IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение

Това ли са ви последните надежди!?!?!? Ами ако не се разпадне? Кво правим, а? Духате ли супата?
    Прочетете статията и сам ще си отговорите

Коментар

• Това ли са ви последните надежди!?!?!? Ами ако не се разпадне? Кво правим, а? Духате ли супата?

Коментар

• Ами ако Русия се разпадне? Възможно е. И дори е вероятно - Войната в Украйна - Дневник (dnevnik.bg)

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
          За МТ-ЛБ-то - видимо ремонт не е минало, а предвид камуфлажа, си е баш украинско. Следи от зет, ве или о, също няма. Чудно само в какъв бой ще влиза тоя леко брониран влекач, като са му свалили и бордната картечница от купола
          Да ва *** в "специалистите" и интернет "военни експерти"

https://mobile.twitter.com/UAWeapons...39288118198274

..............................

Ето ти и видео на същите руски антики ,готови за ремонт и пребоядисване и зачисляване към украИнската армия

https://twitter.com/UAWeapons/status...15103765913601
          Last edited by petrg5s; 19.03.2022, 06:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
            Е, аз съм обяснил защо.

Народен съд - в Русия . Там вече текат чистки и сред своите. Предатели имало в ФСБ, казва Путин.
            Да се молим да има такива чистки и в българия и по специално хроб и дппс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Цецо, нещо трябва да разберете.
              Демокрацията както я разбират повечето хора е много слаба срещу тиранията. А тираните я използват за да я унищожат. (Свобода на мненията).
              Всяко нещо в природата си има граници. Демокрацията също. Когато я използват за да я унищожат, то тази свобода вече не важи! А средствата трябва да са поне същите с които я атакуват.
              Но ако са същите, то резултата е Х...
              Надявам се разбираш какво мисля.
              Да, разбирам и използвам момента отново да напомня, както и преди три седмици направих:

Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
              Обръщам се към най-крайните тук, които пишат от територия, която е извън контрола на РФ. Преди 32 години ни откраднаха много неща, но ни дадоха други. Свободна инициатива и свобода на мнението. Можем да изказваме мислите си свободно. И вече го приемаме за даденост. Но не е. Още другата седмица събитията може да ескалират. Преди два часа и половина, в темата "До Investorbg", помолих редакцията да блокира профилите Ви. Направих го за и за Ваше добро. Вижте статията по-долу. Помислете ако/като се стигне до гореща фаза, какво ще стане със криворазбраната свобода на словото. Юнаците от статията да са ви неканени гости! Пишете си, но моля бъдете по-умерени. За някои от текстовете тук, дори в мирно време, при сега действащите закони, може да се стигне до ефективни присъди. Не сме в детската градина и щом модерацията не може да ни предпази от нас самите, ние трябва сами да се пазим от себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666

Доообре, войната иска жертви. Демокрацията и свободата падат първи. Разбирам. Може и аз да се включа. Но не ми е приятно да го правя.
                Цецо, нещо трябва да разберете.
                Демокрацията както я разбират повечето хора е много слаба срещу тиранията. А тираните я използват за да я унищожат. (Свобода на мненията).
                Всяко нещо в природата си има граници. Демокрацията също. Когато я използват за да я унищожат, то тази свобода вече не важи! А средствата трябва да са поне същите с които я атакуват.
                Но ако са същите, то резултата е Х...
                Надявам се разбираш какво мисля.
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение

А по кой начин?Точно това е вашият начин само интриги,лъжи и търсене на компромати.Просто египетксият мъдрец не издържа на провокацията и подходи с низост.Браво ударихте дъното да очакваме ли позвъняване на входната врата
                  Не! Ние не звъним и не заграбваме чуждото. Това го правят само червените. Разбирам, че си го провокирал? Не че това е оправдание за разкритието. Ще проверя с какво.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666

Грубо брат. Не трябва така. И аз мога да им извадя личните неща, но не е такъв начинът. Ще победим, защото доброто винаги побеждава злото, но не и по този начин, защото това е техният начин
                    А по кой начин?Точно това е вашият начин само интриги,лъжи и търсене на компромати.Просто египетксият мъдрец не издържа на провокацията и подходи с низост.Браво ударихте дъното да очакваме ли позвъняване на входната врата
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Е, аз съм обяснил защо.

Народен съд - в Русия . Там вече текат чистки и сред своите. Предатели имало в ФСБ, казва Путин.

Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение

И защо те интересува как се казва,да не готвите Народен съд за инакомислещите

Коментар

Не народен а истински.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                          А как се казва въпросният юнак?

Имам една такава теория, че ако хората в нета не бяха анонимни, маса малоумия, които сега се дращят просто нямаше да се пишат, защото хората щеше да ги е срам.

Даже нямам предвид, че този е от най-лошите екземпляри. Просто ми е интересно кой е толкова заядлив и докачлив

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ъъъ колко скоро?
                            Бе чудно как всички мурзилки го играят баба Ванга? Само ще... ще... ще...
                            И защо всички некадърници (почти всички мурзилки) непрекъснато плачат за някакви диктатори? Ми че те всичките с изключение на Афганистан (в който магучий ссср се осра за има-няма десет години) всички тези са управлявани от диктатори.
                            Ама вие да вземете да предупредите жужето че и него това го чака. Те всички свършват еднакво.

А на ВАС,кой ви дава правото да определяте кой е диктатор и кой не?Защо си мислите,че сте богопомазани.И като САЩ докараха "демокрация" където водиха войни,народа цъфна и върза и сега живеят богато и пребогато и само пеят песни за възхвала на братята Американци.
                            И това с мурзилките е вече изтъркано, и само платени подлоги го използват.

Коментар

• Имам една такава теория, че ако хората в нета не бяха анонимни, маса малоумия, които сега се дращят просто нямаше да се пишат, защото хората щеше да ги е срам.

Last edited by RUBLA; 19.03.2022, 12:13. Причина: Против правилата на сайта.

Коментар

Много скоро Мецана ще откъсне главата на Орльо
                                Когато ястребите вдигнат лихвите в любимата ти Америка и почнат фалитите ще запеете друга песен.На голяма война не се надявайте,само ще кръжите около малките безмозъчни държави да ги набутате във война с Русия,но този път ще ударите на камък,защото това не ви е Сирия,Либия,Ирак,Авганистан,Сърбия и прочие.
                                Ъъъ колко скоро?
                                Бе чудно как всички мурзилки го играят баба Ванга? Само ще... ще... ще...
                                И защо всички некадърници (почти всички мурзилки) непрекъснато плачат за някакви диктатори? Ми че те всичките с изключение на Афганистан (в който магучий ссср се осра за има-няма десет години) всички тези са управлявани от диктатори.
                                Ама вие да вземете да предупредите жужето че и него това го чака. Те всички свършват еднакво.

Коментар

Working...
                                X