IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Тя на същата цена като преди войната
    Да,все същата шума от съветската кочина

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Да,скоро ще е 1:1 ,но с анголската кванца ,а не с долара
      Тя на същата цена като преди войната

Коментар

а БЕ ДОКЪДЕ СЕ Е ОБВАЛИЛА РУБЛАТА че не съм я гледал скоро- 1:1 с долар или с евро е вече
        Да,скоро ще е 1:1 ,но с анголската кванца ,а не с долара

Коментар

• Путин призна, че инфлацията се е ускорила сериозно: за месец и половина цените нараснаха с 9,4%, а годишно инфлацията е 17,5%. Но сега "това се стабилизира".

Хората усещат това върху семейния си бюджет, усещат как цените са се повишили и ние трябва да подкрепим нашите граждани, да им помогнем да се справят с инфлационната вълна“, инструктира Путин на правителството на Руската федерация и Централната банка и припомни вече взетите решение за индексиране на социалните помощи, пенсиите и заплатите на държавните служители

Президентът подчерта, че при сегашните условия е „важно да се подкрепи вътрешното търсене, да се върне наличността на заеми за бизнеса. Централната банка на Руската федерация вече направи първите стъпки – основният лихвен процент беше намален от 20 на 17% и това ще позволи да се намали цената на заемите в икономиката“, заяви Путин.

Държавният глава отделно очерта още един показател за стабилност в страната:

Рекордно ниво на излишък в бюджетната система, което беше отчетено на базата на резултатите от първото тримесечие. Основното условие остава дългосрочната стабилност на финансовата система както на федерално, така и на регионално ниво. Профицитът на федералния бюджет е 1,1 трилиона рубли. А в регионите общият профицит също е някъде около трилион“, подчерта президентът.

Коментар

Уха, граница на Русия с Румъния.
            Очевидно за Одеса ще е голямата битка.
            Жалко, хубав град, прилича на Варна.

Коментар

• Tepxi, само че опита не е неуспешен както се изразяваш и варианта да се прекрати или зареже просто го няма на картата. Цялата индустрия е в Азия, американците дори съм гледал се изказваха че всички европейски компании са си изнесле производството там. Много образовани и способни европейци работат там в Азия и това е сиво вещество което е изнесено - факт. Затова Азия вече изпреварва при електромобилите всички, а тези неща се правят от европейски и американски специалисти, също така и са обучили много специалисти там. Сега чрез войни ще смъкнем стандарта на живот в Европа толкова, че да дойдат компании и да наемат това население да работи там за едно парче хляб..Това се прави, не вярваш ли ?
              D.Y.F-091066

Коментар

• а БЕ ДОКЪДЕ СЕ Е ОБВАЛИЛА РУБЛАТА че не съм я гледал скоро- 1:1 с долар или с евро е вече

Коментар

Именно , именно .
                  Вчера им я начертах мислено тази линия Харков - Николаев (Одеса) на укро/нато-любителите . До там ще бъде Русия . Но си мисля че и Суми и Чернигов ще освободят за по сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Само да добавя извън червеното - по Дунава няма и един квадратен метър пустееща земя . Всичко се обработва от Видин до Добрич .
                    И излезе че нищо не ти е вярно от ''социологията'' . Опорки за форумчета.
                    Правилно. Точно така казват добричките докери.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Моята социология и за повече от 63% сочи, ама аз не съм представителна извадка - работя, имам заплата и спестявания, образование и съм се обградил с хора като мен малко или много. Почти всички знаят и по един чужд език, могат да пишат и четат, въобще скука
                        Браво . Вие сте гении , да се чуди човек - как гений се е обградил само с гении . Четат , пишат , работят , а някой знаят и чужд език . Браво !
                        Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                        Разбира се, че в едно видинско село, където хем земята пустее, хем дворовете са плевелясали, хем народа е от 8 сутринта на селската кръчма "щото немаме работа", 90% са за връщане на комунизма и за Русия.
                        Понеже са твърде млади да помнят соц-а, са чули от техните,.че тогава имало всичко.
                        Трябва да си от оттам , за да имаш тази представителна извадка и да е вярна . Ако не - си е приказки на ангро , опорки , обиждане , и разбира се глупости . Разбира се че и около Видин има заблудени офси , които чакат на ЕС и НАТО ''за да са добре '' . Но повечето , както и из цяла България са антиЕС и антиНАТО . Не говорим за комунизъм - ти го вкарваш в диалога , което разбира се е ЕДНА от опрките ви . Караш /вараш - комунизъм .
                        Има известна драма, защото на избори гласа на планктона струва 50 лв. и е равносилен на моя.
                        Да - това е проблема и при мен . По същи начин стоят нещата . Но моите противници поне взимат по 100. Вие във Видин , малко плащате
                        От друга страна няма драма, защото аз и хората като мен ще се оправим и в чужбина.
                        И че ще се оправиш на запад съм сигурен . По 1200 паунда взимат за бране на ягоди - без език . А ти знаеш
                        А тия от видинските села ще плюят вече Русия - я защото няма пари, я защото ги кара да работят.
                        Е не може да не си от там . Няма как да си запознат толкова добре с нещата там и да си от другаде

Само да добавя извън червеното - по Дунава няма и един квадратен метър пустееща земя . Всичко се обработва от Видин до Добрич .
                        И излезе че нищо не ти е вярно от ''социологията'' . Опорки за форумчета.
                        Last edited by FMZK; 20.04.2022, 16:34.

Коментар

А бе руснаците бомбиха ли заводите на порошенко
                          Няма да е голяма загуба, Рошен са отвратителни.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Tepxi, къде ще се оправиш, навсякъде е едно и също, той Запада пропадна и не могат да правят вече почни нищо..само внасят. Това сега е да се нападаме вече взаимно и със сила, да се избием сами. Няма западняци, станаха пропадняци които нападат своите.
                            Виж, аз не споря, че ЕС, САЩ, Канада, Япония и т.н. си имат трески за дялане.
                            Никъде не се живее леко, а на някои места хората живеят по-зле от техните предшественици, вкл. и в САЩ и Европа.
                            Очевидно опита да се комбинира интелекта и богатството на Запада с ресурсите на Русия и населението и детайлността на Китай пропадна. Глобализацията тръгна по грешен начин, с грешни идеи и от две години виждаме нейния крах.

След краха идват и няколкото лагера. Поне за момента, за мен лагера на ЕС е по-добър от другите и желая да бъдем част от него. С всичките си недостатъци, хората в Европа живеят най-добре, най-облечено, най-нахранено и най-дълго от всички.

Коментар

• А бе руснаците бомбиха ли заводите на порошенко

Коментар

• Съгласен. Като казвам "след Тръмп" имам предвид, че неговото управление само по себе си отслаби доверието на съюзниците в НАТО един към друг и силно дигна градуса на поляризацията вътре в САЩ, както и в целия свят. Това също е добра почва за Путин да прави каквото и иска без да очаква ответна реакция. Но и тук сгреши.

Външният натиск консолидира Запада.

Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
                                Много по удачно беше да ударят по време на мандата на Тръмп но тогава сякаш се чустваха значително по сигурни и уверени.
                                Сега имам чуството че ги гони някаква посдковид истерия.

Коментар

X