Първоначално изпратено от baba_meca
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Това ли са ви последните надежди!?!?!? Ами ако не се разпадне? Кво правим, а? Духате ли супата?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеЗа МТ-ЛБ-то - видимо ремонт не е минало, а предвид камуфлажа, си е баш украинско. Следи от зет, ве или о, също няма. Чудно само в какъв бой ще влиза тоя леко брониран влекач, като са му свалили и бордната картечница от купола
https://mobile.twitter.com/UAWeapons...39288118198274
..............................
Ето ти и видео на същите руски антики ,готови за ремонт и пребоядисване и зачисляване към украИнската армия
https://twitter.com/UAWeapons/status...15103765913601Last edited by petrg5s; 19.03.2022, 06:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕ, аз съм обяснил защо.
Народен съд - в Русия . Там вече текат чистки и сред своите. Предатели имало в ФСБ, казва Путин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Цецо, нещо трябва да разберете.
Демокрацията както я разбират повечето хора е много слаба срещу тиранията. А тираните я използват за да я унищожат. (Свобода на мненията).
Всяко нещо в природата си има граници. Демокрацията също. Когато я използват за да я унищожат, то тази свобода вече не важи! А средствата трябва да са поне същите с които я атакуват.
Но ако са същите, то резултата е Х...
Надявам се разбираш какво мисля.
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеОбръщам се към най-крайните тук, които пишат от територия, която е извън контрола на РФ. Преди 32 години ни откраднаха много неща, но ни дадоха други. Свободна инициатива и свобода на мнението. Можем да изказваме мислите си свободно. И вече го приемаме за даденост. Но не е. Още другата седмица събитията може да ескалират. Преди два часа и половина, в темата "До Investorbg", помолих редакцията да блокира профилите Ви. Направих го за и за Ваше добро. Вижте статията по-долу. Помислете ако/като се стигне до гореща фаза, какво ще стане със криворазбраната свобода на словото. Юнаците от статията да са ви неканени гости! Пишете си, но моля бъдете по-умерени. За някои от текстовете тук, дори в мирно време, при сега действащите закони, може да се стигне до ефективни присъди. Не сме в детската градина и щом модерацията не може да ни предпази от нас самите, ние трябва сами да се пазим от себе си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666
Доообре, войната иска жертви. Демокрацията и свободата падат първи. Разбирам. Може и аз да се включа. Но не ми е приятно да го правя.
Демокрацията както я разбират повечето хора е много слаба срещу тиранията. А тираните я използват за да я унищожат. (Свобода на мненията).
Всяко нещо в природата си има граници. Демокрацията също. Когато я използват за да я унищожат, то тази свобода вече не важи! А средствата трябва да са поне същите с които я атакуват.
Но ако са същите, то резултата е Х...
Надявам се разбираш какво мисля.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
А по кой начин?Точно това е вашият начин само интриги,лъжи и търсене на компромати.Просто египетксият мъдрец не издържа на провокацията и подходи с низост.Браво ударихте дъното да очакваме ли позвъняване на входната врата
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666
Грубо брат. Не трябва така. И аз мога да им извадя личните неща, но не е такъв начинът. Ще победим, защото доброто винаги побеждава злото, но не и по този начин, защото това е техният начин"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Е, аз съм обяснил защо.
Народен съд - в Русия . Там вече текат чистки и сред своите. Предатели имало в ФСБ, казва Путин.
И защо те интересува как се казва,да не готвите Народен съд за инакомислещите
- 2 Харесвания
Коментар
-
И защо те интересува как се казва,да не готвите Народен съд за инакомислещите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА как се казва въпросният юнак?
Имам една такава теория, че ако хората в нета не бяха анонимни, маса малоумия, които сега се дращят просто нямаше да се пишат, защото хората щеше да ги е срам.
Даже нямам предвид, че този е от най-лошите екземпляри. Просто ми е интересно кой е толкова заядлив и докачлив
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ъъъ колко скоро?
Бе чудно как всички мурзилки го играят баба Ванга? Само ще... ще... ще...
И защо всички некадърници (почти всички мурзилки) непрекъснато плачат за някакви диктатори? Ми че те всичките с изключение на Афганистан (в който магучий ссср се осра за има-няма десет години) всички тези са управлявани от диктатори.
Ама вие да вземете да предупредите жужето че и него това го чака. Те всички свършват еднакво.
И това с мурзилките е вече изтъркано, и само платени подлоги го използват."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много скоро Мецана ще откъсне главата на Орльо
Когато ястребите вдигнат лихвите в любимата ти Америка и почнат фалитите ще запеете друга песен.На голяма война не се надявайте,само ще кръжите около малките безмозъчни държави да ги набутате във война с Русия,но този път ще ударите на камък,защото това не ви е Сирия,Либия,Ирак,Авганистан,Сърбия и прочие.
Бе чудно как всички мурзилки го играят баба Ванга? Само ще... ще... ще...
И защо всички некадърници (почти всички мурзилки) непрекъснато плачат за някакви диктатори? Ми че те всичките с изключение на Афганистан (в който магучий ссср се осра за има-няма десет години) всички тези са управлявани от диктатори.
Ама вие да вземете да предупредите жужето че и него това го чака. Те всички свършват еднакво.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар