IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts


  • Путин закончит, как Гитлер. Обращение Ляшко из центра Киева

    Коментар


    • И е хубаво да го запомните всички путинофили, русофили,американофили и всякакви подлоги,че на нито една от великите сили не им пука за България и народа а само за територята и геополитическите им интереси. Дали ще имаме руско или американско марионетно правителство е все тая. Те винаги ще бъдат слуги на някоя от силите. Но така и не се научиха че за да имат лоялен народ трябва и да се направи нещо за него за достойно съществуване а не за мизерия...защото мизерята разжда омразата

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

        Честно казано, да.

        И съжалявам, че ще го кажа, но Запада постла феноменално на прокремълските тролове у нас.

        Джендърски идеологии, прави краставици, зелени сделки, локдауни, сертификати, регламенти, регулации ... хората са масово отвратени от обикновения брюкселски чиновник и нулевия му интерес към върховенството на закона и изкореняването на корупцията у нас. За 15 години трябваше много повече да са натиснали от Брюксел в посока просперитет на страната.

        И логично, след 15 години ЕС, в които бяха и 12 години ГЕРБ, крадене и корупция, идва рязкото разочарование от слабия ЕС.

        От което Масква няма да пропусне да се възползва.

        Аз лично за себе си започвам да изграждам път към бърза емиграция навън, ако се наложи. Ако не се наложи - супер, а ако да - ще съм поне малко подготвен. Но тук виждам потенциал за излизане от НАТО и ЕС и връщане в руска орбита.
        Така е защото голяма част от българите отново живеят в някакъв страх от престъпници,корумпирани политици и мутри. Отново голяма част от тях живеят в мизерия и завиждат на близките до властта (гербери) за охолният им живот. За това голяма вина има ЕС защото си купи едни послушни политици кимащи на всяко решение и ги остави да крадат еврофондовете. Какво видяха българите от тези еврофондове- разбити пътища и някакви стадиони по села и паланки. Никакви инвестиции, никакво развитие...освен развитие на олигарсите и шайката. Тук е и разликата междъ българите и чехите или др народи от Варшавският Договор. Българина още мизерства и не му пука за никакви западни ценности просто защото за него краденето и всичко е причинено от САЩ и Запада. Сами а си виновни всички че не направиха едно послушно население което да ги подкрепя, ами оставиха шепа олигарси да окрадат всички че и да ги ненавиждат

        Коментар


        • Germany has announced that it's sending more weapons to Ukraine. A government source says Berlin has agreed to provide 2,700 anti-aircraft missiles. The weapons are Soviet-designed "Strela" missiles from the stocks of the former East German

          Коментар


          • "Парламентът на страната одобри и закон за национализация на активите на руски компании, физически и юридически лица."
            Дейност в страната прекратяват още Embraer, IKEA, Spotify затваря руския си офис, а АвтоВАЗ временно затваря 2 завода заради криза с доставките на части

            Коментар


            • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
              https://blitz.bg/svyat/ofitser-ot-us...ews871730.html

              Този също се казва Григор Лилов.
              Ха ха , БЛИЦ

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                Путинската армия такава каквато е сега не би могла да окупира Ирак, такъв какъвто беше тогава. Нито за 40 дни, нито за 40 месеца.

                Апропо, операцията по превземане на Ирак започна на 19 март 2003 и на 9 април 2003 Багдад беше превзет. Като не забравяш, че американците имаха опциите само от нахлуване по суша само през Кувейт и въздушен десант.

                Замисли се също и колко американски военнослужещи загинаха при тази операция. 137 човека. Толкова руси загинаха в първите три часа на войната в Украина. Сега вече са над 6 000, включително такива светила на руския спецназ като генерал Тушаев и полковник Огий.
                Намали украинската пропаганда !

                Коментар


                • https://blitz.bg/svyat/ofitser-ot-us...ews871730.html

                  Този също се казва Григор Лилов.

                  Коментар


                  • Вот так:

                    https://www.facebook.com/watch/?v=927615381455179

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

                      Какъв е източникът на тази "новина"? Може ли по-конкретно? Изглежда като фейк нюз...това, че го е публикувал Григор Лилов, само по себе си не е задължително условие за достоверонст.
                      Единственото достоверно е, че е от профила на Лилов, дали е достоверно или не, не мога да кажа. Ако питаш Лилов, няма да ти каже източниците си.
                      Моето впечатление е, че има вероятност да е достоверно, като следя руските телевизии

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

                        Какъв е източникът на тази "новина"? Може ли по-конкретно? Изглежда като фейк нюз...това, че го е публикувал Григор Лилов, само по себе си не е задължително условие за достоверонст.
                        Не го питай - да не ти извади магарешкия. Оттам му е новината.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                          Grigor Lilov

                          35 мин ·
                          КАКВО СТАВА В КРЕМЪЛ?
                          *** Разпри в Съвета за сигурност на Русия: защо изгубихме войната...
                          Кремъл обяви, че следобед ще се проведе извънредно съвещание на Съвета за сигурност на Русия.
                          По моите източници обаче съвещанието е стартирало в 10 часа. Както снощи съобщих, Путин е напуснал бункера в Урал и от вчера е в Москва.
                          .
                          Какво се обсъжда според информацията, която събрах:
                          1. войната с Украйна и военната перспектива;
                          2. финансовата и икономическа перспектива на Русия;
                          3. как да се водят преговорите за мир и от какво да се иска и от какво да не се отстъпи.
                          4. санкциите.
                          Очертали са се крила: "сибирски мечки", "гълъби". "акробати" (балансиращи между едните и другите)
                          Сибирските мечки са военните и ГРУ (Главно разузнавателно управление), както и външният министър Лавров.
                          Нещастието на сибирските мечки е в лъжите, че руският войник и народ ще попилее Москва, ако загуби войната. Вече всички знаят, че това е илюзия.
                          Бедата им е, че армията само формално ще им се подчини, ако опитат опит за преврат и всъщност няма да вземе широко участие.
                          Нещастието им е, че елитната Кантемировска танкова дивизия и въздушно-десантната дивизия край Москва - и двете подсигуряват Кремъл срещу безредици и преврат) са лично предани на Путин и не са в подчинение на Генщаба.
                          "Гълъбите" са ужасени от перспективата, в която вкупом с "мечките" и "акробатите" вкараха Русия. "Акробатите" твърдят, че не всичко е загубено - нещо може да се запази.
                          Путин засега мълчи и не взима отношение.
                          Стартът на съвещанието е бил с негово изпускане на нервите срещу всички присъстващи, наречени "пълни некадърници, които в друго време щяха да ги разстрелват". (използвани са и др. епитети и ругатни, но няма как да потвърдя за достоверност)
                          .
                          РЕЗУЛТАТИ:
                          Решенията още не са оформени формално, но някои вече ги има.
                          1. По точка "войната".
                          *** Загубена е. Имало е големи разпри между крилата, нападки с крясъци и обиди
                          *** Западна Украйна ще устои и няма да бъде превзета заради масираната помощ от света, каквито и сили да се хвърлят. Русия няма сили да удържи ситуацията във вече окупираните територии освен с масов, повсеместен терор, което ще разпали войната отново в тях (моя бел. - тя не е спирала, съпротивата продължава) и руската армия ще се изправи срещу цялото население, вкл. и рускоговорящите.
                          *** съгласие за незабавно прекратяване на огъня още тази вечер и без условия, но в последния момент на преговорите, като се дава време на военните да обърнат хода на войната (моя бележка - абсурд);
                          *** съгласие с незабавно изтегляне на руските войски от окупираните след от 24 февруари територии;
                          *** статуса на сепаратистките Донецк и Луганск - да се отложи и протака в хода на следващия етап - мирните преговори. Изтегляне на армадата руски войски от тях, но оставяне на спецчастите и някои професионални военни части под формата на местни милиции, Подсилване и превъоръжаване на така нар. милиции с най-съвременно оръжие.
                          2. По точка "дереджето" вътре в Русия:
                          *** при масови протести за сваляне на властта - военно положение;
                          *** няма никаква друга възможност за лидер освен Путин. Евентуална негова смяна (например заболяване) ще помете целия елит. Вкл. "мечките" са категорично "за".
                          *** стряскащи данни от премиера и Националната банка за ситуацията с финансите и икономиката. Практически е излязла от контрол заради санкциите. Лоша прогноза за големи банкови фалити, хиперинфлация и банкрут по външния дълг на Русия (моя бел. всички световни рейтингови агенции рязко снижиха оценката му)
                          *** не само западните компании намаляват покупките на руски петрол и суровини, но и Китай. (виж какво и защо го е направил Китай в спешните разговори с Байдън и Путин в поста ми от 2 часа нощеска "ДОПЪЛНЕНИЕ: КОЙ КАКВО ЩЕ ИСКА") Китайските банки спират работата си с руски банки, Пекин отказва половината от руските доставките на нефт и на каменни въглища
                          ЗАСЕГА ТОЛКОВА
                          Какъв е източникът на тази "новина"? Може ли по-конкретно? Изглежда като фейк нюз...това, че го е публикувал Григор Лилов, само по себе си не е задължително условие за достоверонст.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

                            Цялата боеспособна армия е хвърлена, най-вероятно имат и още, но в далечния изток, както и двете елитни дивизии, които пазят москва
                            Таманската и Кантемировската бронетанкови дивизии също участват, но не в пълен състав...

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                              При положение, че Русия не е хвърлила цялата си армия във войната в Украйна, откъде-накъде ще обявява войната за загубена? Нещо не се връзва.

                              Абе много е странна тая война, много е странен тоя свят от март 2020 насам и все по-странен става.
                              Украйна освен редовната си армия, имала 40000 резервисти, които имали боен опит от 14-15 година, хора, които не се насират, когато покрай тях се стреля и гърмят оръдия, а и най-важното е, че са мотивирани

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
                                Гледам, Песков се обяснява, че няма да въвеждат военно положение в Русия днес срещу утре и няма да спират мъжете да излизат извън Русия. Да му вярвам ли?
                                Няма да е военно. Ще въвежда "Операционно положение"

                                Коментар

                                Working...
                                X