Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
логично е
ТРЯБВА през това време укрите да СЕ ВЪОРАЖАТ ДО ЗЪБИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
днес жермани пратили още 3000 стингъра-да видим колко летящи корита ще свалят
Честно, ако е така, то какъв е смисълът да се влиза тук?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Този човек ги дръпна назад с десетилетия. Ме очаквах от него това поведение. Изненада ме неприятно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Този човек ги дръпна назад с десетилетия. Ме очаквах от него това поведение. Изненада ме неприятно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеТози човек ги дръпна назад с десетилетия. Ме очаквах от него това поведение. Изненада ме неприятно.
Явно РУНЕТ им допада повече от Интернет!
Рейтингът на Путин в Русия скача до 80% на фона на войната
Според мнозинството от хората страната върви в правилната посока
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Никак не е случайно че този модел преведе човечеството от парната машина в края на 18 век до глобалната мрежа на интернет.Аз харесвам Русия.Но в момента тя е тръгнала по пътя на Германия от 30-те години на миналия век и това ще доведе до реки от кръв и вътре в страната а и на вън.....Last edited by Selena; 25.03.2022, 23:02.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от xa3apm Разгледай мнение
Или правят тактическо отстъпление... Но това времето ще покаже
ТРЯБВА през това време укрите да СЕ ВЪОРАЖАТ ДО ЗЪБИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
днес жермани пратили още 3000 стингъра-да видим колко летящи корита ще свалят
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
скоро имах спор с мой познат бизнесмен, но фен на русия
казах му " пич ако падне желязната завеса искам да съм от западната и страна - добри лоши капиталисти, но поне има живот "
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеИнтересно, май русите ще включват рязко на задна...
https://www.reuters.com/world/us/ukr...nd-2022-03-25/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Последните 30 дни режима на Путин отблъсна много от българите които симпатизираха на Русия.Аз няма как да одобря убиването на невинни хора и разрушаването на цивилнш обекти......След още 30 дни война още повече българи ще се отдръпнат.Макар и с доста недостатъци които не харесвам западния модел е за предпочитане.Русия бързо се фашизира.И това е мнение на руснаци ..........
казах му " пич ако падне желязната завеса искам да съм от западната и страна - добри лоши капиталисти, но поне има живот "това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе знам, аз си мисля парите на путинистите ще понамалеят и "бизнесите" им ще почнат да берат душа. От там и влиянието им ще падне. А войната все някога ще свърши и нещата ще се пооталожат в малко по-далечен план.
Забелязвам също и че много мои познати, които леко клоняха към нещо като русофилия вече доста са охляднели и подкрепят Украйна, което е много положително развитие. Аз съм по-скоро оптимист.
Last edited by Hermes73; 25.03.2022, 19:28.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Не знам, аз си мисля парите на путинистите ще понамалеят и "бизнесите" им ще почнат да берат душа. От там и влиянието им ще падне. А войната все някога ще свърши и нещата ще се пооталожат в малко по-далечен план.
Забелязвам също и че много мои познати, които леко клоняха към нещо като русофилия вече доста са охляднели и подкрепят Украйна, което е много положително развитие. Аз съм по-скоро оптимист.
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеСамо като човек погледне физиономиите и хората на двете шествия, провели се в рамките на няколко дни в центъра на София - "за" и "против" войната в Украйна, ще установи, че не ни мърда гражданска война.
Уви, огромната част от тези, които работят, произвеждат, имат някакъв талант, знаят езици и притежават критично мислене не биха живяли в държава в руска орбита.
И пак уви, критично голяма маса от българските паравоенни формирования, бивши полицаи, пенсионирани военни, шофьори, таксиджии и всякакъв "лелка-чиновничка" планктон плюс "учил в Москва, женен за рускиня" типажа все по-сериозно затягат хватката над българското общество.
Не говоря за класическа гражданска война.
Но края на обществото ни като такова е близо, скоро ще си кръвопреливаме според геополитическите убеждения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
"И это произошло – вы будете очень смеяться – на аэродроме Чернобаевка", – сказал Арестович.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеИнтересно, май русите ще включват рязко на задна...
https://www.reuters.com/world/us/ukr...nd-2022-03-25/
Пробвай, ако можеш и искаш, да четеш двете страни на пропагандата.
Попетвам мнението си тук: Русия ще вземе 100% от това, което иска.
Американците продължават да нахъсват украинците да загиват за американската слава.
И те, укрите тъпи, го правят, и сами са си виновни вече.
Колкото повече се подлагат на руския огън, толкова повече ще загиват за американска слава, която, прочее, ще угасне в близките месеци.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВъоръжените сили на Украйна ликвидираха още един руски генерал (https://bit.ly/3qxcXV6),
командир на 49-та общовойска армия на Южния военен окръг на Руската федерация Яков Рязанцев.
- 1 like
Коментар
Коментар