Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Ботич, пряко участие във войната и аз не одобрявам и според няма да се стигне дотам.
Но неутралитета тук е химера.
Какъв неутралитет, като Русия се облизва за Прибалтика, Молдова, Румъния и България и единствено задълбаване на войната в Украйна или нейното приключване веднага ще спре мераците на Путин да унищожи държавата ни.
или НАТО ВОДИ ВОЙНА?
Ами да я водят що са се НАСРАЛИ.
Ей ги Русия какви са шматки, закъсали са от всякъде -
Що не им покаже НАТО как се завзема за 2-3 седмици Русия (тука ме заболя корема от смях).
Коя държава да унищожи путин? Където е стъпала Русия СЪЗДАВА държава и държавност. Последно в МАЛИ.
Където мине ФАШ ака демоНкраДция - разруха, в най-добрия случай КОЛОНИЯНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Обаче, не използват оръжията които ги правят втори!.. напрактика са равни.. пишеш глупости.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ботич, пряко участие във войната и аз не одобрявам и според няма да се стигне дотам.
Какъв неутралитет, като Русия се облизва за Прибалтика, Молдова, Румъния и България и единствено задълбаване на войната в Украйна или нейното приключване веднага ще спре мераците на Путин да унищожи държавата ни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Изобщо не подозираш за вътрешните проблеми на Западната цивилизация. Както навремето Монката Паси се изреза с израза - майната му на православието, така Виктория Нюланд се изреза на майдана през 2014 г. - майната му на ЕС. През 1992 г. Пол Уолфовиц, виж добре кой е, посочва в документ, че ЕС е противник на САЩ. Хубавото е, че не го е обявил за враг. На Запад се отварят разломи в момента напук на демонстрираната консолидация. Германия иска да купува Ф35 - защо не иска Рефал, например? Светът се прекроява и това убягва на хората. НАТО не е инструмент на Западната цивилизация, а на американците. Франция от 1962 г до 2007 г. беше извън военната част на блока. Вътре е била Германия, дето не може картофи да си насади без да пита Белия дом.
Гади ми се от регулации за тъпотии, полове, джендъри, земеделски регламенти, Мария Габриел и чиновници.
Това не е Европа, а някаква гнусна система от скъпоплатени нищоправци.
Има в мен малка надеждица, че войната в Украйна е шамара, който изведнъж събуди Европа от сладкия унес.
Тук е възникнала цивилизацията и тук е време отново да е центъра на човешкия прогрес.
Впрочем, като навързвам събитията, Меркел нищо чудно да е руско прокси. Буквално направи Германия един руски пудел.
- 2 Харесвания
Коментар
-
F-22 обаче не мисля, че може да се използва за поразяване на цели на земята, нали е специализиран за въздушно превъзходство? До колкото знам американците смятат да използват F-35 за поразяване на радарите и командните постове на S-400 и така да ги елиминират в една евентуална война.
Израел преди няколко години твърдяха, че са летяли из Близкия изток с F-35 (ако не се лъжа над Сирия и Иран) без изобщо да бъдат забелязани.
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Ако ще съпоставяме F-35, нека да е и срещу С-500, с които нещата са на едно ниво. А Ф-35, не се оказа това което искаха (провал като Ф-117). Виж Ф-22, там нещата вече са на светлини години от руско, френско и немско оборудване. Не случайно САЩ не го продават на никой и не го дават на никой. Казвам го като човек, чиито близък роднина е бил командир на автиобазата в Стара Загора и дългогодишен пилот от нашите ВВС. Обучаван по соц. време, но в последствие бил на обучение и в САЩ на ф-15.
За това, че сме НАТО и ни е нужно натовско оборудване съм съгласен на 10000%. Просто споделих мнение, че теоритично и технически С-300 е по-добръ от пърите версии на патриота.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ако съм против ЛГБТ значи ли че съм педофил?
Аз съм за НОРМАЛНИ ОТНОШЕНИЯ - МЪЖ и ЖЕНА, сътрудничество и МИР. МИР, МИР и пак МИР.
По НИКАКЪВ НАЧИН И ПО НИКАКЪВ ПОВОД не искам да участвам във война, още повече ЧУЖДА. Повтарям за неразбралите ЧУЖДА. Война между Русия и ФАЩ е ЧУЖДА, между Русия и украйна също е ЧУЖДА въпреки че украйна е просто територията на която ФАЩ и Русия водят бойните действия
- 2 Харесвания
Коментар
-
Именно.
"Дайте да сме с Русия, защото САЩ знаете ли какво направиха в Либия и Сирия" е култово мислене. Култово!
Малко а-ла "Понеже съседа е тъпанар, ще си подпаля терасата да му е гадно"
Аз съм за НОРМАЛНИ ОТНОШЕНИЯ - МЪЖ и ЖЕНА, сътрудничество и МИР. МИР, МИР и пак МИР.
По НИКАКЪВ НАЧИН И ПО НИКАКЪВ ПОВОД не искам да участвам във война, още повече ЧУЖДА. Повтарям за неразбралите ЧУЖДА. Война между Русия и ФАЩ е ЧУЖДА, между Русия и украйна също е ЧУЖДА въпреки че украйна е просто територията на която ФАЩ и Русия водят бойните действияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Никой не говори за "изцяло черно" и "изцяло бяло".
При друга (или по-скоро при старата) ситуация - да лавираш, да искаш компромиси, да пазиш неутралитет.
Хем да си взимаш руска газ, хем евросубсидии, хем да посрещаш руски туристи по Черноморието, хем да ремонтираш къщата си за гости с европари. Кеф.
Днес ситуацията е от ясна по-ясна - или сме с ЕС, НАТО и Западната цивилизация, или сме с Русия.
Средното положение приключи на 24 февруари. Край. Финито. Конец.
Трябва да изберем страна. Чакат ни вече 25 дни. Търпението и на двете страни се изчерпва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЧисто технически С-400 са върха на сладоледа, но на практика евреите си летят с F-35 над тях и тея дори не разбрали...
Пейтриът от друга страна не са само теоретично добри, а и са се доказали на практика.
Освен това, ние след като сме част от НАТО мисля е по-добре да имаме натовско въоръжение, което си пасва едно с друго като радари и т.н.
За това, че сме НАТО и ни е нужно натовско оборудване съм съгласен на 10000%. Просто споделих мнение, че теоритично и технически С-300 е по-добър от пърите версии на патриота.Last edited by Network; 18.03.2022, 11:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАко си говорим теоретично, армията на Русия е втората в света... но станахме свидетели на челен сблъсък със суровата реалност.
- 1 like
Коментар
-
Не съм много сигурен каква е целта и дали някои наистина иска да си дават баш такива оръжия на Украйна или е повече ПР.
Как точно и откъде ще влязат в Украйна? Това да не е автомат или малки преносими ракети?
Руснаците не случайно бомбардираха няколко летища в Западна Украйна до полската граница с ясното съобщение - "Знаем от къде влизат оръжията за Украйна и ще бомбим там инфраструктурата"
Т.е. вероятността тея да бъдат избомбени малко след като минат границата е доста голяма.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЧисто технически С-400 са върха на сладоледа, но на практика евреите си летят с F-35 над тях и тея дори не разбрали...
Пейтриът от друга страна не са само теоретично добри, а и са се доказали на практика.
Освен това, ние след като сме част от НАТО мисля е по-добре да имаме натовско въоръжение, което си пасва едно с друго като радари и т.н.
Коментар
Коментар