Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПерфектно. Главно заради тоя министър смятах, че това правителство е прикрито путиноиден и про-мафиотски троянски кон. Но започвам да мисля, че може и да съм бил в грешка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ние сме страна, не знам как продължавате да не го разбирате. руснаците нямат сантименти, щом нападнаха най-близкия им народ, на какво основание смяташ че ние ще сме защитени ако се снишаваме като зайци в храсталаците? Единственият начин е взаимната защита в НАТО и дано САЩ си спазват договора, иначе сме обречени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Махат го, добре. Какво се случва след това... слагат някое мамино синче, което пушка не е виждало през живота си, и на което морето е до колене, щото е завършило на запад. Най доброто поведение е запазване на неутралитет, иначе сме готови за пушечно месо, каквото всъщност са и украинците. Не разбирам какви са тия пориви за заемане на страна, какво и на кого показваме???? че сме по католици и от папата ли?
Ходете в украйна, защо искате МИРОЛЮБИВИТЕ БГ граждани да са пушечно месо?
Да викат колко е лошо да ви бомбят НАТО/запада?
украинците топли ли ги това?
Искате и нас това лицемерие да ни топли? Или "ама те русия са врага" ще ви топли ....
Тези заради които ИМА БЪЛГАРИЯ са врага, а тези които ни УНИЩОЖАВАТ са ви приятели?
Няма измислена дума за такива твариНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ние сме страна, не знам как продължавате да не го разбирате. руснаците нямат сантименти, щом нападнаха най-близкия им народ, на какво основание смяташ че ние ще сме защитени ако се снишаваме като зайци в храсталаците? Единственият начин е взаимната защита в НАТО и дано САЩ си спазват договора, иначе сме обречени.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеБраво, махат военния министър
Предлагам неутрален термин, например "императивно освобождаване от длъжност"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеRussian Central Bank to raise key interest rate from 9.5% to 20%
това как ви се струва
Това е голямата сила и голямата тайна на руснаците - те могат да мизерстват с десетилетия, стига държавата им да плаши другите. От истинска храна и истински алкохол могат и да се лишат, в името на това да бъдат мразени.
Пък и мнозинството руснаци живеят или в хрушчовки, или в землянки ... дреме им на тях за рублата, те така или иначе продават само това, което им дава земята.
Мъчно ми е за руските спортисти, руските артисти и певци, руснаците, които искат да са част от цивилизацията ... честно казано махане от "Евровизия" и отказ да се играе футбол с тях ми идва малко в повече ...
... какво е виновен един футболист, че група газови крале си издигнаха КГБ кадър за император?
Last edited by Tepxi; 28.02.2022, 12:18.
- 1 like
Коментар
-
Махат го, добре. Какво се случва след това... слагат някое мамино синче, което пушка не е виждало през живота си, и на което морето е до колене, щото е завършило на запад. Най доброто поведение е запазване на неутралитет, иначе сме готови за пушечно месо, каквото всъщност са и украинците. Не разбирам какви са тия пориви за заемане на страна, какво и на кого показваме???? че сме по католици и от папата ли?
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеRussian Central Bank to raise key interest rate from 9.5% to 20%
това как ви се струва
- 1 like
Коментар
-
това как ви се струва
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
-
Перфектно. Главно заради тоя министър смятах, че това правителство е прикрито путиноиден и про-мафиотски троянски кон. Но започвам да мисля, че може и да съм бил в грешка.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар