IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

    Що сефте??? Кое му е сефтето?

    Абсолютно всяка голяма война сме заедно с Германия и срещу Русия. Все на страната на Европейската "цивилизация". Всеки път сме под чужда власт, когато това става - я немец е начело, я канадец. И после я национална катастрофа, я народен съд.

    Само човек, който не е учил в българско училище може да види в този елементарен римейк някакво "сефте".
    Пак сме от страната на булката. Като в 1-ва и 2-ра световна война. 3 път дано ни уврат овреме главите и да си направим САМИ преврат и да изгоним чуждите поклонници. ама то хааарвард, козяк, мустафа. На някаква кюрдка да се кланяме !?!?!?!
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

      Путин 2014 г трябваше да направи това което прави сега
      Без никакво съмнение. Въпросът е защо не го направи. Украйна тогава нямаше законно правителство. Сега Зеленски наистина беше избран. Това, че е нарушил гражданския договор, не важи много като казус бели. Пак казвам, че ако днес не постигнат успех или ако поне не заловят някой по-изявен нацист, нататък ще им е по-трудно. Няма за какво да взимат села и паланки, а трябра да отсекат главата на ламята.

      Коментар


      • Петър Стефанов · 2 ч. ·
        Вашето мнение?
        Пред хранилището в Чирен има жандармерия от 3 дни!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          Не го направи, защото си мислеше, че ще катализира разпад и овладяване на Украина без бой. А стана точно обратното.
          Да така е, заради това- бии за да те уважават

          Коментар


          • Не го направи, защото си мислеше, че ще катализира разпад и овладяване на Украина без бой. А стана точно обратното.

            Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Путин 2014 г трябваше да направи това което прави сега

            Коментар


            • Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

              Наистина ли вярваш, че в маке форумите няма аналогични снимки. Това означава, че ти и аз сме фашисти, така ли?
              ВСВ Вардарска Македония е окупирана от един нацистки режим и това е факт, а не мнение. Действията на българската администрация, съюзник на хитлерова Германия, са една от основните причини голяма част от македонците да ни мразят и в червата. При положение, че софиянци са се разхождали по булевард Хитлер, преди да завият по бул. Мусолини, спорът какъв е характерът на тогавашната власт е безпредметен.

              Но да се върнем на въпроса - ако постовете тук представляват твоите идеи и разбирани, то определено си нацист (а не фашист). Доста убеден при това.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

                2014 година най-големият руски митинг беше в Харков. По-голям от този в Крим даже. В центъра на града съблякоха голи нацистчетата, дошли от Западна Украйна, нашамариха ги леко и ги изгониха да се прибират дома. Обаче кметът, който се правеше на руснак (иначе май евреин беше), успя да убеди народа, че в Харков няма да бъдат допуснати нацистите и да се разотиват. Хората се разотидоха и след седмица почнаха да ги ловят един по един у дома по бели гащи. Мъжете във сила отидоха да се бият в Донбас... в това време Путин гледаше и се договаряше.

                Иска ми се да вярвам, че мъките и унижението от последните осем години са били неизбежни, че тогава Русиа просто нямаше достатъчно сила и средства. При всички случая СПЕШНО трябва да бъде заловен някой от шайката. Да покаже на хората, че за престъпленията ще има наказание. Иначе как ще са сигурни, че утре нацистите от Западна Украйна няма пак да цъфнат.
                Путин 2014 г трябваше да направи това което прави сега

                Коментар


                • И да аз съм твърдо за това руската армия да изтрепа до крак всеки нацист и фашист от десен сектор и батальона азов които не се украйнски националисти( да мислят за родината си) а са неонацисти и извършващи геноцид над нормални и безащитни хора водени от расови предрасъдъци
                  Last edited by prectical; 27.02.2022, 12:49.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                    Та колко милиона е избил Путин...Нещо съвсем изперка
                    Защо да съм изперкал? Въобще не говоря за Путин и Русия а за нацисти и фашисти които света дружно трябва да прочисти. Ти си изперкал защото ти се привижда нещо в моя пост!!! Дори съм твърдо против тези хора в България който искат да сквернят паметника на съветската армия. Това са хора загубили живота си в ВОЙНА. ТОВА НЕ Е ПАМЕТНИК НА СТАЛИН ЧЕ ДА БЪДЕ СЪБАРЯН И ПРОЧИЕ. ТОВА Е ПАМЕТНИК НА ВОЙНИЦИ КОЙТО СА СЕ БИЛИ ЗА СВОБОДАТА НА ЕВРОПА И СВЕТА ОТ ЧУМАВАТА ИЗМЕТ НА ХИТЛЕР. Всеки който скеврни исторята било русофил или русофоб трябва да отиде в затвора.

                    Коментар


                    • Българската държава мълчи за поисканата от Украйна помощ

                      Не знам да има план за хуманитарна помощ, каза председателят на НС Никола Минчев
                      27 Февр. 2022
                      Обновена
                      883

                      Фейсбук

                      Правителството все още не е излязло с ясна позиция за поисканата от Украйна помощ. „Точен план за предоставяне на хуманитарната помощ аз лично не знам да има. Може би се работи по него, но това зависи и какво ще поиска засегнатата страна", коментира днес председателят на Народното събрание Никола Минчев пред Нова тв.

                      Преди ден посланикът на Украйна в София Виталий Москаленко заяви, че вече е предал на българските власти списък с артикули, от които има нужда страната му - вода, храна, одеяла, както и военни бронежилетки, маски, снаряди, мини. До момента обаче не е ясно какво е предприела българската държава. Журналисти се опитват безуспешно от сутринта да се свържат с официален представител на правителството, който да каже ще отвърне ли България на украинското искане и как. Пред бТВ посланик Москаленко е заявил днес, че са започнали преговори с български представители, но засега няма официално потвърждение за това.

                      В същото време НАТО публикува съобщение в социалните мрежи, в което се казва, че повечето държави в съюза вече са изпратили помощ на Украйна под формата на оръжия, муниции, финансова и хуманитарна помощ. Сред изброените държави обаче отсъства България

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

                        Що сефте??? Кое му е сефтето?

                        Абсолютно всяка голяма война сме заедно с Германия и срещу Русия. Все на страната на Европейската "цивилизация". Всеки път сме под чужда власт, когато това става - я немец е начело, я канадец. И после я национална катастрофа, я народен съд.

                        Само човек, който не е учил в българско училище може да види в този елементарен римейк някакво "сефте".
                        За сефте сме с англи и кравари. Немците този път са 0 военно. Ние също де

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

                          Наистина ли вярваш, че в маке форумите няма аналогични снимки. Това означава, че ти и аз сме фашисти, така ли?
                          Това е най малката причини , тази на снимката. Ето ти още , този път мъже , да не си помислите че украинките просто са си били паднали по фашагите

                          Click image for larger version

Name:	SmartSelect_20220227-110408_YouTube.jpg
Views:	1
Size:	16.2 КБ
ID:	3880841


                          И на въпроса ти - Да .
                          И ако можеха биха ни нападнали заради 1940.
                          За наше щастие , не могат по обясними причини .

                          А Путин си е прав. И заради още 99 причини .

                          Коментар


                          • Украйна сформира чуждестранен легион за защита от Русия

                            Зеленски призова граждани от други държави да се включат в битката

                            Фейсбук / Володимир Зеленски

                            Украйна започна да набира доброволци от други държави, които да се включат във военните действия. Президентът Володимир Зеленски призова всеки, който иска да помогне, да отиде в украинското посолство в неговата страна. Ще бъде сформирана допълнителна дивизия от бойци с различна националност, която ще се нарича "международен легион за териториална защита на Украйна", съобщава BBC.

                            Френският чуждестранен легион е решил да освободи своите украински войници с пълно бойно снаряжение да се приберат в Украйна, за да защитават страната си от Русия, съобщи сайтът "Вишеград24".

                            Руска делегация е пристигнала в Беларус за преговори с Украйна. Украинският президент Володимир Зеленски обаче е отказал те да се състоят в Минск. Причината е, че Русия атакува от беларуска територия

                            Зеленски все пак оставя вратата отворена за преговори на друга локация. "Разбира се, че искаме мир, искаме да се срещнем, искаме войната да приключи. Варшава, Братислава, Будапеща, Истанбул, Баку, предлагаме тези градове на Русия", казва Зеленски. Той е категоричен, че всеки друг град става за място за преговори, ако от там не се изстрелват ракети по Украйна. "Това е единственият начин преговорите да са честни", категоричен е украинският президент.


                            Всички тука дето са против Путин имат възможност да се запишат....Аз знам че никой няма да се запише щото са страхливци и празни дърдорковци.Пенявят се от клавиатурите
                            Last edited by national power; 27.02.2022, 12:34.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение

                              При нас не е ли същото ?

                              - в Коалиция с Хитлер, после с цветя на Орлов мост.
                              - след 90-та година колко агенти на ДС и пламенни комунисти се преродиха в пламенни НАТО-вци.
                              Нашто си е чисто нагаждачество. В СССР много от обикновените хора и от бившия елит са вярвали, че болшевишкия режим ей сега ще се гътне. Но историята ги изиграва. Имало е яки чистки когато Червената армия се връща по тези земи. Да не говорим за преселените народи.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

                                Съгласен съм. Но за беда войната вече не е чужда. Путин срещу целия свят! Сефте сме на правата страна в голям конфликт.
                                Що сефте??? Кое му е сефтето?

                                Абсолютно всяка голяма война сме заедно с Германия и срещу Русия. Все на страната на Европейската "цивилизация". Всеки път сме под чужда власт, когато това става - я немец е начело, я канадец. И после я национална катастрофа, я народен съд.

                                Само човек, който не е учил в българско училище може да види в този елементарен римейк някакво "сефте".

                                Коментар

                                Working...
                                X