Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Американците наистина изглеждат умерени на фона на европейските действия, поне на пръв поглед. С всички тези мерки, Европа създава терен за всеобхватна война. Ако Путин е отрязан отвсякъде какво друго му остава, какво има да губи? Направо на покана ми прилича
Обаче това го направиха американците. Сега ЕС са като пинчери надушили кръв. Русия може и да излезе победител, САЩ почти със сигурност, но НЕ СЪЩЕСТВУВА вариант, в който ЕС излиза от ситуацията без да преживее катастрофа. Това, че излязоха по време на изявлението на Лавров е безумие. Точно така започва Първата световна. Едно към едно. Затова правят Съвета за сигурност, за да няма "напускащи". Ако не искаш да слушаш, означава че искаш да се биеш.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Айде запрете се бе хора дай по сериозно.Ако няма какво смислено да кажеш поне си мълчи.Както никой не ни пита за НАТО и ЕС така и Путин няма да ни пита не дай си Боже
Путин беше гениален стратег, но вече полудя и му се привиждат геноциди и запалени руснаци навсякъде. Време е вече да се приключва. Преди да му се привиди и във Варна някакъв геноцид.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Американците наистина изглеждат умерени на фона на европейските действия, поне на пръв поглед. С всички тези мерки, Европа създава терен за всеобхватна война. Ако Путин е отрязан отвсякъде какво друго му остава, какво има да губи? Направо на покана ми прилича
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Или еманципация.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Гледайте, докато Путин не е забранил youtube
Эхо Москвы 1.29M subscribers
Напоминаем, что любые сообщения воюющих сторон о своих и чужих потерях, об успехах и поражениях следует воспринимать с определенной долей скепсиса.
Подписывайтесь на наш канал ➤➤ https://goo.gl/YJ528P
Сетка вещания — http://echo.msk.ru/schedule
Подпишитесь на другие каналы Эха Москвы:
Эхо Общество — https://goo.gl/Pb2Bkd
Эхо Культура — https://goo.gl/4oSHPY
Дилетант — https://goo.gl/AoS8H9
А еще у нас есть канал в Яндекс.Дзене: https://zen.yandex.ru/echo.msk.ru
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Аз съм шашнат колко военнолюбиви са меките китки в ЕС-то. САЩ са несравнимо по-умерени в момента. Направо е някаква гротеска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Част от мен се надява да напуснем ЕС и НАТО и да се върнем обратно при Россия. Да, и аз ще страдам, ама пък ще гледам как тъпата част от българите умира от глад, мизерия и първак.
А путинофила това заслужава - картофи, малко спирт и по цял ден кланене пред портрета на Ким Чен Пут.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Аз съм шашнат колко военнолюбиви са меките китки в ЕС-то. САЩ са несравнимо по-умерени в момента. Направо е някаква гротеска.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Четете, докато Путин не е забранил Wikipedia
Роскомнадзор пригрозил заблокировать «Википедию»
из‑за статьи «Вторжение России на Украину (2022)».
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92...BD%D1%83_(2022)
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеВие сте тотални откачалки тука.. на какво се радвате ??? Руснаците играят вабанк.. целия китайския флот вече е извън пристанищата им, така се прави преди война... онзи ден Пакистанския президент беше на среща с Путин в Москва за какво ли е ходил... Турция като затваря проливите за военни кораби на кой помага според вас??? Египет с кой е.. Иран,.. Сирия.. Йемен.. имам инфо и за Индия.. повечето бивши руски републики.да не ги изреждам... Тъпци молете се да се разберат и някакси и да се успокоят нещата!
Честно казано не очаквах, че ще има война. Че Путин ще подрънка оръжия и ще се разберат нещо там. Ама той па взе че влезе и то с армията, а не с някакви зелени човечета и то настъпва сериозно към Киев даже.
Мислех си, че ще погърмят 1-2 дена и ще седнат на масата за преговори, но уви още продължава патакламата, ходят на някакви преговори, ама нищо за сега. Да сядат на масата за преговори и да се разбират нещо, че колкото по-дълго продължава, толкова жертвите и щетите са по-големи, особено за Украйна понеже войната е на нейна територия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Недей лошо да говориш за Китай че супертрейдъра ей са шти скочи,
М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеМога само да ви кажа, че над ЕС се спуска мрак. Досега Европа се крепеше на плещите на хегемона - САЩ, но след актуалните събития днес настават тъмни дни при оформянето на три властови центъра на световна власт - Русия, САЩ и Китай. Това ще позволи на Русия да заяви претенции за преформатиране на европейското пространство такова, каквото го познаваме - как точно, предстои да видим. Както на Китай да поразплиска водата в Тихоокеанския район и да изтласка САЩ до плажовете на Хаваите. Не е лошо тези наши управници , които ползват агресивен език, да имат едно наум, че историята често заеква и повтаря едни и същи фрази. Да не ги застигне нерадостната участ на познати исторически персонажи и утре да лъскат шмайзера на съветския войник в центъра на София.
А путинофила това заслужава - картофи, малко спирт и по цял ден кланене пред портрета на Ким Чен Пут.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСега. Да кажа, че съм русофил. Многократно съм ходил в СССР и Русия.
И смятам, че Русия има своите основания да вземе Крим и да отцепи източните области на Украйна и да ги признае за независими.
НО, няма никакви основания да започва война срещу Украйна. Това не е оправдано от никаква гледна точка. Войната срещу Украйна е самоубийствен изстрел на Русия в собствения и корем. Няма да умре веднага, но дълго ще се мъчи. А за Путин си е чисто самоубийство. И скоро ще го разбере. Не визирам някакви шибани избори, ами ще бъде отстранен от властови кръгове в Русия, които ще осъзнаят, че Русия се самоубива с това решение на Путин.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеМога само да ви кажа, че над ЕС се спуска мрак. Досега Европа се крепеше на плещите на хегемона - САЩ, но след актуалните събития днес настават тъмни дни при оформянето на три властови центъра на световна власт - Русия, САЩ и Китай. Това ще позволи на Русия да заяви претенции за преформатиране на европейското пространство такова, каквото го познаваме - как точно, предстои да видим. Както на Китай да поразплиска водата в Тихоокеанския район и да изтласка САЩ до плажовете на Хаваите. Не е лошо тези наши управници , които ползват агресивен език, да имат едно наум, че историята често заеква и повтаря едни и същи фрази. Да не ги застигне нерадостната участ на познати исторически персонажи и утре да лъскат шмайзера на съветския войник в центъра на София.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар