Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Пълна изолация за Русия от целия свят. Никой вече не иска даже да ги познава, камо ли да си играе с тях. За съжаление този срам ще хвърли сянката си върху тях за поколения напред, далеч след като лудия диктатор отдавна не е между живите. Може да се е заблуждавал, че ще го балсамират като египекски фараон и ще му вдигнат мавзолей. Следващите поколения ще се облекчават върху безименния му гроб и ще се срамуват пред всички хора от целия свят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Споделям мнението ти, амиго. Уви …
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
никой не е казвал, че ще е лесно, но вие за газ ако си давате д-то.. демократично избраното правителство и ЕС не... даже хер Шваб се вразуми.
Пройчо, не изразявам ничие друго мнение, освен моето! Запомни това, ако можеш. Не е трудно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЩе минат 20-30 години и отново такъв концерт ще бъде възмоожен. В Москва през 1991 г. посрещнаха Металика като америкаски осободители. Като символ на мечтата, че и руснака може да живее като американеца. Пак ще се повтори но първо ще си минат през страданието.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да, наистина: Остави, Ботьо, тази работа на фобските тролци. ТЕ са Майстори.
Имам два инфо канала в Telegram.
Единият е руски, другият е украински.
Държа ги за сверка. От тук нататък се сещаш какво следва, нали? Едно и също събитие се отразява в две разновидности. Днес имам по около 100 новини на канал. За взрива в центъра на Харков всеки сочи другия. С всичко е така. Това как ме прави русофоб?
Ти като българин как се чувстваш когато друг българин иска да те метне? Какъв точно фил или фоб си тогава? Никакъв. Имат те са агне, за бройка, за идиот. Наглеят. Глупавите се вържат, ние тук се правим на умни и се надлъгваме, толерирайки по този начин елементарната пропаганда.
М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Те, това е точното тълкуване на поговорката: "Не може едновременно - и душата в Рая - и меча - до края!" (има и по-циничен вариант, който казва още повече)...
Ела - ще си носим кръста на (горди) съюзници!
... и ще се молим това да е най-лошото, че...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеПичове за жалост всички индикации сочат ,че днес ще е тежка вечер за Киев кофти за цивилните жертви.И най лошият мир е по -хубав от войната
- 3 Харесвания
Коментар
-
Запада почна и с критика към Източна Европа защо третирали бежанците от Украйна по един начин, а тези от Африка и Близкия Изток по друг начин.
А в Полша на украинската граница се изсипали и доста бежанци от Близкия Изток, сигурно от Беларус са дошли.
С такива бюрократи да се чуди човек после що има войни.
И като казах бюрократи ма той новия министър на отбраната абсолютен бюрократ от кариерата. Абсолютен чантаджия от ден 1 - само разнасял чантата наляво и надясно. После що в Европа нямало армии и само декларации се приемат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
Може ли източник? Киро каза, че никакви самолети нямал да праща, и освен това не мога да намеря това решение на Путин никъде.
Българският министър-преседател ясно каза, че няма да пращаме самолети, но според бота, Владимир Владимирович е повярвал на украинските медии, които го позрдавяват с "иди на х@й" през ред. Ако украйнските медии формират официалната руска позиция, което не е така, то значи решението е взето предварително и просто се търси предлог. Надявам се, че е ясно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Наистина ли вярваш, че нещо се е "променило"?! Това е чиста Украинска пропаганда, макар да се създаде впечатление за някакво "забавяне", просто Руснаците спираха на няколко пъти заради преговорите.... което Украинците наричаха "затъване на Русия".
Безсмислено е цялото това "изпращане на оръжие" от запада, Украинците са на последни издихания, реално са пред пълен разгром, още няколко дни и ще започнат да вдигат белите знамена от бункерите. Това е реалното положение, всичко останало е пропаганда и измислица. Всякакво забавяне в момента е в ущърб на мирните граждани, които са лъгани най-безогледно, че имат шанс "да победят агресора". Съвсем скоро ще започнат да свършват провизиите на мирните жители, които като останат гладни, много бързо ще капитулират на този който им даде храна (независимо която от двете страни).
Мирните жители няма да се съпротивляват ако знаят, че ще останат живи, това че ще водят "партизанска война" до последно, са някакви фантазии. В Украйна няма реална причина за партизанска война.
Тъжно и жалко е когато интелигентни хора вярват в такъв тип пропаганда. Да пропагандата върви и от двете страни, но Украинците лъжат и манипулират безогледно, западните медии като някакви папагали просто ги преповтарят, с което стават абсолютно нелегитимни.
Чакам сега да ме наречеш Русофил, защото това което съм написал е в разрез с "представите ти".
То при вас няма средно положение, но можеби трябва да има и обективна истина, не се ли замисляш?! Аз се интересувам единствено от обективната истина и малко ме интересува каква да било "западна" или "източна" пропаганда.
То явно не си само ти а и близкото обкръжение на Путин е позабравило некой работи, та ся си ги припомняме по кофтият начин.Last edited by Майстора233; 01.03.2022, 20:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
Може ли източник? Киро каза, че никакви самолети нямал да праща, и освен това не мога да намеря това решение на Путин никъде.
Ще пращаме самолети ... книжни. Други нямаме.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПотресаващо е, като се има предвид, че на хартия Русия се смята за втората по сила армия в света и сега е във война срещу 22-та.
За мене е любопитно това, че преди Путин да започне войната натовските специалисти казваха, че джавелините и байрактарите няма много да помогнат на украинците. Руската армия била въоръжена с най-модерна техника и само за дни, щяли да елиминирали над половината джавелини и джавелинисти. А ПВО-то им щяло да оптака байрактарите буквално без да понесат каквито и да било загуби. Украинската авиация щяла да бъде тотално унищожена на земята, а ако нещо останело путинската авиация щяла да ги свали без почти никакви загуби от тяхна страна...
Защо натовци са мислили така? Ами защото натовските войски го могат, а мита който създаде Путин е, че и русите много могат. Ми не могат.
Наистина ли вярваш, че нещо се е "променило"?! Това е чиста Украинска пропаганда, макар да се създаде впечатление за някакво "забавяне", просто Руснаците спираха на няколко пъти заради преговорите.... което Украинците наричаха "затъване на Русия".
Безсмислено е цялото това "изпращане на оръжие" от запада, Украинците са на последни издихания, реално са пред пълен разгром, още няколко дни и ще започнат да вдигат белите знамена от бункерите. Това е реалното положение, всичко останало е пропаганда и измислица. Всякакво забавяне в момента е в ущърб на мирните граждани, които са лъгани най-безогледно, че имат шанс "да победят агресора". Съвсем скоро ще започнат да свършват провизиите на мирните жители, които като останат гладни, много бързо ще капитулират на този който им даде храна (независимо която от двете страни).
Мирните жители няма да се съпротивляват ако знаят, че ще останат живи, това че ще водят "партизанска война" до последно, са някакви фантазии. В Украйна няма реална причина за партизанска война.
Тъжно и жалко е когато интелигентни хора вярват в такъв тип пропаганда. Да пропагандата върви и от двете страни, но Украинците лъжат и манипулират безогледно, западните медии като някакви папагали просто ги преповтарят, с което стават абсолютно нелегитимни.
Чакам сега да ме наречеш Русофил, защото това което съм написал е в разрез с "представите ти".
То при вас няма средно положение, но можеби трябва да има и обективна истина, не се ли замисляш?! Аз се интересувам единствено от обективната истина и малко ме интересува каква да било "западна" или "източна" пропаганда.
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар