Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Десять российских дипломатов объявлены «persona non grata» в Болгарии
Им предписано покинуть Болгарию за 72 часа, сообщил болгарский МИД.
Акция «Чемодан, вокзал, Россия» набирает свои обороты
К высылке дипломатов присоединились Литва, которая обязала покинуть территорию страны четырёх человек, а также Латвия и Эстония — по три человека.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеИзолацията край няма
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Тук всички сте някакви руски възпитаници, а крещите като изоглавени.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеУкраинците ще нападнат Европа, те ще влязат в Европа..Руснаците могат да се изтеглят. Такава ми беше мисълта, това нещо там наистина е неофашизъм и бандитизъм, нали се вижда бият си инжекции да убиват. Това е ненормално отвсякъде дементно.
- 1 like
Коментар
-
Тук всички сте някакви руски възпитаници, а крещите като изоглавени.
Дали съм гледъл в петък руската телевизия, даа, друга нямаше, дали съм учил руски език 12 г- да, дали има хубави руски филми-да,
но това не значи, че трябва да защитавам поредния руски сатрап, руснаците като искат да си се жертват за него, аз не искам да имам нищо общо, не искам и децата ми да имат
- 4 Харесвания
Коментар
-
Какво разбират, най-малко ти си наясно с това. Тепърва има да си говорят американци и руснаци. Украйна беше един пробен камък. За жалост на украинците.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеMoney, не ползват много авиация и ракети, защото събитията са от граждански характер. Ако руснаците утре наредят изтегляне там ще стане може би дори по лошо, сега тези които се поздравяват съвсем са се разбеснели. Мисля, че ще влязат в Европа за съжаление.
- 1 like
Коментар
Коментар