IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Държави които подкрепят санкциите срещу Русия
    САЩ
    Канада
    ЕС
    Цяла Прибалтика
    Австралия
    Япония
    Южна Корея
    Държави, които не подкрепят санкциите
    Сърбия
    Босна и Херцеговина
    Грузия
    Молдова
    Китай
    Турция
    Индия (сега раглеждат въпроса с изолацията н руските банки, но нищо още не е решено)
    ЮАР
    Египет
    Иран
    Сирия
    Всички бивши републики на СССР с исключение на Литва, Латвия и Естония
    Цяла Южна Америка
    Дори Израел още няма официална позиция и изчакват.
    А какво ли е съотношението в размера на икономиките между тези, които подкрепят и онези, които не подкрепят санкциите. Това, че например Египет не подкрепя санкциите, с какво ще помогне на търговията му с Русия, когато Суифт не работи за тях. Ще могат ли да ритат мачле на световното по футбол в мач Египет срещу Русия? Ще бъдат ли заляти плажовете на Египет с граждани на Русия това лято.

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Хорошая работа! Где хочешь получить рубли?
      Абе гледам цял ден вчера новини и виждам какво се случва. Чета медии който критикуват всички страни и не са пристрастни. А вас са ви облъчили да сте фили и фоби, да ви манипулират....
      Last edited by mibova; 02.03.2022, 12:43.

Коментар

• Държави които подкрепят санкциите срещу Русия
        САЩ
        Канада
        ЕС
        Цяла Прибалтика
        Австралия
        Япония
        Южна Корея
        Държави, които не подкрепят санкциите
        Сърбия
        Босна и Херцеговина
        Грузия
        Молдова
        Китай
        Турция
        Индия (сега раглеждат въпроса с изолацията н руските банки, но нищо още не е решено)
        ЮАР
        Египет
        Иран
        Сирия
        Всички бивши републики на СССР с исключение на Литва, Латвия и Естония
        Цяла Южна Америка
        Дори Израел още няма официална позиция и изчакват.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

И аз не знам кой луд плаща 20К за толкова тъп служител. Или може би носи циент на някоя гара.
          Без да работя ми плащат ПОВЕЧЕ от 20к галфончо
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
            Защо по медиите не дават за нацизма и фашизма. Защо чернокожите са изхвърляни от влаковете и не им дават да спят в лагерите за бежанци ами са оставяни на студа и от украйнците и поляците. Защо индийски студенти бяха бити като кучета от украйнските бандеровци по границата с Полша? Защо бандеровците убиха еврейн уж го сбъркали за чеченец или просто са му видяли името? Украйна е нацистка държава! Тази ли държава трябва да влиза в ЕС - банда нацисти и фашисти? В ООН вчера много африкански държави се оплакаха от расизма по границите и как се третират африканците като втора ръка хора. Индийските медии тръбят за битите си студенти и премиера нареди оперция ГАНГА за изтеглянето на всички индийци защото се сблъскват с расизма.Това ли е 21 век за Европа?
            Хорошая работа! Где хочешь получить рубли?

Коментар

• Защо по медиите не дават за нацизма и фашизма. Защо чернокожите са изхвърляни от влаковете и не им дават да спят в лагерите за бежанци ами са оставяни на студа и от украйнците и поляците. Защо индийски студенти бяха бити като кучета от украйнските бандеровци по границата с Полша? Защо бандеровците убиха еврейн уж го сбъркали за чеченец или просто са му видяли името? Украйна е нацистка държава! Тази ли държава трябва да влиза в ЕС - банда нацисти и фашисти? В ООН вчера много африкански държави се оплакаха от расизма по границите и как се третират африканците като втора ръка хора. Индийските медии тръбят за битите си студенти и премиера нареди оперция ГАНГА за изтеглянето на всички индийци защото се сблъскват с расизма.Това ли е 21 век за Европа?

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Бе тя и България не иска в НАТО ама е.България не искаше социализъм ама 45г живя.Кой какво иска няма никакво значение.
                щом може да си на държавно и да висиш и хейтиш по форумите - имаме демокрация.

България е там, където иска. Даже БСП бяха за НАТО и ЕС.
                Колко човек познаваш, които са казали "е..л съм му ма..." и са продали всичко и за заминали да живеят и работят в Русия последните години
                отговори си на този въпрос и ще разбереш разликата между комплексар с мисъл, че харесва путин и истински желаещ да работи под руски ботуш.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Ето, значи ти си достатъчно умен да прозреш как се уреждат нещата в света на парите и властта. Ама защо се жалваш от изборите си, не разбирам? Можеш да направиш собствен бизнес, вярвам, че си способен и вземай по 30 милиона дивиденти на година и ще си цар!
                  Нямам никакво намерение да ставам "далавераджия". Преди 20 години разбрах че парите НЕ МЕ ПРАВЯТ щастлив. Напротив разболя ме манията да изкарам пари. Работя за УДОВОЛСТВИЕ, каквото и когато искам

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    https://twitter.com/mbk_center/statu...998080/photo/1

обърнете внимание до къде са стигнали пипалата на Кремъл - всички тези са получавали години наред пари от Путин и компания... слава богу, че Копейкин няма представител в европараламента, че да потънем в земята от срам.
                    Някой беше казал, а то е истина де, че по времето на войната в Ирак водена от САЩ левите партии в Европа се скъсали да правят митинги против войната, а сега левите партии просто си мълчат.

Обичат си леваците Путин, Ким и Си

Коментар

• "Въпреки че Израел трябва да осъди нарушаването на украинския суверенитет (от Русия), не можем да пренебрегнем това, че руската армия се намира на нашата северна граница (в Сирия). Това е въпрос на националната сигурност" за Израел, обяснява за АФП Михаел Орен, историк и бивш посланик на Израел в САЩ.

Явно хората знаят как да се огъват на натиска но не прекалено... За жалост наш Кирчо и кликата му която вместо да лови мутрите и олигарсите станаха по големи католици и от папата. България ако не се лъжа беше 3 или 4 страна затворила въздушното си пространство. Далеч след нас го направиха Германия,Франция.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        https://twitter.com/KyivIndependent/...42676405829635

Джуджето диктатор може да жертва хиляди руски момчета, да изравни със земята градовете на Украйна, да прогони милиони хора от домовете им и да убие десетки хиляди военни и цивилни в Украйна, но Украйна никога повече няма да иска да бъде в лоното на руската империя...на злото.

Колкото завладяха Афганистан толкова ще завладеят и Украйна.

Руснаците ще се надигнат тези дни. Ако олигарсите от КГБ шайката не успеят да вразумят джуджето ще трябва скоропостижно да му търсят заместник, който да продължи управлението на бандата.
                        Бе тя и България не иска в НАТО ама е.България не искаше социализъм ама 45г живя.Кой какво иска няма никакво значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Няма нужда китайците да ти го кажат. В момента виждаме самоубийството на ЕС.
                          Да така е. Но те прекачиха червените линии- Дакса само какво го чака поради некомпетентността на политиците и бюрукратите.. Виж янките ще извлекат дивиденти от цялата ситуация.СП500 и Дау, но не и Насдак-

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin

Ботич, ти по цял ден ръсиш "мъдрост" във форума, не знам кога (и дали) работиш.

20 000 годишно си е жив обир за този "труд"
                            И аз не знам кой луд плаща 20К за толкова тъп служител. Или може би носи циент на някоя гара.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156

ти постигнал ли си го?
                              Като почнете да приказвате глупости от шипковия храст. Със работа НЕ СЕ СТАВА БОГАТ. Аз не съм ИЗМАМНИК или гъзоблизец.
                              Ето байдън 50 години лиже и накрая президент. САМ си го е казвал (отърва ми да приема че има нещо общо с истината
                              Ето, значи ти си достатъчно умен да прозреш как се уреждат нещата в света на парите и властта. Ама защо се жалваш от изборите си, не разбирам? Можеш да направиш собствен бизнес, вярвам, че си способен и вземай по 30 милиона дивиденти на година и ще си цар!

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin

Ботич, ти по цял ден ръсиш "мъдрост" във форума, не знам кога (и дали) работиш.

20 000 годишно си е жив обир за този "труд"
                                точно така - преди 10г работих, сега имам няколко подчинени и общо 100 души в света колеги и вършат ПО-МАЛКО РАБОТА

Коментар

Working...
                                X