IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

    Страхотен анализ. За вестник Стършел, обаче. А, дайте нещо смислено всички, дето пишете по шаблон. Защо не пишеш за горящия изтребител от авиоизложението от 2018 година, за който писаха, че е свален от украинците - с право мерене от спалнята на Зеленски. Айде, това са подробности. Но поне малко по-далеч от обувките си вижте как стоят нещата. Разсъдете - ракети ли има на бензиностанциите, безглутенови пасти ли?
    Ясноо....просто не си много умен, средностатистически проруски трол дето не си струва копейките

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
      Путин се омота като пате в калчища, сега като удавник за сламка ще пусне кадировските бандити и това ще бъде последния му опит.
      ФИАСКО
      шаш и паника в кремъл
      aha и аз така гледам, ама не виждам нито шаш нито паника

      Коментар




      • Ако гледате и слушате руските средства за масова дезинформация,
        ще чуете лъжите, че атакуват само военни цели.
        А ето ви истината: В жилой дом в Киеве попал снаряд

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
          Путин се омота като пате в калчища, сега като удавник за сламка ще пусне кадировските бандити и това ще бъде последния му опит.
          ФИАСКО
          шаш и паника в кремъл
          Страхотен анализ. За вестник Стършел, обаче. А, дайте нещо смислено всички, дето пишете по шаблон. Защо не пишеш за горящия изтребител от авиоизложението от 2018 година, за който писаха, че е свален от украинците - с право мерене от спалнята на Зеленски. Айде, това са подробности. Но поне малко по-далеч от обувките си вижте как стоят нещата. Разсъдете - ракети ли има на бензиностанциите, безглутенови пасти ли?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

            Неграмотен си. Русия е признат правоприемник на СССР с всички пасиви и активи. Затова се разпорежда с постсъветскто пространство. Забрани на Украйна притежанието на ядрено оръжие, защото и тя имаше. Не знам откъде черпиш ресурс да даваш оценка на другите, след като си толкоз безпросветен. Но глупостта се храни със същия фураж, с който хранят прасетата.
            Виж сега, празноглаво, дървено човече(Пинокио)Украйна не само имаше ядрено оръжие ,а притежаваше третия по-големина ядрен арсенал в света!!!Притежавеше го и имаше право на това по силта на деклараацията подписана в Алмати 1991г. в качеството на равноправен член на ОНД какъвто е и Русия. Украйна доброволно се отказа отказа от ядреното въоражаване, присъединявайки се към споразумението от Будапеща.В замяна на това, на Киев бяха предоставени гаранции за сигурност от страна на Русия ,САЩ и Великобритания.Същата тази Русия която я в момента обстрелва Киев и убива цивилни ,което прави режима в Кремъл ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ! Та исках да попитам дали и тези гаранции от Русия имат юридическа стойност към момента??? Освен това въпроса не беше към теб! Благодаря,че ме осведоми за това,че Русия е правоприемник на СССР, направо ме смая с познанията си по материята.Трудно се въздържам да не ти вляза в лексиката и да те направя три дни сам да си говориш, но просто не искам да създавам работа на модератора.
            Attached Files

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
              Борис Немцов беше убит на 27 февруари 2015 г. пред Кремъл.
              Ето негови пророчески думи:
              "Без Путин всичко ще е по-хубаво. Ще харчим пари не за война със съседите, а за болници и училища; няма да се борим с Америка, а с бедността; ще търгуваме не със суровини, а с технологии; няма да мислим как да се харесаме на китайците, а за нашата роля в европейската цивилизация.
              И ще се заемем с промяна в собствената си страна, а не със завоюване на чужди земи.
              Омръзна ни тази параноя и омраза към целия свят.
              Няма Путин - има Русия, има Путин - няма Русия..."
              Пълни глупости, путин иска да защити русия, по начин по който смята за необходимо. Защо немцов не каза нищо за нато базите който се придвижват с по 500км на година към границите на русия. Всеки гледа от неговата камбанария. ГОведарите си имат печатница и пак не са се справили с бедността- https://www.youtube.com/watch?v=YB6gwOBClwE&t=538s, така че.........

              Коментар


              • https://t.me/uniannet/32332
                • Напоминаем тем немногочисленным гражданам, которые рисуют метки, ставят радиомаяки, пытаются стать корректировщиками огня РФ: Есть такая 111 статья УК Украины, измена Родине. Переход на сторону врага в условиях военного положения. Наказывается лишением свободы на срок от двенадцати до пятнадцати лет с конфискацией имущества или без таковой.
                • Сообщение мера Львова Садового о высадке российского десанта под Бродами оказалось, мягко это назовем, недостоверным. СБУ уже опровергла.
                • Италия готова поддержать отключение России от SWIFT и готова предоставить военную помощь!
                • Внимание! Кремль блокирует любую неподконтрольную информацию из Украины. Там многие действительно не знают, что происходит в действительности.
                • РКН потребовал удалить материалы «Новой газеты», «Медиазоны», «Дождя», «Эха Москвы» и еще нескольких СМИ за то, что они называют происходящее в Украине войной.
                • «На указанных ресурсах под видом достоверных сообщений размещена недостоверная общественно значимая не соответствующая действительности информация об обстрелах ВС РФ украинских городов и гибели мирных жителей Украины в результате действий Российской Армии, а также материалы, в которых проводимая операция называется нападением, вторжением, либо объявлением войны», — говорится в требовании регулятора. За неудаление этой инфы изданиям грозит блокировка.
                • Информация из Бродов. Московская десантура высадилась возле вертолетной части в Бродах. И там же была расстреляна
                • Елена Кравец из «Вечернего квартала» со слезами на глазах обратилась к своим знакомым и квнщикам из России: "Мы здесь выстоим, но с вами в игры больше играть не будем никогда.
                  Рассказывайте правду всем тем вашим мразям, которые думают что здесь какая-то освободительная операция."
                • В Полтаве сбили четыре вражеских дрона! Об этом сообщил глава Полтавской общины Александр Мамай
                • В Николаеве, в районе Площади победы, полиция и терробороны задержали русских диверсантов. Очевидец сообщает, что они прятались в подвале.
                • Кремль кидает в украинскую мясорубку почти детей с самых дальних частей России. На видео мальчик 2002 года рождения из Иркутской области

                Коментар


                • Кремль кидает в украинскую мясорубку почти детей с самых дальних частей России.
                  На видео мальчик 2002 года рождения из Иркутской области


                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                    Похороненные Зеленским пограничники со Змеиного прибыли в Севастополь
                    иначе са курназ- https://www.youtube.com/watch?v=Yy5KHTWryWU&t=8s

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

                      To oт тебе човек да чака обективност като един от най видните фило/фобни тролове - забрави.

                      Фактите говорят че днес сме едва ден 3ти и по телевизията сега нашите казват че има битки по улиците на Киев. Надали ще се дочака другата седмица за капитулация като гледам. Всъщност още вчера зеленски почна да говори за неутралност.
                      На германците са им трябвали 10 дена да разбият франсетата ( всъщност и аз толкова очаквах сега), а американците 20 дена да влязат Багдад.
                      Украйна не е малка хапка, и като територия и армия. 200-250к при това тренирана там при Донбас в реални бойни условия. И оказва съпротива.
                      А според западни експерти (поне за предните 2 дни) - само половината от 200к руска групировка около украйна е влязла вътре, т.е. ок 100к

                      И това горното ако не е ефективност - здраве му кажи.
                      За колко време ще стигнат до полша за да кажат день добръй на поляците

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                        Искаш ли да ми продадеш каквито руски компании имаш на сегашните цени
                        Едва ли. Сега е нервен.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

                          Ти почна като Балонерко рибите.Направят 1-2% ръст за деня и голямата работа станала.Пък от върха -30% и месеца -20% нямало значение
                          Важни са големите трендове ,а не дневните колебания.

                          И ако имаше основни,начални познания ,щеше да знаеш ,че руската централна банка интервира масивно на пазара(а борсата направо си я спряха ).Но те нямат неограничено количество $ за разлика от американците.Следващата седмица и особедно март ще го разберат по трудния начин.Хем ще им свършат ,или намалеят значително резервите,хем ще им направят валутата по-евтина от тоалетна хартия БУКВАЛНО !
                          Както 2014г ли- тогава нефта го докарахте до 5-6 долара, и сега ли отива натам, че нещо на бензиностанцията друго виждам

                          Коментар


                          • Путин се омота като пате в калчища, сега като удавник за сламка ще пусне кадировските бандити и това ще бъде последния му опит.
                            ФИАСКО
                            шаш и паника в кремъл

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                              Сигурно мед ти капе на сърцето, а??
                              Информацията е от Украински СМИ, намали до реалността 5-10 пъти.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

                                Ти си много неориетиран ве момче ? Колко е рублата? -8.9%за месеца ? Била ли е толкова евтина някога ? Имаш ли идея колко ще стане?
                                Газпром е -32% за месеца ,руската борса е -34% за месеца

                                Или това според теб е ръст ,щото полудялия дядо е много силен,така ли?

                                Колко още ще издържи руския бизнес,олигарси и отруден народ преди да му резнат зелката?
                                Искаш ли да ми продадеш каквито руски компании имаш на сегашните цени

                                Коментар

                                Working...
                                X