Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Абе аз не вярвах и че ще нападне така мащабно Украйна. Май както западът е подценил Путин, така и Путин е подценил запада и в резултат се получава голяма манджа с грозде. Добре, че поне иде пролет…
Напротив ако ги НЯМА е хиляди пъти по добре. Няма да се занимава простолюдието в реализирането на потребителската мечтаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Има и още нещо. Бяха понасъбрали западни инвестиции и репутация. Утре като приключи патакламата, кой би дръзнал пак да инвестира там?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Лошото е, че рейтингът на Путин отново е тръгнал да се качва, както беше след Крим, макар че статистиката за февруари е малко след започването на войната и руснаците може още да не са осъзнали какво реално се случва. Ще видим през март дали ще си променят мнението. А може би просто руснаците харесват авторитарни лидери, репресии, пропаганда, военна агресия и антизападна реторика, и надежда за тях няма.
https://www.statista.com/statistics/...rating-russia/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Какви санкции, сега ще развъртят юана и златото и доларът отива в киреча. И за еврото съм скептичен.
Не забравяй кой владее душите, програмира мозъците, че даже и за телата се погрижи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Светът бива преформатирван тотално. Това е Великият Ресет, не на Шваб дъртофелщините.
Коментар
-
Има и още нещо. Бяха понасъбрали западни инвестиции и репутация. Утре като приключи патакламата, кой би дръзнал пак да инвестира там?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не знам как така с лека ръка подценявате една осемгодишна подготовка, в която са впрегнати сума ти велики умове, които освен да правят оръжия, могат и да местят фигурите. Даже тя не е осемгодишна, тогава са взели решението. Тя е от 20 години, дори. Да не казвам, че има и едни дългосрочни операции, от типа на Голгота, с 50 годишен срок на изпълнение, които звучат фантасмагорично, но в същото време се изпълняват детайлите от тях като по часовника на Спаската кула. Излиза една кукувица и отмерва поредната проспана нощ от Запада.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
Това нито става толкова бързо, нито е решение на всички проблеми. Руснаците ще бъдат ударени икономически доста сериозно. Както обикновените, така и олигарсите. И междувременно е добре да помислят дали Путин не е вреден за Русия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Те сега се усещат какво става, но как да се върнат назад? Тя репутацията на държавата им вече е срината а ако просто си тръгнат ще загубят и представата която създават за себе си като много силна армия също.
То вече станаха за смях де, но просто да отстъпят сега ми се вижда невероятно.
Коментар
-
Какви санкции, сега ще развъртят юана и златото и доларът отива в киреча. И за еврото съм скептичен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеСтрува ми се, че тези мероприятия не могат да са скростни а средносрочни до дългосрочни във времето, като Путин може и утре да спре газта. Засега нефта и газта са му оставените за доходи и не вярвам да ги спре, защото съвсем ще се обезпаричат в Русия, но все пак е непредсказуем.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
Въпреки че руските медии повтарят как санкциите не са проблем, всъщност тези санкции имат потенциала наистина да смажат руската икономика. Може би затова Русия се опитва да вкара отпадане на санкциите като условие за мир в Украйна. Самият Путин вече осъзнава колко е подценил ситуацията. Сигурно си е мислил, че ще смени правителството в Киев за два дни, а Западът само ще джавка за кратко и после всичко ще е по старо му.
То вече станаха за смях де, но просто да отстъпят сега ми се вижда невероятно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеСтрува ми се, че тези мероприятия не могат да са скростни а средносрочни до дългосрочни във времето, като Путин може и утре да спре газта. Засега нефта и газта са му оставените за доходи и не вярвам да ги спре, защото съвсем ще се обезпаричат в Русия, но все пак е непредсказуем.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар