Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Доган'Я май ще се окаже най-най-умният от всички в Европа. Колкото и да ми беше противен последните години, с действията си по време на тази война, ми се издигна в очите. Жалко, че след нея ще продължи да е*ава майката на турците. Но пък ще пълни Одрин, Чорлу и Истанбул с български купувачи на всичко
https://www.vesti.bg/sviat/erdogan-r...vorite-6140370
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнениеМи като си такъв отворко отиди да се биеш е Украйна.
Само дето проблема ти е че си страхливец и смелостта ти стига само да налиташ на хората които изказват собствено мнение.
Аз съм хрисим човек, само се шалим (както викат сърбите).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеАрестович сообщил о полном уничтожении 200-ой мотострелковой бригады рф (из 648 человек выжили 3).
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Бабо Мецо, някой да те не изклеца?
С таквоз мислене по-добре гледай да пропуснеш тия шествия, че после цял живот мед има да носиш...
Само дето проблема ти е че си страхливец и смелостта ти стига само да налиташ на хората които изказват собствено мнение.Last edited by baba_meca; 25.03.2022, 15:59.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеГлавное управление разведки сообщает, что у армии россии начались проблемы с финансированием. На такую длительную "командировку" в Украину в бюджете рф не были предусмотрены деньги, поэтому русские солдаты отказываются бесплатно убивать украинцев. Аналогичная ситуации и с российскими наёмниками.
а сега Внимание въпрос:
Колко е руското в руската рубла?
хартия, бои, печатни машини... ааааа не съм очаквал, че и тук ще се осерат, бахти орките...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Главное управление разведки сообщает, что у армии россии начались проблемы с финансированием. На такую длительную "командировку" в Украину в бюджете рф не были предусмотрены деньги, поэтому русские солдаты отказываются бесплатно убивать украинцев. Аналогичная ситуации и с российскими наёмниками.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнениеПутинистите -русофили в България са много добре организирани, щедро финансирани, имат добре структурирана пропагандна система. Същите тия предатели са и много кресливи и създават усещанетг, че поне половината българи са почитагели та владимир путин и путинова русия! А Костадин Копейкин директно подбужда към физическа саморазправа с инакомислещите хора. Има и такива предатели, като ,,национален съюз ,,Васил Левски"...Васил Левски, ако види как безсрамно си служат с името му, българските представители на руксия шовинизъм и империялизъм, в безименният си гроб се обръща...Та тия пунинисти дисредитират България пред съюзниците ни и пред всичи в ЕС. Троянски кон на Русия в НАТО и ЕС сме.
Путлер скоро ще капитулира и ще отиде при Сталин
Навалний ще стане президент на Русия и червената сган в България
ще бъде завряна там където им е мястотоLast edited by barbaron; 25.03.2022, 14:12.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Тепкси е прав, за съжаление. Прави ми впечатление, че посланията на путинисткага пропаганда, която беше оставена свободно и на воля да се разпространява в България, е взела своите идеологически жертни и сред младото и високообразовано население. Има и много млади хора, които са убедени, че ,,бъдещето на България е с руската федерация", в рамките на някакъв си ,,Евразийски съюз" и че ,,НАТО и ЕС да пред разпад" и България трябва да излезе от тези организации
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Какво според теб се случва с държава, в която двете половини на населението искат коренно противоположни неща и нещо повече - тези неща определят начина, по който ще се живее?
Тука разделението на обществото не е Кока-Кола или Пепси.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Че какъв е рашкия посланик в БГ, та ще говори от името на БГ?!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар