IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
    само дето сега гуляем на погребението на БЪЛГАРИЯ. А после?
    Момчето не мисли така. За него, официозната пропаганда важи, всичко (или почти) е наред, България се развива добре и т.н. И какви сме ние, че да го убеждаваме? Казали са по ТВ, значи, така е. Той яде средно свинско със зеле.
    (Ти и аз го виждаме как е на практика но, нали не ние спуниеме директивите значи, не сме прави.)
    Та, на въпроса: МислИ позитивно: Може пък, на света да му е писнало от глупав народ, който е спрял да мисли, да уважава себе си, да иска, да създава (лапАчи иначе бол, минахме 8 милиарда) и е време да изчезнем? Та, поне с кеф да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

И една от основателките на СССР е? започва с У
      За Узбекистан, ли говориш?
      Пак се опитваш да лъжеш.
      Last edited by SKP; 05.08.2024, 22:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Бях го предсказал още преди година накъде отиват нещата. Макар, че все още са далеч от това което ми се иска, вървят в правилната посока. Бях предсказал за 1000 дрона дневно летящи навътре в руската територия, но явно не могат да осигурят толкова много. На всеки 2-3 минути трябва да излита дрон към руската територия и да тормози и изтощава руското ПВО. А запада би трябвало да се ангажира доста по-сериозно. Мисля, че все още не осъзнават какво представлява Путин, Кремъл и руския народ.
        Именно. Но и ти не знаеш.
        Путин много направи за РФ. Но в мирните времена. От 2012г. е вреден, за Русия. Вярва в западните ценности. Сключва договори, които отсрещната страна няма никакво намерение да изпълнява. Но той продължава, да ги договаря. Минск1-2 и Истанбул.

Тааааааааааа, Агро, глей си трактора, и не се занимавай с неща, откоито не разбираш.

П.П. Американците както винаги мислеха. че Северния ледовит океан, е до коленете им. ,Ама не.
        Аналогия, със сибирските полкове, които са разбили фашистите под Москва.
        Last edited by SKP; 05.08.2024, 22:30.

Коментар

• Агро, Русия произвежда собствени дронове и то по добри от това което може да се купи с пари, ВСУ ти го казват, не аз..само трябва да ги чуе някой. Ако желаната посока е украинците да се разочароват от киевските комици, то наистина доста успешно вървят все по натам. Да не се питате защо другите не ги атакуват, тя атаката ще дойде отвътре. Теб явно те устройва, но не всички. Мен ме устройва на украинците яко да им набият канчето както се случва и после да не ги иска нито Русия, нито ние..щото за Х не стават, обаче претенденти най великите в Света, та те не стават просто, нищо нямат, всичко окрадено и не от сега, нищо не са направили до сега и какви са изгледите нещо да направят - колхозници с много големи претенции. Русия просто не ги искаше, но те залепнаха за САЩ понеже онези са на зор да се отличат и то армията им която само троши пари - 20 трилиона сдухани в Афганистан, цялата страна работи за толкова почти година и как няма да закъса американската икономика, това са много пари. Та сега Русия уж ги иска с половин уста щото си мислят - абе американците що ги искат тези, има нещо значи..което е чиста вързалка.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

По принцип, СЕГА се живее (като цяло) по-богато от през времето преди Освобождението. Факт.
            само дето сега гуляем на погребението на БЪЛГАРИЯ. А после?
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
              Какво скромно-това лято ходих на два курорта Несебър.и Велинград и навсякъде скъпите хотели са претъпкани. И като гледам колите не са някакви скъпи лимузини, така че почиват хора средна ръка.Колите все повече се увеличат, заведенията са пълни и големите вериги магазини.Недей ги слуша, че се оплакват-българите все реват колко са зле.
              По принцип, СЕГА се живее (като цяло) по-богато от през времето преди Освобождението. Факт.

Коментар

• No Comment...

Click image for larger version

Name:	ubiicibokluci.jpg
Views:	1
Size:	80.0 КБ
ID:	4201057

Коментар

И още имало бойлери на , бре нещо СВОйната май вече повече гори на руска територия
                  Бях го предсказал още преди година накъде отиват нещата. Макар, че все още са далеч от това което ми се иска, вървят в правилната посока. Бях предсказал за 1000 дрона дневно летящи навътре в руската територия, но явно не могат да осигурят толкова много. На всеки 2-3 минути трябва да излита дрон към руската територия и да тормози и изтощава руското ПВО. А запада би трябвало да се ангажира доста по-сериозно. Мисля, че все още не осъзнават какво представлява Путин, Кремъл и руския народ.
                  Last edited by X_Y; 05.08.2024, 18:28.

Коментар

За средната заплата у нас, нещата са като "средно свинско със зеле": Малка част взема "средна" заплата. Огромното множество, я кара значително по-скромно, като за сметка на това, неколцина души (образно о условно казано, 4÷5000 души за цялата страна), взема кратно на нея. И разликата в посока "надолу", се разпределя между скромно получаващите. ТАЗИ е Истината.
                    Да не говорим че, и при работещи в "светлия" сектор, има трикове и похвати нещата да се "регулират", като реално, всеки божи ден, се бърка във фонда работна заплата на бачкаторите и - под един или друг предлог - реално, им се плаща по-малко.
                    Накратко, с Турция, нещата са от вида:
                    " - Работим много и сравнително по-евтино самомот преди 3-4 години НО, затова пък, ВСИЧКИ (е, почти) и...

... СИ ОТКЪСВАМЕ ПАЗАРЕН ДЯЛ.
                    Ще рече, принудиха ги да минат в дъмпингов режим, сега им е гадно но, скоро, Европа ще реве, а комшиите ще се смеят.
                    Какво скромно-това лято ходих на два курорта Несебър.и Велинград и навсякъде скъпите хотели са претъпкани. И като гледам колите не са някакви скъпи лимузини, така че почиват хора средна ръка.Колите все повече се увеличат, заведенията са пълни и големите вериги магазини.Недей ги слуша, че се оплакват-българите все реват колко са зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

Още, не, Само на 1000км над пробитото савецко ПВО стигат. До Владивосток стигат ракетите на НАТО.
                      To Воронеж са обсъждали, ама откъде да са чували за Воронеж
                      Last edited by X_Y; 05.08.2024, 18:26.

Коментар

Всички имаме лоши моменти и Турция НЕ прави изключение поне, що св отнася до жизненото равнище. Спадна, факт. Ала дай да се замислим малко по-издълбоко, т.к.ми се струва, даже, ефектът на неговото (къде епизодично, къде даже и периодично) пропадане, може да се окаже и...преднамерено търсен от централните власти...или от опозицията, дори с помощ отвън. Защо? Ами, като "така сформиран) мотив за свалянето на Ердоган, примерно. Помисли: Ердоган става непосилен, Вашингтон опитва да го "вразуми", като му клати валутата... И о зи, периодично, "поддава". Абе не е лесна тая работа, да си държавник.
                        Как точно САЩ клати лирата?Хайде за рублата е ясно, ама откъде накъде САЩ да клатят лирата. А ако поискат много лесно могат Ердоган да го свалят от власт.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

а бе чувам украинските дронове стигнали до владивосток??
                          Още, не, Само на 1000км над пробитото савецко ПВО стигат. До Владивосток стигат ракетите на НАТО.
                          Last edited by X_Y; 05.08.2024, 18:25.

Коментар

И още имало бойлери на , бре нещо СВОйната май вече повече гори на руска територия
                            а бе чувам украинските дронове стигнали до владивосток??

Коментар

Какво добро тържествено утро

салют в чест на завзетата разрушена бръснарница.
                              Click image for larger version

Name:	boileranavutin4a.jpg
Views:	1
Size:	54.7 КБ
ID:	4201019

Коментар

• sosi, имам прилично пари, банката ми като ти демонтира соларките и ги продаде на хората за жълти стотинки на себе си се сърди.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X