IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Чак не ми се вярва.

Живяхме в един свят през февруари 2020, после в друг до 24 февруари 2022, сега 09.03 няма нищо общо с отпреди 2 седмици.

Малко ми идва в повече, колкото и да е, Втората световна война е била предусещана и предполагана години по-рано.
    Тук първите анализи, че нещо се готви на границата с Украйна и няма да е учение, както обясняваха руснаците, са от януари 2022.

Колкото и да не си фен на световната конспирация, прави сериозни впечатление как глобални процеси се случват за 10 дни. То бива, бива да сме ускорили скоростта на живот, ама чак пък толкова ...

... както и с Ковида, никога няма да научим цялата истина.
    Накрая украинците ще се скитат немили-недраги по света, руснаците ще носят маратонки "Адибас", а ние ще плащаме тройни цени на всичко.
    Голем келепир.
    За масата хора по света няма келепир от това, което се случва. Дори да има някакви контрольори, които предизвикват сегашната криза и всичко да е заговор, да казваме, че има някакво оправдание в нападението на една държава над друга не ми се вижда нормално. Иначе, смятам, че промиването на мозъците на народа е и от двете страни. Китайците колко са войствени, руснаците, американците. Големи амбиции имат всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ти малоумен ли си,къв си? Те ни обявиха вече за НЕПРИЯТЕЛСКА държава,убиват невинни и над 50 деца вече,умишлено стрелят по жилищни сгради,болници и детски градини,умишлено стрелят по рейсове за евакуация и ние трябва да ги обичаме ,така ли ?
      А ти да беше разбрал защо се случва всичко това. А не да обявяваш всеки, който е срещу истеричната пропаганда за руски трол - пропаганда, която прокарва изключително примитивни наративи. Човек се повлиява повече от видимото, отколкото от невидимото, а невидимото е това, което движи видимото - пропагандата се възползва от тази първична естественост на човека. Руснаците да гърмят по детски градини е неморално и отвратително и най-вече видимо, но американците да могат с една дума да предотвратят всичко това и да не го правят и да насъскват цялата тази пропаганда, е още по-неморално и отвратително и най-вече невидимо.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

На мене никак. Констатирам само. Иначе и аз като теб съм катастрофически настроен за бъдещето. Инфлация или стагфлация, недостиг на продукти, купонна система, проблеми с енергията. Дали ще е и в България така, не знам.

Става дума и за това, че масово руснаците и влюбените в Путин оправдават и се радват на войната. Това нормално ли ти се вижда?
        Аз не съм настроен катастрофично а реалистично..Не разбирам как без да си живял и без да си в Русия го констатираш

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Това как ти подобрява на теб положението?
          На мене никак. Констатирам само. Иначе и аз като теб съм катастрофически настроен за бъдещето. Инфлация или стагфлация, недостиг на продукти, купонна система, проблеми с енергията. Дали ще е и в България така, не знам.

Става дума и за това, че масово руснаците и влюбените в Путин оправдават и се радват на войната. Това нормално ли ти се вижда?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
            Това ли е единственото, което успя да измислиш?

Не си ли даваш сметка, че звучиш точно като бабичките по селата:
            К'о туй Интернет, к'ви с'тез борси, ми как'о работи тоз чиляк, к'о яде, кат няма 2 дка нивичка?!?
            Да съ връщат на село......! че гладни ще умрът.

Ти може и да можеш без кока-кола и макдоналдс, мога и аз (затова и не купувам), разликата е, че аз не ограничавам никой! Само дето младите си имат техния живот! И тоя сега им го отне и е на път да ги върне в 19-ти век (че и преди това). Само, че бъдещето е тяхно, защото животът не върви назад.
            По добре замълчи щото като дрънкаш за борси нито изглеждаш интелигентен нито е модерно и не Уорън Бъфет...Както казваше една колежка аман от теоретици практици няма

Коментар

• "Путин - политический труп", а "население России для него безликая масса"

Коментар

Положението в Россия стана един болшой ПИЗДЕЦ.
                Чак не ми се вярва.

Живяхме в един свят през февруари 2020, после в друг до 24 февруари 2022, сега 09.03 няма нищо общо с отпреди 2 седмици.

Малко ми идва в повече, колкото и да е, Втората световна война е била предусещана и предполагана години по-рано.
                Тук първите анализи, че нещо се готви на границата с Украйна и няма да е учение, както обясняваха руснаците, са от януари 2022.

Колкото и да не си фен на световната конспирация, прави сериозни впечатление как глобални процеси се случват за 10 дни. То бива, бива да сме ускорили скоростта на живот, ама чак пък толкова ...

... както и с Ковида, никога няма да научим цялата истина.
                Накрая украинците ще се скитат немили-недраги по света, руснаците ще носят маратонки "Адибас", а ние ще плащаме тройни цени на всичко.
                Голем келепир.

Коментар

Това как ти подобрява на теб положението?

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Те вече конфискуваха валутните депозити. До 10 000 долара, всичко друго в рубли. Който не си е държал парите в дюшека, гори.
                    Абе стремително се върнаха в 90те, дори доста по-назад. Само за 2 седмици.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                      Полският външен министър обяви, че правителството на страната е готово веднага и безплатно да предостави своите изтребители МиГ-29 на САЩ.

Това става два дни, след като американският секретар Антъни Блинкен заяви, че Вашингтон „активно търси“ варианти Украйна да бъде снабдена с нови бойни самолети, за да може да отбранява небето си от Русия.
                      „В същото време, Полша официално изисква от САЩ да ни предостави употребявани самолети със съответните оперативни възможности. Полша е готова незабавно да обсъди условията по закупуването им“, пишат от Варшава.

„Полското правителство настоява другите съюзници от НАТО, които притежават МиГ-29, да направят същото“, добавят от правителството. Сред страните, които разполагат с такива изтребители е и България, предаде БТВ.

Темата с предоставянето на самолети на Украйна е актуална от миналата седмица. Киев има сериозни проблеми срещу числено превъзхождащите атакуващи сили, като в същото време украинските пилоти имат опит само със самолети от съветските времена и наземната инфраструктура не е съвместима със западните стандарти.

От украинското командване даже се похвалиха, че натовските страни ще помогнат със своите МиГ-29 (най-съвременният съветски изтребител към момента на падане на Желязната завеса), като посочиха, че самолетите ще дойдат от Полша, Словакия (бивши източногермански машини - б.р.) и България, като за нашата страна беше написано и че ще предостави своите наскоро модернизирани в Беларус щурмови Су-25.
                      Ми като са ербапи да дават тамън ще проверят дали Путин се шегува..После да не плачат..Ще пробват и как дйства член пети.То когато Бог реши да те затрие ти взема акъла..Вземането на решения продиктувани от злоба и ненавист и без всякаква връзка с реалността води до катастрофа..Русия може да срине Полша без един войник да мине на тяхна територия.Полша не може нищо да направи на Русия...И тамън ще разберат колко струват приказките ни обещанията а американците
                      Полският ясновидец Кшищоф Яцковски: Лошото ще продължи три години и половина

Чудеса и пророчества :: Полският ясновидец Кшищоф Яцковски: Лошото ще продължи три години и половина :: Политика (politika.bg)
                      Last edited by national power; 09.03.2022, 10:17.

Коментар

Продажбата на чуждестранна валута в Русия ще бъде спряна от 9 март до 9 септември, съобщи Централната банка на страната.

"Между 9 март и 9 септември 2022 г. "банките няма да могат да продават чуждестранна валута на граждани", се казва в съобщение на банката. Ще е възможно обаче чуждестранна валута да се обменя за рубли "по всяко време и във всякакво количество".
                        Те вече конфискуваха валутните депозити. До 10 000 долара, всичко друго в рубли. Който не си е държал парите в дюшека, гори.
                        Абе стремително се върнаха в 90те, дори доста по-назад. Само за 2 седмици.

Коментар

Ха ха ха не знаех че хубавият живорт е да се тъпчеш с боклуци като кока кола разните му подсладени сокове да се парфюмираш вместо да се къпеш...Можеш ли да разбереш че твоя любим запад бълва вредни за здравето боклуци които всеки който мисли за здравето си не употребява...Не се грижи за Путин а мисли като ти запре нефта и газта какво правиш..
                          Да пиеш оделколон също не е някава велика алтернатива
                          Според мен генерално бъркаш като мислиш, че хората (масово говоря) в България мразят руснаците. Все едно да кажеш, че мразим северно корейците, които са същите като южните, но под ботуш и им съчустваме.

От това да се 'сливат' вожд(диктатор) с народ негативи има само за руския народ. Режимът на Путин+Олигарсите+Корумпираната върхушка (особено силоваците) не е руския народ. За съжаление руската пропаганда открай време залага на вожда в стил 'След мен и потоп'.

Реално там демокрация никога е имало и са преминали от Романови директно към Бандата прикрита зад Комунизма/Социализма, а сега не знам какви се пишат. Целта на мерките е по-скоро да се разбута кошера на тази върхушка, но това крие огромни рискове. Може да се капсулират като Северна Корея, но може и да дойде някой психо-генерал, който всяка нощ сънува ядрена война и унищожаването на янките. Игра с огъня е цялата тази работа (САЩ си играе с огъня), което по никой начин обаче не може да ме накара да симпатизирам на режима на джуджето и останалите кагебисти.

Плашеща е тенденцията с това Z - все повече почва да прилича на нацистката пропаганда с пречупения кръст. Символ, зад който масите да се обединят и да победят! През Средновековието така са се подреждали зад Кръста и са тръгвали на кръстоносни походи. Тези срещу тях пък зад полумесеца.... в 21-ви век подобен род пропаганда е силно опасен и е ясен индикатор, че Джудето иска да е на поста до живот с цената на колко е нужно руски и чужди животи, а върхушката около него е силно мотивирана предвид, че всички са мултимилионери най-малкото.

Идеята на мерките да обеднее кръжока около джуджето и опит да се спасят да го сменят. Тук залогът е голям, защото не е ясно дали няма да стане ' от трън та на глог ', но явно това е схемата избрана от САЩ. Европа ако имаме акъл ще се държим заедно пък каквото сабя покаже.

Енергията е клинът, който ще окаже огромен натиск върху ЕС. Кой колко е зависим от руски енерго носители и колко може да издържи.

Сащ са наясно с това и са ОК ЕС да се порзабута... даже им отърва. джуджето и то е ок ЕС да се разбута инак за какво години наред ще спосорира всякакви крайни идиоти наред из Европа.
                          Last edited by bertram; 09.03.2022, 10:10.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ха ха ха не знаех че хубавият живорт е да се тъпчеш с боклуци като кока кола разните му подсладени сокове да се парфюмираш вместо да се къпеш...Можеш ли да разбереш че твоя любим запад бълва вредни за здравето боклуци които всеки който мисли за здравето си не употребява...Не се грижи за Путин а мисли като ти запре нефта и газта какво правиш..
                            С 200 долара как точно ще си позволиш качествена храна? Или викаш в русия всеки трябва да си има градинка и да гледа домати? Дори и да искат, това дали е възможно и къде точно в русия? И само домати ли да ядат?

Коментар

Това е голям и смъртоносен удар ха ха ха Боклуците опасни за здравето на хората напускат де такъв късмет и за нас...Както казваше един братовчед на времето в САЩ само простаците и утайките пият кока кола
                              Ами затова кока колата беше толкова популярна в русия.
                              Както и Макдоналдс, още си спомням онази гигантска опашка на откриването на първия в Москва. И щом са имали 60 000 персонал в русия, смятай колко ядат от тея боклуци. Ма да се оправят, кваса и киселото зеле са по-здравословни, нали.

Коментар

• Продажбата на чуждестранна валута в Русия ще бъде спряна от 9 март до 9 септември, съобщи Централната банка на страната.

"Между 9 март и 9 септември 2022 г. "банките няма да могат да продават чуждестранна валута на граждани", се казва в съобщение на банката. Ще е възможно обаче чуждестранна валута да се обменя за рубли "по всяко време и във всякакво количество".

Коментар

Working...
                                X