Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЧисто технически С-400 са върха на сладоледа, но на практика евреите си летят с F-35 над тях и тея дори не разбрали...
Пейтриът от друга страна не са само теоретично добри, а и са се доказали на практика.
Освен това, ние след като сме част от НАТО мисля е по-добре да имаме натовско въоръжение, което си пасва едно с друго като радари и т.н.
За това, че сме НАТО и ни е нужно натовско оборудване съм съгласен на 10000%. Просто споделих мнение, че теоритично и технически С-300 е по-добър от пърите версии на патриота.Last edited by Network; 18.03.2022, 11:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАко си говорим теоретично, армията на Русия е втората в света... но станахме свидетели на челен сблъсък със суровата реалност.
- 1 like
Коментар
-
Не съм много сигурен каква е целта и дали някои наистина иска да си дават баш такива оръжия на Украйна или е повече ПР.
Как точно и откъде ще влязат в Украйна? Това да не е автомат или малки преносими ракети?
Руснаците не случайно бомбардираха няколко летища в Западна Украйна до полската граница с ясното съобщение - "Знаем от къде влизат оръжията за Украйна и ще бомбим там инфраструктурата"
Т.е. вероятността тея да бъдат избомбени малко след като минат границата е доста голяма.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЧисто технически С-400 са върха на сладоледа, но на практика евреите си летят с F-35 над тях и тея дори не разбрали...
Пейтриът от друга страна не са само теоретично добри, а и са се доказали на практика.
Освен това, ние след като сме част от НАТО мисля е по-добре да имаме натовско въоръжение, което си пасва едно с друго като радари и т.н.
Коментар
-
Интересно четиво отпреди и около предните истории през 2014
https://rwasamizdat.substack.com/p/b...he-ukraine?s=r
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Именно.
"Дайте да сме с Русия, защото САЩ знаете ли какво направиха в Либия и Сирия" е култово мислене. Култово!
Малко а-ла "Понеже съседа е тъпанар, ще си подпаля терасата да му е гадно"
- 5 Харесвания
Коментар
-
Чисто теоретично-технически С-400 са върха на сладоледа, но на практика евреите си летят с F-35 над тях и тея дори не разбрали...
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
То нови няма, новите са С400 и С500, които вече са друга бира. Патриотът е приет на въоръжение през 1981. Чисто технически С-300 има по-добри показатели. А това, че конкретно нашите МОЖЕ да са занемарени е друга песен. Нали не мислиш, че ще ни дадът и последна модификация на Пейтриът. Най-малкото радиуса на С300 е 360 градуса, патриота е 120.
Преди да бъда нахулен и обявен за комуниЗд, не подкрепям Путин и неговите наполеонски комплекси, гледам да съм обективен.Last edited by Money; 18.03.2022, 11:35.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
....
Точно нашия +33 годишен С300, едва ли е и 1/20-та от Патриота. (сам се сети колко неща му се смятат ръчно)
Преди да бъда нахулен и обявен за комуниЗд, не подкрепям Путин и неговите наполеонски комплекси, гледам да съм обективен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Ми хубаво де нямам против да ги подарим на САЩ, пък те да правят каквото искат. Ти какво би избрал ние ли да ги доставяме или да ги подарим на американците? Тоалетна хартия не ми трябва
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Определено С-300 са много по-добрата система от Патриота, за съжаление... Просто е факт.Last edited by satz; 18.03.2022, 11:18.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДо колкото знам, идеята е, ние да дадем S-300 и в замяна САЩ да ни дадат системи Пейтриът. Което си доста добра сделка, между другото.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДо колкото знам, идеята е, ние да дадем S-300 и в замяна САЩ да ни дадат системи Пейтриът. Което си доста добра сделка, между другото.
- 1 like
Коментар
-
До колкото знам, идеята е, ние да дадем S-300 и в замяна САЩ да ни дадат системи Пейтриът. Което си доста добра сделка, между другото.
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеКак очакват една бедна и слаба страна каквото сме ние да доставим сами ПВО? САЩ да доставят това ПВО. Един десант и сме АУТ. А НАТО ако ни пази означава война на наша територия и то пълномащабна.... ТОВА ЛИ Е ЦЕЛТА?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Не, целта е да си купиш тоалетна хартия.
С-300 и без това ще ги режем след няколко години, какво има да му се мисли.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар