IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

    Искаш да кажеш на страната на Дявола и Русия. Нападението на по-големи държави над по-малки няма нищо общо с Бог.
    Ти можеш ли да четеш?Ясно съм написал.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Georgi Kadiev


      4 ч. ·
      Слушам доскорошния ми колега Иван Хиновски по Нова тв, според когото Русия търпи ужасни загуби от спад на акциите на Газпром и други руски компании и не може да продължи това дълго.
      На обратното мнение съм.
      Путин е на "историческа мисия" да възстанови Руската империя (под някаква форма) и последна грижа му е някакви загуби на хартия.
      Това ще продължи дълго.
      И ще прекрои Европа.
      Въпросът към нас е ние от коя страна сме?
      Дааа....скапаните диктатори винаги имат велики цели,но винаги завършват трагично
      Attached Files

      Коментар


      • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
        Всъщност, сред санкциите НАТО и ЕС трябва да изхвърлят България от структурите си. Не виждам за какво сме им като Троянски кон. А те са ни изхвърлили засега само от разузнавателна колегия "Европа" и не ни обръщат внимание изобщо.
        https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/...telna-kolegiya
        Разделение: Светът, след като Русия призна независимостта на Донецк и Луганск

        Реакцията на Китай и Беларус буди най-голям интерес

        20:37 | 22 февруари 2022 | Редактор : Стоян Гогов 307 19295

        Dimitar Nekov
        Прочетох първите трима санкциониращи Русия. Чучулото узурпатор байдън, ненормалният рошлю, дето и децата му искат оставката. Трюдо, водещ война със собствения си народ. Какво да коментирам повече?

        Коментар


        • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

          На страната на Бог и на Русия
          Искаш да кажеш на страната на Дявола и Русия. Нападението на по-големи държави над по-малки няма нищо общо с Бог.

          Коментар


          • Междувременно, в края на януари 2022 китайската Агенция Синхуа представи доклад на Института Тайхе и на частния китайски аналитичен център Intelligence and Alliance (IATT) под заглавие „U.S. Responsible for Global Spread of Covid 19”. В него САЩ директно са обвинени за създаването и разпространението на вируса Covid-19. В доклада се казва: „Данни от няколко източника показват, че по-скоро Съединените щати са мястото на възникване на вируса Covid-19 и също така носят най-голяма отговорност за бързото разпространение на болестта в цял свят. Техните политически манипулации особено усложниха глобалните усилия за борба с пандемията.“

            Китайските анализатори предполагат, че коронавирусът е бил създаден в секретна лаборатория на Пентагона във Форт Детрик: „САЩ първи започват изследване на рекомбинантни вируси и имат ненадминат потенциал в тази област. Те са финансирали и провели повече изследвания на коронавируси от всяка друга страна. До 2015-а екипът на д-р Ралф Барик от Университета на Северна Каролина е разработил най-новата технология за рекомбиниране на коронавируси, в резултат на изследвания в сътрудничество с военната биолаборатория във Форт Детрик. Същата лаборатория е внезапно закрита от американските военни по подозрение за изтичане през юли 2019. След закриването на лабораторията следват съобщения за поява на неизвестна пневмония със симптоми, аналогични на Ковид 19, в околностите на Форт Детрик. Не е изключено източникът на пандемията да е именно там.“

            Ще напомня, че през декември 2021 беше съобщено за провала на изпитанията на перспективната американската свръхзвукова ракета AGM-183A, разработвана в рамките на програмата на САЩ ARRW (Air-Launched Rapid Response Weapon). Пак тогава руският министър на отбраната Сергей Шейгу обяви, че е приключило превъоръжаването на първия в Русия полк с ракетни комплекси „Авангард” със свръхзвукови планиращи крилати блокове и съобщи за сформирането на първия в рамките на руските Военно-космически сили авиационен полк от изтребители МиГ-31 със свръхзвукови ракети „Кинжал”. Впрочем, за това че Русия е надминала САЩ в сферата на производството на свръхзвукови въоръжения потвърди наскоро и списание The National Interest, според което Въоръжените сили на САЩ ще получи първата си свръхзвукова система – армeйското свръхзвукове оръжие с голям обсег LRHW – не по рано от края на 2023.

            На този фон и предвид активно осъществяващата се в последно време от САЩ и НАТО подготовка за въоръжен конфликт с Русия и Китай, възниква закономерният въпрос, на какво разчитат американците след като толкова сериозно изостават в сферата на свръхзвуковите въоръжения?

            Според мнозина експерти отговорът е, че това най-вероятно е биологичното оръжие, т.е. разчита се на осъществяването на бактериологична война, за каквато САЩ се готвят от няколко десетилетия насам, създавайки в близост до границите на Русия и Китай цяла мрежа от секретни биолаборатории. При това, ако съди по януарските събития в Казахстан (където също има такива американски лаборатории), избухването на подобна биологична война би могло да стане в рамките на няколко сценария: от уж „случайното изтичане” на биоматериали от въпросните лаборатории (именно по този начин, според китайските власти, е бил „изпуснат” и вирусът на Covid-19), до използването на съзнателно инспирирани атаки на подготвени специално за целта терористи-камикадзе (както в Сирия например). В същото време обаче, последиците от използването на подобно оръжие могат да се окажат непредсказуеми и то на фона на трудно доказуемата официална отговорност за употребата им, освен това цената на „разходите” при използването на биологични оръжия е много по-ниска, отколкото тази за разработването и внедряването на свръхзвуковите въоръжения (според някои, тя е по-малка от един долар за „поразен индивид”).

            Тук е мястото да припомня, че избягалият през 2019 в Русия подполковник от Службата за сигурност на Украйна (СБУ) Василий Прозоров заяви през декември 2021, че САЩ почти открито се подготвят да използват биологично оръжие при евентуална война с руснаците, използвайки за целта секретните си биолаборатории на украинска територия.

            При това за разпалването на биологична война дори няма да е необходимо да бъдат използвани вече натрупаните в тайните биолаборатории на САЩ запаси от причинители на такива смъртоносни инфекции като вирусите на западнонилската треска, конския енцефалит, треската от долината Рифт, чикунгунята, чумните бактерии и т.н. Както показа пандемията от коронавирус за целта е достатъчно просто да бъде приспособен вече разработеният в биолабораториите вирус към генетичните особености на населението на конкретните, нарочени за „враждебни”, държави, което би натоварило извънредно техните здравни и социални служби и би провокирало хаос в икономиката и стопанските им функции. За това, в частност, говорят съобщенията за евентуално завръщане на полиомиелитните пандемии в някои страни.

            Предвид така очерталата си ситуация в сферата на глобалната биологична сигурност, световната общност би следвало да поиска от САЩ официално да заявят, привеждайки и съответните доказателства, че нямат намерение да водят биологична война с противниците си. Още повече, че в миналото американците използваха биологични оръжия както в Югоизточна Азия, така и в други региони на света, да не говорим, че продължават да блокират опитите за възобновяване на работата по изготвяне на правно обвързващ протокол към Конвенцията за забрана на разработването, производството и натрупванео на биологично и токсинно оръжие.

            Освен това се налага сформирането на международни групи от експерти в тази сфера, които да осъществят съвместни проверки на всички разположени извън САЩ американски медицинско-биологични лаборатории за да установят, дали те не са ангажирани с проучвания, които са в разрез с изискванията на въпросната Конвенция и, ако бъде установено наличието на запаси от опасни вируси, те да бъдат унищожени, а цялата тази дейност на САЩ да бъде поставена под стриктен международен контрол.

            Между другото, темата засяга и България, предвид скандалното, макар и непотвърдено официално, твърдение на българската разследваща журналистка Диляна Гайтанджиева за евентуалното създаване на американска биолаборатория на наша територия

            Коментар


            • Барби какво стана със самолета от предишната война, дето го свалиха украинците, падна си на украинска територия, но обвиниха руснаците. По нова година започна четенето на акта

              Коментар


              • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

                Дори в Инвесторчето пуснаха статия, че Русия е свалила 40% от външния си дълг за периода 2014 - 2021 г. Това благодарение на лоша икономика, на обедняване, на санкциите...
                Един от наемателите ми е международен тираджия- та той обяснява- курс до русия- виждаш разни неща- след 4-5 месеца същия курс- виждаш съвсем други, нови неща- казва работят и се развиват много бързо

                Няколко държави/кои ли са те??/ имат заведено дело в СТО заради импортозаместването в русия - търсят около 300 милиарда.

                Иииииииииии не знам дали има някой информация за делото на русия срещу икономическите санкции пак в СТО- ако някой нещо е чувал да каже сега
                Last edited by v_tin; 23.02.2022, 13:22.

                Коментар



                • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Georgi Kadiev


                  4 ч. ·
                  Слушам доскорошния ми колега Иван Хиновски по Нова тв, според когото Русия търпи ужасни загуби от спад на акциите на Газпром и други руски компании и не може да продължи това дълго.
                  На обратното мнение съм.
                  Путин е на "историческа мисия" да възстанови Руската империя (под някаква форма) и последна грижа му е някакви загуби на хартия.
                  Това ще продължи дълго.
                  И ще прекрои Европа.
                  Въпросът към нас е ние от коя страна сме?
                  Спада вече е ръст
                  Click image for larger version

Name:	ega.jpg
Views:	5
Size:	47.7 КБ
ID:	3877333

                  Attached Files
                  Last edited by deiveli; 23.02.2022, 13:29.

                  Коментар


                  • „Оръжието на Страшния съд”: реални ли са рисковете от биологична война

                    СТОЯН ПЛАТОВ* 23 ФЕВРУАРИ 2022 ПОСЕЩЕНИЯ: 144
                    АКТУАЛНОмммммммммммммм ДДДаааааааааа, оказва се че не само си придвижват военната структура към русията, но и отровите

                    В клипчето за новата лаборатория на говедария в бг имаше интересни данни за грузия- непрекъснат смрад и умрели около 240 човека. Доколкото разбирам това чака и бг. Пак в това клипче диляна грозданова попита- защо няма подобни лаборатории във франция, италия испания- отговора беше интересен

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                      България как ще си купи газа и нефта- сигурно с един самолет рубли/долари смяташ че ще стане това а??
                      Не го интересува. Той мрази нас българите.

                      Коментар


                      • Всъщност, сред санкциите НАТО и ЕС трябва да изхвърлят България от структурите си. Не виждам за какво сме им като Троянски кон. А те са ни изхвърлили засега само от разузнавателна колегия "Европа" и не ни обръщат внимание изобщо.
                        https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/...telna-kolegiya

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение


                          Имаш предвид предполагам да натрупа няколко трилиона дългове сигурно. Защото това са европейските разбирания, а , също и говедарските
                          Дори в Инвесторчето пуснаха статия, че Русия е свалила 40% от външния си дълг за периода 2014 - 2021 г. Това благодарение на лоша икономика, на обедняване, на санкциите...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Georgi Kadiev

                            4 ч. ·
                            Слушам доскорошния ми колега Иван Хиновски по Нова тв, според когото Русия търпи ужасни загуби от спад на акциите на Газпром и други руски компании и не може да продължи това дълго.
                            На обратното мнение съм.
                            Путин е на "историческа мисия" да възстанови Руската империя (под някаква форма) и последна грижа му е някакви загуби на хартия.
                            Това ще продължи дълго.
                            И ще прекрои Европа.
                            Въпросът към нас е ние от коя страна сме?
                            На страната на Бог и на Русия

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

                              [B]"Дългосрочните икономически перспективи на Русия и в момента са доста мрачни: обществото ѝ бързо застарява, икономиката ѝ зависи от добива на изкопаеми горива и не е достатъчно интегрирана в глобалните вериги за създаване на стойност.
                              ]
                              Georgi Kadiev

                              4 ч. ·
                              Слушам доскорошния ми колега Иван Хиновски по Нова тв, според когото Русия търпи ужасни загуби от спад на акциите на Газпром и други руски компании и не може да продължи това дълго.
                              На обратното мнение съм.
                              Путин е на "историческа мисия" да възстанови Руската империя (под някаква форма) и последна грижа му е някакви загуби на хартия.
                              Това ще продължи дълго.
                              И ще прекрои Европа.
                              Въпросът към нас е ние от коя страна сме?

                              Коментар


                              • https://www.facebook.com/Bulgaria.Ma...67512517013044

                                Суверенитет


                                28 март 2021 г. ·
                                Преди 22 години НАТО започна бомбардировки над Югославия. Тогава сенатор
                                БАЙДЪН С ГОРДОСТ ОБЯВИ СЕБЕ СИ ЗА ТОЗИ УБИЕЦ НА СЪРБИТЕ.
                                "Аз предложих да се бомбардира Белград!
                                Аз предложих да изпратим американски пилоти, да разрушат всичките мостове!
                                Аз предложих да разрушим цялата топлинна и топлопреносна инфраструктура!
                                Аз предложих много други специфични действия!
                                Някои от вас питат, защо се отнасям с такава омраза към Сърбия.
                                Защо бях толкова настойчив в НЕ ПРОЯВЯВАНЕ СЪЧУВСТВИЕ КЪМ НАРОДА НА СЪРБИЯ?
                                Защото, докато те не се вслушат в сърцето си,
                                никога няма да могат да се излекуват от болестта, на която те са подложени.
                                И ДОКАТО ТЕ НЕ СЕ ПОКЛОНЯТ НА ЗАПАДНИТЕ СТАНДАРТИ,
                                БЕЗУМИЕТО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА И ПРОДЪЛЖАВА, И ПРОДЪЛЖАВА!
                                ЕТО ЗАЩО!
                                ТОВА ПРАВИМ, ЗАРАДИ ТЯХНОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ!"
                                И после този човек нарича убиец Путин.

                                Коментар

                                Working...
                                X