Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
[QUOTE=Selena;n3896981]Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Трольо научи се първо как се пише Украйна пък после казвай кой къде да ходи.
Аз пък казвам ти да бъдеш изгонен от Франция защото не си чист французин и никога няма да бъдеш!!!
Долу фашистите Путин и Бай Дън!!!
Да живее Си Дзинпин!!![/QUOTE]
Чемодан-вокзал-Пекин.
Народът ептен изтрещя. Там в пекин централно ще ти намесят чивиите. Аман бе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Днеска на един такъв като тебе, който ми обясняваше как мините по черноморието били от втората световна му викам - пич, искаш ли сега дядя Путя да ти върне плевенското жителство? Момчето се замисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Разбира се, че Овреме ми го казваш, за кето, си те и обичам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Понеже сме по емоциите, предстви си милата картинка пак да върнат жителството и да не мож мръдна от родното място. Щото на твоя идол общо взето реставрацията на старото му се върти като идея.
Да не кажеш, че не съм ти го казала овреме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеMани, мани, гледам и нов дзвер се появил - чинифили
Нивото на тоя форум е трагично...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДори Путин да получи нещо, то ще е руини. Ще са нужни стотици милиарди и дълги години, за да се развие и да започне да носи печалба. А ако бе предал на украинците Янукович и бе предложил финансова помощ, щеше да изкупи половината Украйна и цялата и индустрия за $ 25-35 млрд. максимум. А той само от войната в Луганск и Донбас, изтри сигурно $ 100 млрд. (графиката долу), а още не е спечелил и една копейка от Донбас. Там от 2014 г. насам нищо не работи, а както каза наш бизнесмен скоро по ТВ - пълна мизерия и всички имат въшки. Тази война ще занули Русия,
независимо дали я спечели или загуби.[ATTACH=CONFIG]n3896978[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Той Джейката е тръгнал емоционално там, където трябва с разум. Затуй тъй. Иначе, когато пише умно, е просто МНОГО добър.
Да не кажеш, че не съм ти го казала овреме.
Коментар
-
[QUOTE=prectical;n3896972]
Трольо научи се първо как се пише Украйна пък после казвай кой къде да ходи.
Аз пък казвам ти да бъдеш изгонен от Франция защото не си чист французин и никога няма да бъдеш!!!
Долу фашистите Путин и Бай Дън!!!
Да живее Си Дзинпин!!![/QUOTE]
Чемодан-вокзал-Пекин.
Народът ептен изтрещя. Там в пекин централно ще ти намесят чивиите. Аман бе.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеРуски съд обяви компанията собственик на социалната мрежа "Фейсбук" за екстремистка организация, съобщиха ТАСС и РИА "Новости". Решението влиза в сила незабавно! С него се забраняват два от основните продукти на "Мета" - "Фейсбук" и "Инстаграм".
В някои части на Русия вече се въвеждат ограничения за покупка на основни хранителни продукти. В Приморския край (югоизточна Русия) супермаркети налагат лимит от 2 килограма на клиент за захар, брашно, ориз, сол и други, има ограничения за бебешки храни и олио, пише "Комерсант".
А тук:
Украинская бабушка отравила 8 орков
Някъде бях чел, че Русия и Беларус ще имат огромни проблеми в хранителната промишленост заради липса на захар. Не били купили достатъчно семе за захарно цвекло (внасяли го от Холадния) и се очаква сериозен дефицит на захар, което обаче удря ред други производства на консервирани храни и тн...
ще ги видимтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbertram, е те можеха да кажат че е се отказват от НАТО, да дадат временен статут на тези две области и да продължат по пътя напред. Обаче на сега направиха ни бензина 3 лева, олиото 5 лева, пък сме най бедните в ЕС и ти искаш да ги запрегръщаме. На всичко отгоре въоръжени до зъби от Тошово време както се казва. Абе я да си гледат работата..
Коментар
-
Дори Путин да получи нещо, то ще е руини. Ще са нужни стотици милиарди и дълги години, за да се развие и да започне да носи печалба. А ако бе предал на украинците Янукович през 2014 г. и бе предложил финансова помощ, щеше да изкупи половината Украйна и цялата и индустрия за $ 25-35 млрд. максимум, а Крим направо щеше да му е подарък. А той само от войната в Луганск и Донбас, изтри сигурно $ 100 млрд. (графиката долу), а още не е спечелил и една копейка от Донбас. Там от 2014 г. насам нищо не работи, а както каза наш бизнесмен скоро по ТВ - пълна мизерия и всички имат въшки. Тази война ще занули Русия,независимо дали я спечели или загуби.
Валутните резерви на Русия, преди войната. Тъкмо изплуваха от кризата 2008 и това осир@не в Украйна и Путин пак ги тикна надолу, този път фатално.
Last edited by Jay Gould; 21.03.2022, 17:27.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 1 like
Коментар
Коментар