Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеTepxi, къде ще се оправиш, навсякъде е едно и също, той Запада пропадна и не могат да правят вече почни нищо..само внасят. Това сега е да се нападаме вече взаимно и със сила, да се избием сами. Няма западняци, станаха пропадняци които нападат своите.
Никъде не се живее леко, а на някои места хората живеят по-зле от техните предшественици, вкл. и в САЩ и Европа.
Очевидно опита да се комбинира интелекта и богатството на Запада с ресурсите на Русия и населението и детайлността на Китай пропадна. Глобализацията тръгна по грешен начин, с грешни идеи и от две години виждаме нейния крах.
След краха идват и няколкото лагера. Поне за момента, за мен лагера на ЕС е по-добър от другите и желая да бъдем част от него. С всичките си недостатъци, хората в Европа живеят най-добре, най-облечено, най-нахранено и най-дълго от всички.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Съгласен. Като казвам "след Тръмп" имам предвид, че неговото управление само по себе си отслаби доверието на съюзниците в НАТО един към друг и силно дигна градуса на поляризацията вътре в САЩ, както и в целия свят. Това също е добра почва за Путин да прави каквото и иска без да очаква ответна реакция. Но и тук сгреши.
Външният натиск консолидира Запада.
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеМного по удачно беше да ударят по време на мандата на Тръмп но тогава сякаш се чустваха значително по сигурни и уверени.
Сега имам чуството че ги гони някаква посдковид истерия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
това са пълни глупости. 2002-3 съм се занимавал с пазарни проучвания.
Полша бяха на ПЪРВО място в европа. Ние бяхме 5-ти а Русия 6. Другите не си ги спомням - нещо Ирландия, Германия, Хърватско ама не съм сигурен. Трябва да търся из стари дискове инфото, ако изобщо тръгнат след 15 години стоене в разни шкафове
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Стана ми интересно и написах консумация на алкохол в света- https://www.google.com/search?q=%D0%...hrome&ie=UTF-8
Руснаците по всички класации са доста назад- уикипедия им дава 27 място
Полша бяха на ПЪРВО място в европа. Ние бяхме 5-ти а Русия 6. Другите не си ги спомням - нещо Ирландия, Германия, Хърватско ама не съм сигурен. Трябва да търся из стари дискове инфото, ако изобщо тръгнат след 15 години стоене в разни шкафовеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Money, след 2014г. имаше достатъчно време да си стъпи на краката Украйна. Вместо това за нула време е загубила една четвърт от населението си. Това което се омаловажава и не се казва е че тази смешна като численост армия за 40 милиона население е всъщност наемна, нямат работа и пари и ставали слава на украйна...хоп професионалисти било то...D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Чак пък. Дори близко не стоят по пивтунене с финланци, шотландци и ингилизи а, по крадене, и с нашите, трудно се мерят. Изостават. Мдааа.
Руснаците по всички класации са доста назад- уикипедия им дава 27 място
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Швейцария има ПОВЕЧЕ от ЦЕЛИЯ ес а са една шепа хора, а природата им е само чукарНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа, точно това исках да кажа.
Според мене има два фактора. От една страна Украйна много бързо стъпи на крака, изненадващо бързо за Кремъл. Там е имало разбиране, че ако чакат още, ще стане почти невъзможно да се превземе лесно. Голяма грешка, защото всъщност те тотално се надцениха и съответно подцениха Украйна.
Второто е, че след Тръмп, пандемията и последствията от нея, агресивните действия на Китай към Тайван, както и фиаското в Афганистан, Путин си е казал, че в международен план точно сега е моментът. Вниманието на американците е отвлечено от куп друти проблеми, дай да ударим сега.
От тук съм аз.
Много по удачно беше да ударят по време на мандата на Тръмп но тогава сякаш се чустваха значително по сигурни и уверени.
Сега имам чуството че ги гони някаква посдковид истерия.Last edited by Майстора233; 20.04.2022, 16:54.
Коментар
-
Да, точно това исках да кажа.
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеВойната е всъщност не заради раширението на нато. А е от страха че вероятен успешен модел в Украйна може да зарази рускато общество и да се появи някой руски Зеленси.
Единсвеното нещо което можаха да измислят за да се противопостяват на западната експанзия е войната защото няма какво друго да предложат .
Според мене има два фактора. От една страна Украйна много бързо стъпи на крака, изненадващо бързо за Кремъл. Там е имало разбиране, че ако чакат още, ще стане почти невъзможно да се превземе лесно. Голяма грешка, защото всъщност те тотално се надцениха и съответно подцениха Украйна.
Второто е, че след Тръмп, пандемията и последствията от нея, агресивните действия на Китай към Тайван, както и фиаското в Афганистан, Путин си е казал, че в международен план точно сега е моментът. Вниманието на американците е отвлечено от куп друти проблеми, дай да ударим сега.
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеСпоред мен последните събития от лятото в Белорус ги накара да предприемат тези крайни действия които до тогава отлагаха.
Коментар
-
Tepxi, къде ще се оправиш, навсякъде е едно и също, той Запада пропадна и не могат да правят вече почни нищо..само внасят. Това сега е да се нападаме вече взаимно и със сила, да се избием сами. Няма западняци, станаха пропадняци които нападат своите.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Освен тъпа евроатлантическа дришня нещо друго в главата ти има ли?Кои укри искат в Европа Зеленогорски и братята боксьори ли?И неколко олигарси...Стига с тая вмирисана Европа.Ако за теб това е мечта на мен ми се повръща от Европа.
Като Полша и Чехия или като Беларус и Молдова?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар