IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Сега ще видиш как ще изтръскат от пепелта пакта Молотов - Рибентроп, може би с по-кадифена обложка. Германците ще си потърсят и земите оттатък Одер. На поляците ще им се стъжни.
    На теб ша ти се стъжни от задаващата се криза в ЕС...Германците, Германия въобще ако не знаеш са БИТА /разбирай победена и смачкана във Втората световна война нация/. Победена, окупирана, силно териториално орязана ДИМИЛИТИАРИЗИРАНА, ДЕНАЦИФИЦИРАНА И ДЕМОКРАТИЗИРАНА! ТОВА Е Германия днес! Просто не е сериозен политически фактор, защото не е военен фактор! . А днешната германска държава още е окупирана държава, ако си зибравил...Виж там, има едни базички.....Така че, не със 100 000 000 000 /СТО МИЛИАРДА/ евро, ами и с 200 000 000 000 /ДВЕСТА МИЛИАРДА /евро военен бюджет на Година, няма да ти се сбъдне мечтичката за реминисценция на маршировките на Вармахта във Варшава, в Брест /на съвместен парад с руснаците/, в Париж и прочее..Днешна Германия не е онази мощна, агресивна, водеща ревизионистична сила, каквато е била от средата на 30-те години на ХХ века...
    Германците щели да си потърсят земите, на изток от линията "ОДЕР-НАЙСЕ/ ОДРА-НИСА", загубени и деетнизирани от немско присъствие, с последваща пълна полонизация, загубени по силата на решенията, приети от Потсдамската конференция 1945г....МА, сериозно ли? БУ-ХА-ХА-ХА! Като го прочетох и....МА ТАКА СЪМ СА СМЯЛ! ТАКА СЪМ СА СМЯЯЛ....Ни мъ разсмивай, че ти е плоска, не ами вдлъбната шегата...Виж, на хората в Руската федерация ще им се стъжни от мизерията и изолацията, на която ги обрича Путин...Жалко, защото руснаците са достойна нация!
    Last edited by Dragodanov; 02.03.2022, 01:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
      По руските телевизии казаха, че новината за самолетите е фейк, а данните са преписани от уикипедия.

Със сигурност НЕ е фейк новината, че НАТО има излаз на западното крайбрежие на Черно море (именно в нашата страна)

(опитвам да вляза в част от мисленето на Путин, но не ми е по силите...)

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Ти готов ли си за ситуацията? Можеш ли да реагираш адекватно? На приказки е лесно, но аз имам семейство и вече съм се потготвил за няколко варианта на развитие и съответна реакция.
        Мога да избягам бързо и сега,но в крайна сметка мисля че не е правилно,това България,тук съм роден,ако стане нещо съм възпитан да браня Родината,може да е грешно,някой може да се смее,но това е за мен.
        Ако е рекъл Господ ще оцелея.
        Каквото дойде.
        Детето ми мисля е на по сигурно,поне засега

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Той е като Путин,лъже до последен дъх само че който има достъп до брокерските групи и влезе ще види за какъв вой става на въпрос.
          На видеото дето качих с над 800 гледания и питания към брокерка дали да се купува в момента жената им каза право куме в очи каква в реалността...
          Преди 5 дена беше много надъхан защото мислеше че войната ще си седи там ,а пък тука ще му дойдат на тепсия парите,наемателите и целия урожай ,само че сега видя каква е реалността и...дотам бяхме....
          Валути,франкове,долари,злато,това е в момента,но не и имоти.
          Аз членувам в тази група:

https://www.facebook.com/groups/338927668246444/

Има стотици Българи, готови и искащи да помогнат безвъзмездно на хора от Украйна. Само гнусни паразити могат да мислят за печалби на гърба на бедстващи хора. Цялата тази брокерска пасмина трябва да бъде забранена със закон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

И как се е съгласил Путин с това?

https://www.youtube.com/watch?v=o9A-u8EoWcI

Путин е всесилен, погледни видеото. Ако нещо се случва в Русия, то е с неговата благословия.
            Само Бог е всесилен.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Източна Европа роми не ще
              Интересно че баш ти го казваш, сигански принце

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                Факт е, че войната перфектно замаза Ковид шашмата и хиперинфлацията. Сега, каквото и да поскъпне, ще чуваме "това е заради Путин".
                ФЕД готвели половин процент да вдигнат лихвата, но се отказали и отишли да обядват. Нали Русия не играе никаква роля, освен да гърми по пъдпъдъци. Целият ВПК на Русия е зает с отглеждането им.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Няма паника,има факти.
                  Още веднъж ще го кажа.
                  Когато заради вируса разбиха всички вериги на доставки,търговията беше на практика убита Ви казах че исторически спре ли търгуването,няма ли реален ,работещ глобален бизнес ,на сцената идва войната
                  Едно към едно този сценарий се реализира,защото тази война е за ресурси(предтекста е друг просто).
                  Сега пак взимате несериозно това което казвам и пак ще видите че ще съм прав
                  Ти готов ли си за ситуацията? Можеш ли да реагираш адекватно? На приказки е лесно, но аз имам семейство и вече съм се потготвил за няколко варианта на развитие и съответна реакция.
                  Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                    Факт е, че войната перфектно замаза Ковид шашмата и хиперинфлацията. Сега, каквото и да поскъпне, ще чуваме "това е заради Путин".
                    Абсолютли.
                    Отлично ще замаже и определни сринати артии...

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Това нещо е подготвяно 8 години. Всичко е пресметнато до последния детайл. Много ми е смешно, като персонализират проблема и го отнасят до личността на Путин. Даже психопортрет видях да му прави някакъв криминален психолог в "Алтернативата". И Фройд щеше да се събуди и да запали нощната лампа, ако беше го чул. Ум ми се не побира в багажника как може да има толкоз неграмотен народ и да не вижда очевадни неща и да ги артикулира от амвона на собствената си глупост. Много ниска обща култура цари. Можеш да намериш всичко в Гугъл, но ако то не ти е в главата, ти не можеш да сглобяваш картини. Да, ще намериш това, ще намериш онова, но връзката между тях е от комплексното съществуване на знанието.
                      Със сигурност военната кампания на Руската федерация, против Украйна е била щателно запланнирован давно в Москве...Не за 8 години, но поне за 5-6 години назад. Само не знам, защо така КГБ-истът в Кремле так и не предвидель опасността за налагане на санкции. Ако си мислите, че финансово-икономическите санкции, наложени на Руската федерация са нещо леко и безобидно, то дълбоко се заблуждавате.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Хм. Комбинацията на немци и голям военен бюджет не е за подценяване.

Гложди ме друга мисъл. Имам усещането, че играта толкова се е усложнила, че като нищо жонгльорите могат в залисията да започнат да изпускат топките и това най-много ме притеснява.

Непрекъснато имам усещането, че всички пропускат или омаловажават някакъв фактор, някакъв черен лебед, не знам, интиуция…
                        Онзи Горе не влиза в сметките им на него да се уповаваме.

Друга топка, която държи жонгльора е от мащаба на гласувания немски военен бюджет - оръжията, които напускайки американците изоставиха на талибаните, даром и с обучени кадри за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Ако искаш да знаеш позицията на Китай, четеш globaltimes.cn

Там водеща новина в момента е "China launches one of the largest Chinese citizens evacuations in Ukraine".... т.е. щом си тръгват, значи ще става "страшно".

Мисля че на Зеленски му остават няколко дни.
                          Зеленски може и да загуби властта, дори да бъде пленен, но, както се казва "РУБИКОН Е ПРЕМИНАТ"! Преминат от Путин и връщане назад вече няма...Дори без Зеленски, дори руснаците ефективно да окупират цялата територия на Южна Украйна и въобще, териториите на изток от Днепър, с тия действия на Путин, Руската федерация просто се самоубива...Бавно, но сигурно...Всъщност, не мисля, че реална цел на Руската федерация е ефективната окупация на Цяла източна Украйна...Целта е Южна Украйна, посредством която да се свърже чисто териториално-сухопътно Кримският полуостров с останалата част на Руската федерация. Същевременно, другата цел е Украйна да има "неутрален" статут, със силно благосклонна към Москва външна политика и пълна демилитиризация на Украйна...Това обаче не може да стане..

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                            Сега и Огий. Руският и чеченският спецназ дадоха свидни жертви в тази "мироопазваща" операция.

Командир кузбасского СОБРа Константин Огий погиб в Украине

По данным интернет-издания, также был убит ещё 41 человек – силовики из Красноярска и Новосибирска.

Как сообщает интернет-издание,официальных комментариев от Росгвардии, которой подчиняются ОМОН и СОБР, и от Минобороны РФ по этой ситуации не поступало. В пресс-службе управления Росгвардии по Кемеровской области несколько раз не ответили на звонки.

https://echo.msk.ru/news/2987233-echo.html

Какъв е изводът ти по темата? Ще има ли война в Украйна?

Коментар

• Факт е, че войната перфектно замаза Ковид шашмата и хиперинфлацията. Сега, каквото и да поскъпне, ще чуваме "това е заради Путин".

Коментар

• Сега и Огий. Руският и чеченският спецназ дадоха свидни жертви в тази "мироопазваща" операция.

Командир кузбасского СОБРа Константин Огий погиб в Украине

По данным интернет-издания, также был убит ещё 41 человек – силовики из Красноярска и Новосибирска.

Как сообщает интернет-издание,официальных комментариев от Росгвардии, которой подчиняются ОМОН и СОБР, и от Минобороны РФ по этой ситуации не поступало. В пресс-службе управления Росгвардии по Кемеровской области несколько раз не ответили на звонки.

https://echo.msk.ru/news/2987233-echo.html

Коментар

Working...
                                X