IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Дай прогноза за изхода.
    Ванга още през 1988 г. казва, че вижда един Владимир, който в немного далечното бъдеще ще покори целия свят. Това щял да бъде осмият поред лидер на Русия, а настоящият руски лидер Владимир Путин е именно под номер 8,

Ванга предрече триумф на Путин в света

По онова време всички се изненадват най-вече, че Ванга говори за Русия, а не за СССР, който тогава е все още жив. Тя обаче предрича не само краха на СССР, но и неговото възстановяване, което ще дойде в първата третина на 21 век.

Пророчицата е определила въпросният Владимир като миротворец, което до момента е точно така. Ако не е Путин, досега да са избухнали немалко войни, като дори може да се счита, че САЩ и Русия не воюват все още именно заради Путин.

Както е известно, Баба Ванга предсказа атентата в САЩ през 2001 г., който дойде само 5 години след телесната й смърт. Затова вече мнозина политици вярват на предсказанията й и дори се водят по тях.

Според Ванга Русия ще стане господар на света до 2030 г., което ще е за сметка на САЩ. Освен това тя е предсказала, че Китай ще се превърне също във велика сила, което ще стане през 2018 г., както се и оказа.

Баба Ванга е предсказала още и завръщането на комунизма. То ще стане през 2076 г., като безкласовите общества ще завладеят света.

Пророчицата дава още много предсказания, но като цяло всичките са насочени към победата на Изтока над Запада. Края на света пък го е определила за 5079 г.

Ванга: Виждам как Владимир Путин владее целия свят през 2030 г.! - Informiran.net

Има и още за Европа.... но не го намирам... че ще бъде разрушена от голяма война... за 2022 ставаше дума... ако го намера ще го постна

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Дори да е нов кагебеец, ама да не е толкова "луд", пак ще свърши работа. Поне на първо време.

Под луд имам предвид идеологически обременен.

не се прави,че не ме разбра !

Коментар

• Дори да е нов кагебеец, ама да не е толкова "луд", пак ще свърши работа. Поне на първо време.

Под луд имам предвид идеологически обременен.

Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
        викаш време е за нов горбачов !

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          Преврат.

Ако пробва бутона ще го отстранят - т.е. пак преврат.

викаш време е за нов горбачов !

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Дай прогноза за изхода.

Никакъв шанс за сериозна прогноза - чувствам се доста слабо информиран, не знам със сигурност на отделните лагери къде какво им тежи най-много.

Изглежда като нещата да се проточат известно време /седмица-месец-два/ и накрая руснаците да излязат една идея повече на своето, но ще понесат щети. Ще има ново правителство в Украйна, а в последствие обаче е много вероятно да започнат да се наслагват други локални конфликти по целия свят и съответно в един момент всички големи страни да се окажат въвлечени една срещу друга.

Коментар

• Преврат.

Ако пробва бутона ще го отстранят - т.е. пак преврат.

Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
              Не знам. И на мен не ми харесва. Не виждам вече опции пред Путин. Освен блъф за бутона

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Почвам да мисля ,че прожекцията отдавна е започнала .... тия що тикат ситуацията към сериозен и трагичен завършек ?!!
                Не знам. И на мен не ми харесва. Не виждам вече опции пред Путин. Освен блъф за бутона

Коментар

• Абе я да ви дам нещо да четете:

В ЕС впервые в истории решились дать Украине летальное оружие и боевые самолеты

Евросоюз впервые в истории предоставит Украине летальное оружие и другое оборудование для Вооруженных сил нашей страны, которая находится в состоянии войны с Россией. Об этом стало известно в воскресенье, 27 февраля.

С таким заявлением выступили президент Еврокомиссии Урсула фон дер Ляйен и верховный представитель ЕС по внешней и политике безопасности Жозеп Боррель. Об этом пишет Deutsche Welle.

Отметим, что, кроме летального оружия, Украина получит также боевые самолеты.

"Впервые за все время, Европейский Союз профинансирует покупку и доставку оружия и другого оборудования находящейся под атакой стране. Это поворотный момент", – отметила фон дер Ляйен.

Last edited by X_Y; 28.02.2022, 10:04.
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
                    Ах колко долно им откраднаха спестените парички и сега ще ги оставят да гладуват, само защото си гласуват по инерция.

Министрите на външните работи на страните членки на Европейския съюз одобриха забрана на трансакциите с руската централна банка, реализирайки един от най-тежките отговори досега на инвазията в Украйна, предаде Financial Times.

Европейските ограничения за международните резерви на Русия на стойност 630 млрд. долара са координирани със САЩ, където администрацията на Джо Байдън работи по подобен ход, заедно с Обединеното кралство и Канада.
                    Почвам да мисля ,че прожекцията отдавна е започнала .... тия що тикат ситуацията към сериозен и трагичен завършек ?!!

Коментар

• Ах колко долно им откраднаха спестените парички и сега ще ги оставят да гладуват, само защото си гласуват по инерция.

Министрите на външните работи на страните членки на Европейския съюз одобриха забрана на трансакциите с руската централна банка, реализирайки един от най-тежките отговори досега на инвазията в Украйна, предаде Financial Times.

Европейските ограничения за международните резерви на Русия на стойност 630 млрд. долара са координирани със САЩ, където администрацията на Джо Байдън работи по подобен ход, заедно с Обединеното кралство и Канада.
                      Ходът може да предизвика бурни условия на руските пазари в понеделник сутринта

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Никакви отстъпки за Путин не трябва да има. Ако светът сега му подари Украйна, утре ще му подари и Прибалтика
                        Ти гледай да не се наложи да му “подаряват “ България, че знаш ли колко бързо ще ни изтъргуват западните ни “ съюзници “ !

Коментар

• Не е емоционално. Но е малоумно. Базирано е на куп идиотии в кратуната на Путин (неофашистки дугинистки булшит). Неговите хора са йесмени и явно като на Сталин, му казват каквото на него му се иска да чуе. Той затова и така надцени армията си.

Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
                          Според теб войната просто като невъздържано емоционално решение на Путин ли е започнала?

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение

Според теб войната просто като невъздържано емоционално решение на Путин ли е започнала?

Ти наистина ли вярваш, че само един човек може да управлява която и да е било голяма държава и свободно да взема решения от такъв калибър?Това не е било така дори и при варварските племена. Не знам смешно, тъжно, тъпо или гневно да ми стане като прочета или чуя някоя от безбройните персонални нападки към точно определен човек. Чак и психологически портрети му правят от какви заболявания страдал - щял да изперка и да натисне "червеното копче". Това си е колосално несериозно, глупаво е. Защо се оставяте така да ви правят на малоумни?

ПП. И не би било зле да уточня, че същото важи и за голямата маса народ, които пък го смятат за "гении", "велик лидер" и т.н.
                            Дай прогноза за изхода.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                              Аз лично не виждам изход от ситуацията, не виждам как ще бъде предотвратено разрастване на войната.
                              В каква посока го виждаш това разрастване - ако може да споделиш някакви хипотези?

Коментар

• Според теб войната просто като невъздържано емоционално решение на Путин ли е започнала?

Ти наистина ли вярваш, че само един човек може да управлява която и да е било голяма държава и свободно да взема решения от такъв калибър?Това не е било така дори и при варварските племена. Не знам смешно, тъжно, тъпо или гневно да ми стане като прочета или чуя някоя от безбройните персонални нападки към точно определен човек. Чак и психологически портрети му правят от какви заболявания страдал - щял да изперка и да натисне "червеното копче". Това си е колосално несериозно, глупаво е. Защо се оставяте така да ви правят на малоумни?

ПП. И не би било зле да уточня, че същото важи и за голямата маса народ, които пък го смятат за "гении", "велик лидер" и т.н.
                                Last edited by X_Y; 28.02.2022, 10:03.

Коментар

Working...
                                X