IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ние сме подложени на изпитание, но желязната воля на украинския народ ще ни помогне да се справим..

epicenter.bg
    Байдън: Путин много сбърка, той няма представа какво го очаква! Готови сме!

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Лошото е че много народ у нас е изгубил всякаква връзка с реалността...
      Нема страшно дедо Пешо. Докато у нас има хора здраво стъпили на земята като тебе.

Коментар

• Разправяха ми за пропагандата по руските телевизии. Всичко било "Ние ще освободим Украйна, фашисти, бандеровци, посрещат ни като освободители, напредваме бързо ...". Заснели и някакакви супер долнопробни и евтини пропагандни клипове като през ВСВ.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Лошото е че много народ у нас е изгубил всякаква връзка с реалността след заливането с антируска пропаганда.По медиите само пропаганда и тъпигьози от рода на Паси и подобни..
          Като го видя пасито и гася телевизора. Не си мисли, че хората са толкова наивни и късопаметни.

Антируската пропаганда си я направи Путин като нареди окупация на Украйна и обстрел на градове и жилищни райони.
          Мисли си, че руската пропаганда ще му помогне, но даже и в Русия народа започва да се усеща, а навън отдавна нациста не е Зеленски а Путин.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
            Мисля, че Русия ще унищожи запада, ако не отстъпят. Не виждам никакъв друг изход от ситуацията, освен запада да отстъпи.... което веднага ще ме поправите, че е невъзможно... но аз просто изказвам мнение.

Според мен Русия смята, че запада е прекалил и сега иска всичко или нищо... запада не прави ни най-малка отстъпка... което означава, че Русия ще поиска "още".

Изказванията от Русия не ми изглеждат като блъфове... надявам се да има разумни и нормални хора в България, защото трябва да бъдем много внимателни каква позиция заемаме, иначе може да си заминем заедно с нашите "западни съюзници".

Путин не е известен с блъфове и "празни приказки", едва ли сега ще започне да блъфира. След като е тръгнал на война има много добър план какво ще прави след това.
            Лошото е че много народ у нас е изгубил всякаква връзка с реалността след заливането с антируска пропаганда.По медиите само пропаганда и тъпигьози от рода на Паси и подобни..

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Добре, но как смяташ че ще унищожи запада? Щото там са освен Европа още САЩ, Канада, там влизат още Австралия, нова Зеландия, Япония Южна Корея...
              Та как точно си я представяте тази работа?

Колко пъти да ти се обяснява на тебе да слушаш много внимателно какво говори Путин?Колко?Той ясно си го каза.Никакви ядрени ракети на разстояния по малко от 3000 км от Русия което означава че САЩ си омитата ядрените оръжия от Европа заедно с базите...Видя как НАТО подви опашка и не смее да се намеси след ядрената заплаха.Ако тоя озверял човек думне само една атомна бомба над някой европейски град недай си Боже ще се изпонасере целият Запад.Тоя смешен запад трябва най накрая да вземе да се осъзнае и да престане с високомерието чувствато за превъзходство и да се научи да уважава дугата страна.Претенциите за изключителност и безгрешие ще му строшат главата...Путин ще ги постави пред избор ядрен армагедон или осъзнаване...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                "САЩ НЯМА ДА ЗАТВАРЯТ въздушното си пространство за руски самолети" Говорителката на Белия дом Джен Псаки заяви, че подобен ход би бил равнозначен на директен конфликт с Москва, какъвто Вашингтон не желае да има.
                мисля си, че САЩ го играят доброто ченге, а ЕС е лошото.
                поне засега така тръгна (уж все обратното беше до сега), а и Байдън е стар, за да бъде лошото - няма енергия и живец. Тръмп е полудял и чака демократите да мигнат, че да се намести в овалния кабинет и да побърка и САЩ и Света.

Надежда нещата да се оправят има само ако руснаците им писне от дребния кагебист, който си гледа собственото его и праща децата им на война. Жертвите от руска страна за няколко дни са толкова, че това няма как да остане без отзвук в Русия, а блокирането на социални мрежи в 21 век няма как да спре хората да научават, защото всеки има интернет и някаква форма на комуникация с близки, приятели в русия и навън... Путин ако се усети ще се спре ако не се усети тръгва по северно-корейския модел.

ПП поне Европа се обедини засега. Изключение правят сърбите, но на тях им е простено предвид войната, която им спретнаха САЩ. Друг е въпросът, че който се е заиграл с Москва все е ял дървото дългосрочно. Накрая макетата ще ги изпреварят...
                Last edited by bertram; 02.03.2022, 08:47.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• "САЩ НЯМА ДА ЗАТВАРЯТ въздушното си пространство за руски самолети" Говорителката на Белия дом Джен Псаки заяви, че подобен ход би бил равнозначен на директен конфликт с Москва, какъвто Вашингтон не желае да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                    Мисля, че Русия ще унищожи запада, ако не отстъпят. Не виждам никакъв друг изход от ситуацията, освен запада да отстъпи.... което веднага ще ме поправите, че е невъзможно... но аз просто изказвам мнение.

Според мен Русия смята, че запада е прекалил и сега иска всичко или нищо... запада не прави ни най-малка отстъпка... което означава, че Русия ще поиска "още".

Изказванията от Русия не ми изглеждат като блъфове... надявам се да има разумни и нормални хора в България, защото трябва да бъдем много внимателни каква позиция заемаме, иначе може да си заминем заедно с нашите "западни съюзници".

Путин не е известен с блъфове и "празни приказки", едва ли сега ще започне да блъфира. След като е тръгнал на война има много добър план какво ще прави след това.
                    Добре, но как смяташ че ще унищожи запада? Щото там са освен Европа още САЩ, Канада, там влизат още Австралия, нова Зеландия, Япония Южна Корея...
                    Та как точно си я представяте тази работа?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

С кражби на материали, с ведомствени жилища, строителни войски

Търсят се грънци, тук-таме висне някоя обява по 15 години за парлама. Страната е обезлюдена с изключение на София, още 2-3 града кретат някакси и това е.
                      Признах те за анализатор!

С "кражби на материали, с ведомствени жилища..." - милиони граждани са купили жилище "със150 лв.заплата - цената на дамски ботуши" ?

Ти направо Я разчекна т.нар. "политическа икономия" , бе!

Ама, наистина, с какви активи са разполагали тия предлриятия при комунизЪма, беее? Милиони хора ""крадат материали" от предприятията и вдигат цели райони с блокове: панели, ЕПК, масивно строителство и също масивни вили?

Да не ми казваш, че тези "предприятия" (при комунизЪма) са конкурирали дори банките?

Е, не съм го знаел това! Благодаря за консултацията. Трудно ги асимилирах тия подробности по "идеологическите дисциплини" и изпитите ми не вървяха така гладко...

Все пак, благодарение на теб вече мога да си обясня, защо тогава, "със 150 лв заплата" са се закупували жилища (плюс дамски ботушки!), а днес младите, с 1500 лв. заплата - не могат да се надяват на такъв шанс (нито жилища, нито дори ботушки!)

Благодаря за консултацията! (предупредих те, че въпросът е подвеждащ, но ти си се "справил" с него блестящо, само с няколко щрихА)...
                      Last edited by mikomikov; 02.03.2022, 06:22.

Коментар

• ето това намерих в нета за зеленски
                        https://www.youtube.com/watch?v=kgOSrw9Q8rc
                        действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Мисля, че Русия ще унищожи запада, ако не отстъпят. Не виждам никакъв друг изход от ситуацията, освен запада да отстъпи.... което веднага ще ме поправите, че е невъзможно... но аз просто изказвам мнение.

Коментар

• А сега представяте ли си ваксините от грипчето ковид всъщност да са ваксини срещу биологично оръжие което може да бъде пуснато над Европа и света? Не напразно Запада така искаха целят Запад да се ваксинира точно с ваксините на Пфайзер и Модерна, а не със Спутник или китайските. Та размисли за лека нощ.... който се е ваксинирал ваксинирал за останалите вече е късно

Коментар

• Xman1, те мечове нямат, само празни кратуни и китайците ги въртят на пръста си защото правели някакви неща, които никой друг не можел. Ще направят много голяма война с ядрено оръжие, на там вървят.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
                                Зеленски може и да загуби властта, дори да бъде пленен, но, както се казва "РУБИКОН Е ПРЕМИНАТ"! Преминат от Путин и връщане назад вече няма...Дори без Зеленски, дори руснаците ефективно да окупират цялата територия на Южна Украйна и въобще, териториите на изток от Днепър, с тия действия на Путин, Руската федерация просто се самоубива...Бавно, но сигурно...Всъщност, не мисля, че реална цел на Руската федерация е ефективната окупация на Цяла източна Украйна...Целта е Южна Украйна, посредством която да се свърже чисто териториално-сухопътно Кримският полуостров с останалата част на Руската федерация. Същевременно, другата цел е Украйна да има "неутрален" статут, със силно благосклонна към Москва външна политика и пълна демилитиризация на Украйна...Това обаче не може да стане..

3та световна?! Но всички експерти ни убеждават, че няма да има такава... , прекалено много са "наострили мечовете" всички та нещата да си продължат по "старо му".

Аз бих се учудил, ако Путин се задоволи само с Украйна.

Нямам си на идея как се укротява "звяр" от такъв мащаб, който е "жаден за кръв". НАТО само го дразни още повече с всички там санкции и глупости.

Не знам пишещите тук във форума до колко си дават сметка "Мечока" какви поразии може да нанесе... и няма сила на този свят която да го укроти. "Чичо ви Сам" може да го гръмне, но мечока със сетни сили и на него ще му отнесе главата.

Според мен не трябваше да го ядосват... приспивни песни трябваше да му пеят... а те го дразнят.... и продължават.....

Разбира се това е "образно казано", но така е по-лесно да си го представим.
                                Last edited by Xman1; 02.03.2022, 02:23.

Коментар

Working...
                                X