IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Путин само плаши гаргите с ядреното оръжие. Замислих се върху живота и аз ако съм на 70 години ще се стремя да го изживея пълноцено и възможно най-дълго... а Путин обича живота след като е заграбил с обкръжението си толкова милиарди. Разбирам да беше някой луд фанатик дето би направил вс да затрие света но той определене не е. Този дворец си е построн за него и децата му. Така че когато стане стар много бързо ще бъде сменен. А лоялните му днес ще оглозгат богатството му след като го видят слаб, САЩ и НАТО можеха мн по рано да снабдят с модерни оръжия Украйна но не го направиха изцяло.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      дори да са 100% убедени, че НАТО не функционира.

НАТО функционира само за мироопазващи мисии в царевичаци и пустини.

Като става въпрос за реална отбрана от друга ядрена сила, минават на категорични осъждания, решителни бойкоти, пълна подкрепа и thoughts and prayers.

Паркетни, стайни генерали, невидяли казарма и стратези, ползващи Уикипедия.

Още съм в шок, че до последно не знаеха дали Русия действително не прави учения.

Коментар

• Ето ги какво правят в Миколаев хората от ZZ

https://twitter.com/IAPonomarenko/st...n3BQ1tAHQpbwJw

Коментар

• Съгласен съм, след Украина е абсурд да мислят за Полша, дори да са 100% убедени, че НАТО не функционира.

Красная кнопка, ето ерунда, както каза в интервю един руски националист (който критикуваше Путин не за нападението, а че не е досатъчно добре подготвено технически). Убеден съм, че никакви червени копчета не може да има, нито от едната, нито от другата страна.

Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение

прибалтика ми е малко мътна, но при опит за нахлуване в полша с конвенционална война , няма да има нужда от никъв член 5. руснаците ще хапнат дръвцето
          агресия спрямо полша ще е не просто спопен, а скамен. а пък и тоя път не е като да няма с кво да пукат поляците
          естествено остават червените копчета с опция game over;

Коментар

• Първоначално изпратено от Първоначално изпратено от [B
            Имхотеп[/B] Разгледай мнение]
            Мурзилките най-добре знаят къде се произвеждат интелски процесори.
            Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

В Долни Дъбник
            Е го на, селю-мурзил как знае,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              Що не, да се пробват да видят член 5 на Алианса дали функционира на практика

прибалтика ми е малко мътна, но при опит за нахлуване в полша с конвенционална война , няма да има нужда от никъв член 5. руснаците ще хапнат дръвцето
              агресия спрямо полша ще е не просто спопен, а скамен. а пък и тоя път не е като да няма с кво да пукат поляците
              естествено остават червените копчета с опция game over;

Коментар

• Що не, да се пробват да видят член 5 на Алианса дали функционира на практика

Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                след калта в която затънаха РФ едва ли ще посмеят да се включат в авантюра прибалтика , камо ли полша…

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Мдам, точно каквото се опасявах.

Само ми е много чудно какво ще стане с Полша и Прибалтика. Те в положението си от "студената война" не биха се върнали.
                  след калта в която затънаха РФ едва ли ще посмеят да се включат в авантюра прибалтика , камо ли полша…
                  да не ме обвини ся някой в в русобство, за тва ще кажа, че на путин му скроиха готина шапка:
                  скроиха я от ламанша на запад, там са най насъскани и умеят да скрояват шапки…

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                    рубла, искаш ли малко да ви улесня
                    пет пари не давам за умрелия форум, където се поощряват изявите на арменци с анти българска ориентация и житейски неудачници, спящи при майките си.
                    а като медия инвестора е на дъното.
                    освен калпави преводи с правописни грешки, тук друго не съм чел.
                    модераторите сте сериозно комплексирани и само тук намирате някакво поле за изява.
                    почти съм сигурен, че сте на нивото на накавръков, зарязани от партньори и приютени от родителите си.
                    само форума е място за реализацията ви, с което естествено злоупотребявате.

ЕБАЛ СЪМ ВИ ПУТКАТА МАЙНА!
                    мижитурковци
                    Смела позиция!

Коментар

• Това
                      връщане на мирното съвместно съществуване със Запада от ”Студената война”
                      не означава в същите граници като тогава. Който е влязъл в НАТО, влязъл.

Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Само ми е много чудно какво ще стане с Полша и Прибалтика. Те в положението си от "студената война" не биха се върнали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Мурзилките най-добре знаят къде се произвеждат интелските процесори.
                        В Долни Дъбник

Коментар

• Успешна контра-атака на украинците в Дергачи в близост до Харков и прочистване на града от ZZ-отвци.
                          Click image for larger version

Name:	Derachi.jpg
Views:	1
Size:	36.3 КБ
ID:	3889429

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                            Лавров: Искаме връщане на мирното съвместно съществуване със Запада от ”Студената война”

Коментар

• Лавров: Искаме връщане на мирното съвместно съществуване със Запада от ”Студената война”

Министерството на външните работи също заяви, че е отворено за честен и взаимно уважителен диалог със Съединените щати и че все още се надява отношенията между двете страни да се нормализират, предаде Интерфакс.

„Отворени сме за честен и взаимно уважителен диалог в същата степен, в която САЩ ще бъдат готови за него. Може би е добре да си спомним добре забравения принцип, който работеше по време на Студената война - мирното съвместно съществуване - въпреки ценностите и идеали, които ни разделят, които не трябва да се натрапват един на друг“, каза Александър Дарчиев, директор на отдела за Северна Америка в руското външно министерство.

„И пословичният „ред, базиран на правила“, заедно с „прогресивните“ норми, отхвърлящи традиционния морал, също не трябва да ни се налага“, каза дипломатът.

„Ако изхождаме от това разбиране за основата на двустранните отношения между Русия и САЩ като ядрени суперсили, ние запазваме надеждата, че нормалността в отношенията между нашите страни ще се върне“, каза той.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
                                Чакам "освободителите". Трябваше отдавна да дойдат. Някой да ги е виждал? Вече и цветята ми увехнаха и хляба ми мухляса.
                                То онуй между ушите ти вече е, ти за цвеке и комат жалиш

Коментар

Working...
                                X