквално борсова котировка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнениеИмам някакви спомени, че за нападение трябват 3 пъти повече войска от отбранявашите се.
Украйнската армия беше 320 хил нали? т.е руснаците трябва да имат 1 мил армия за успешно напдение...
Как стана така че руснаците с 100-150 хил завзеха 1/4 от Украйна за 10 дни?!?!?
Отделно,всеки ден от инвазията струва на бляда приблизително 20 млрд $ .Всеки ден .С тая обезценена тоалетна хартия и с тези драконовски санции колко ще изкарат ?
Затова и все бързат за преговори,но няма да ги огрее.Кой ще плати унищожените градове? Кой ще върне хилядите убити ?
Русия тук са я заклещили и края и е близо.Дните на късия също са преброени.
После с десетилетия ще плащат репарации и ще са в трета глуха
- 1 like
Коментар
-
Ще изчака няколко минути за ответния удар, Рашастан няма никакви шансове срещу НАТО
Те оня пуевенския селяндурин си представя бомбене на Варшава - щото е заседнал някъде в 60-те на миналия век
- 1 like
Коментар
-
Поне си призна що ревеш на умряло Пак си купи от шитовете, да не пропуснеш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
Не ставай смешен! Какво оръжие ще грабнеш като почнат да вялят ракети от небето?
Те оня пуевенския селяндурин си представя бомбене на Варшава - щото е заседнал някъде в 60-те на миналия век
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
"Същността е в това, че ако имате заем в западна банка/компания от страна, която е наложила санкции, при плащането на месец повече от равностойността на 10 милиона рубли (около 86 500 евро), не е необходимо да го изплащате във валута.
Гледай да не свирнем и ние с тебе, един колега е получил нахцалунг 800 евро за 60квадрата апартамент. Всъщност защо ли те мисля, ти като съдържател на хотел сигурно сега с тези готините украинки си добре
Не ме мисли мен, продавай артиите щото някои вече струват 0.00 буквално борсова котировка
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ефект от санкциите определено ще има- руските държавни книжа мисля че са джънк и ако ги продават руснаците ще си ги изкупят без пари. Преди да свалят руските акции от продажба, леко се натоварих, така че ще усетя и аз санкциите, дали положително или отрицателно ще разбера след време. Петрола се покачи и бърка яко на всички в джоба, в русия пуснак преди една снимка цена около 50 рубли за дизел или 86 стотинки към днешна дата.
Ситуацията направо си плаче за далавера- една лодка до руско пристанище и обратно и всяка седмица така, докато трае войната и погледнеш си мильонер
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Кремъл не е непогрешим.Кремъл като видя че с приказки не може да си наложи исканията реши да ги наложо със сила.И ще ги наложи въпреки съпротивата..Няма такъв случай в историята руснаците да не са успели да наложат какво искъде къде с приказка къде с шамар
Коментар
-
Как нацели държавата с най-дълги фиксирани договори, талант ненагледен
Свиркат си германците!
Гледай да не свирнем и ние с тебе, един колега е получил нахцалунг 800 евро за 60квадрата апартамент. Всъщност защо ли те мисля, ти като съдържател на хотел сигурно сега с тези готините украинки си добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПутин нареди бизнесът с България да е само в рубли и след специално одобрение
В изпълнение на указ на президента Владимир Путин от 5 март правителството на Русия обяви днес списък с 50 "неприятелски държави", сред които е и България. Той обхваща Европейския съюз, САЩ, Великобритания, Канада, Япония, Швейцария, Сингапур, Южна Корея, Норвегия, Микронезия и дори миниатюрната Сан Марино.
Така всички кредитори от тези страни вече ще получават отпуснатите на руската държава и компании заеми само в рубли. Това е на ръба на технически фалит на държавата, тъй като формално тя може да твърди, че изпълнява задълженията си, но връща заетата валута в рубли, макар и според курса към деня на плащането. Мнозина финансисти очакват централната банка на Русия да въведе някакъв фиксиран обменен курс, който е далеч от реалността.
p.s.
Пък вие му се подмазвайте на Путин! Успех...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИмам и друг въпрос. Защо постоянно се скача от една причина за война с Украина, после на втора, после на трета и т.н.
Ту разполагане на ракети бил проблемът ама Байдън предложи гаранции че няма да се разполагат, ту влизане в НАТО дето нямаше изгледи да стане и без това, ту правата на руснаците дето всъщност не искат да ходят в Русия и бягат от ЛДНР, ту самата Украина била проблем че изобщо съществува, ту Азов които днес нямат нищо общо с нацизма, после се оказа, че проблемът били ядрените централи които самите руснаци обстрелват, биологичното оръжие и не знам какво си... фабриката за измислици не спира да бълва "продукция"
И накрая НАТО били виновни, че не са решили проблема на Путин. Проблем, който путинистите дори не могат да дефинират. То всъщност е ясно, че проблът му е че е самотно джудже, загубило връзка с реалността...
Последната година и особено от 4-5 месеца не спират натовските провокации, които все повече приближават руските граници. Милиарди долари военна помощ за Украйна, предсилоциране на американски войници от Германия в Полша и Румъния, нови в Украйна, черноморски обучения, разполагане на бази и ракети в България...
Не очаквах, че Русия ще стигне до влизане в Украйна, просто, защото мисля, че от години водеше миролюбива европейска политика. Предполагам, че следваха китайския подход. Явно, са преценили че границата на търпимост е премината и след нея, не Русия ще напада, а ще трябва на своя територия да води война.
Всички мотиви, които сочиш като коментирани са основателни - Байдън никакви гаранции не е давал, спомена веднъж за намерения за обсъждане, но при други условия за налагане, в 2те области от години се водят изстъпеления срещу рускоезично настроение - малко в скоби - вчера слушах Руслан Мъйнов да разказва в предаване на Лора по НТв за тези неща в одеска област... Азов са отряди, които са ползвани от украинската власт, подпомагани в обучение и въоръжение от американци... Билогичните лаборатории е тема, която заслужава внимание от европейските медии, а не тролски смехории
Ето прашинка от сводките през декември за НАТО https://www.bgonair.bg/a/4-world/250...ha-nad-ukrayna
Гардиън за азовските изстъпления в Донецк и Луганск
https://www.theguardian.com/world/20...aw9tabFa36EuEM
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар