Путин само плаши гаргите с ядреното оръжие. Замислих се върху живота и аз ако съм на 70 години ще се стремя да го изживея пълноцено и възможно най-дълго... а Путин обича живота след като е заграбил с обкръжението си толкова милиарди. Разбирам да беше някой луд фанатик дето би направил вс да затрие света но той определене не е. Този дворец си е построн за него и децата му. Така че когато стане стар много бързо ще бъде сменен. А лоялните му днес ще оглозгат богатството му след като го видят слаб, САЩ и НАТО можеха мн по рано да снабдят с модерни оръжия Украйна но не го направиха изцяло.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениедори да са 100% убедени, че НАТО не функционира.
Като става въпрос за реална отбрана от друга ядрена сила, минават на категорични осъждания, решителни бойкоти, пълна подкрепа и thoughts and prayers.
Паркетни, стайни генерали, невидяли казарма и стратези, ползващи Уикипедия.
Още съм в шок, че до последно не знаеха дали Русия действително не прави учения.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Съгласен съм, след Украина е абсурд да мислят за Полша, дори да са 100% убедени, че НАТО не функционира.
Красная кнопка, ето ерунда, както каза в интервю един руски националист (който критикуваше Путин не за нападението, а че не е досатъчно добре подготвено технически). Убеден съм, че никакви червени копчета не може да има, нито от едната, нито от другата страна.
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
прибалтика ми е малко мътна, но при опит за нахлуване в полша с конвенционална война , няма да има нужда от никъв член 5. руснаците ще хапнат дръвцето
агресия спрямо полша ще е не просто спопен, а скамен. а пък и тоя път не е като да няма с кво да пукат поляците
естествено остават червените копчета с опция game over;
Коментар
-
Първоначално изпратено от Първоначално изпратено от [BПървоначално изпратено от national power Разгледай мнение
В Долни Дъбник
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЩо не, да се пробват да видят член 5 на Алианса дали функционира на практика
агресия спрямо полша ще е не просто спопен, а скамен. а пък и тоя път не е като да няма с кво да пукат поляците
естествено остават червените копчета с опция game over;
- 2 Харесвания
Коментар
-
Що не, да се пробват да видят член 5 на Алианса дали функционира на практика
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениеслед калта в която затънаха РФ едва ли ще посмеят да се включат в авантюра прибалтика , камо ли полша…
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Мдам, точно каквото се опасявах.
Само ми е много чудно какво ще стане с Полша и Прибалтика. Те в положението си от "студената война" не биха се върнали.
да не ме обвини ся някой в в русобство, за тва ще кажа, че на путин му скроиха готина шапка:
скроиха я от ламанша на запад, там са най насъскани и умеят да скрояват шапки…
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениерубла, искаш ли малко да ви улесня
пет пари не давам за умрелия форум, където се поощряват изявите на арменци с анти българска ориентация и житейски неудачници, спящи при майките си.
а като медия инвестора е на дъното.
освен калпави преводи с правописни грешки, тук друго не съм чел.
модераторите сте сериозно комплексирани и само тук намирате някакво поле за изява.
почти съм сигурен, че сте на нивото на накавръков, зарязани от партньори и приютени от родителите си.
само форума е място за реализацията ви, с което естествено злоупотребявате.
ЕБАЛ СЪМ ВИ ПУТКАТА МАЙНА!
мижитурковци
Коментар
-
Товавръщане на мирното съвместно съществуване със Запада от ”Студената война”
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Мдам, точно каквото се опасявах.
Само ми е много чудно какво ще стане с Полша и Прибалтика. Те в положението си от "студената война" не биха се върнали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Мурзилките най-добре знаят къде се произвеждат интелските процесори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеЛавров: Искаме връщане на мирното съвместно съществуване със Запада от ”Студената война”
Коментар
-
Лавров: Искаме връщане на мирното съвместно съществуване със Запада от ”Студената война”
Министерството на външните работи също заяви, че е отворено за честен и взаимно уважителен диалог със Съединените щати и че все още се надява отношенията между двете страни да се нормализират, предаде Интерфакс.
„Отворени сме за честен и взаимно уважителен диалог в същата степен, в която САЩ ще бъдат готови за него. Може би е добре да си спомним добре забравения принцип, който работеше по време на Студената война - мирното съвместно съществуване - въпреки ценностите и идеали, които ни разделят, които не трябва да се натрапват един на друг“, каза Александър Дарчиев, директор на отдела за Северна Америка в руското външно министерство.
„И пословичният „ред, базиран на правила“, заедно с „прогресивните“ норми, отхвърлящи традиционния морал, също не трябва да ни се налага“, каза дипломатът.
„Ако изхождаме от това разбиране за основата на двустранните отношения между Русия и САЩ като ядрени суперсили, ние запазваме надеждата, че нормалността в отношенията между нашите страни ще се върне“, каза той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеЧакам "освободителите". Трябваше отдавна да дойдат. Някой да ги е виждал? Вече и цветята ми увехнаха и хляба ми мухляса.
- 1 like
Коментар
Коментар