IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

Аз си признавам, че допреди няколко години въобще и не ми е хрумвало, че може рашистан наистина да започне такава война. Всички подобни тези и опорки си мислех, че са от някакви предобрили мурзилки, които просто наистина вярват в пропагандата. За мен е било немислимо това, което се случва, просто защото в него няма никакъв смисъл - путката единствено и само си вреди. Русия вече не е цивилизована държава, а грозно място отвъд края на цивилизацията и това ще остане така за поне 50 години, справка - историческата вина на Германия, от която още даже не могат да се отърват. В икономически план също е абсолютно нерационално. Тия не могат тостер да произведат още, икономиката и стандарта им на живот са базирани само на изкопаеми ресурси, иначе са под нивото на африканските диктатури. Ама територия ще ми завземат Абе просто няма дори нюанс на смисъл във всичко това. И аз наистина не вярвах, че ще се стигне до тук. Ама цезаровия комплекс, ниския ръст и малката чурка са фактори по-големи от рационалното
    Ами така е като не четете руска класика. Ако бяхте чели "Тихия Дон" на Шолохов и Трилогията на А. Толстой - "Ходене по мъките", щяхте да знаете, че тази империя има свойството да се разпада на съставните си части и след това да се възстановява отново.
    След като бях прочел споменатите книги и видях какво се случва след 1992, винаги съм се питал кога отново съставните части ще се слепят в едн цяло.
    Имам някакакво обяснение за себси, защо това се случва, но няма защо да ви занимавам с аматьорски анализи базирани на концепциата за "ХартЛанд". Ще отбележа само, че емпирично се вижда че има някаква сила, която действа в рамките на това безкрайно пространство, и която сила неминуемо и непреодолимо води до консилидирането му в една империя. И това се наблюдава и по времето на Чингис Хан и преди него и след него.

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

За дер Лайън ли питаш . Не знам , не съм се интересувал за децата й .
      Не, за путлер, руския не ми е силен и може би бъркам звателния падеж на името му. Случайно е, да не реши някой, че изпитвам някакво неуважение към джуджи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

Ами защото не е осъден за некадърност и некомпетентност. Това че е педофил не го прави нито глупав нито некомпетентен.
        Ето например Кире Арвардо не е съден за педофилия но от това на нас по-леко ли ни е?
        Не е ли по-важно от кого е зависим?
        Интересни са признавам, полюциите му от 24.Фев.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Повярвай ми съвсем скоро пак ще си ги ползуват. Аз и ти какво мислим няма никакво значение
          Трудничко ще е на тези които не си ги продадат За сега трета година не могат, но са длъжни да си плащат данъците и управлението на имотите им
          Тази година отново ще е прекрасно по българското черноморие без тази паплач

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
            Защо за вас е важно мнението на Скотт Риттер, осъдения за педофилия?
            Ами защото не е осъден за некадърност и некомпетентност. Това че е педофил не го прави нито глупав нито некомпетентен.
            Ето например Кире Арвардо не е съден за педофилия но от това на нас по-леко ли ни е?

Коментар

Лъжльо, тази има 7 деца. Защо така лъжеш, я кажи? На путката децата къде живеят също ми е любопитно?
              За дер Лайън ли питаш . Не знам , не съм се интересувал за децата й .

Коментар

• Хитлер първо е денонсирал медиите чааак тогива е минал Польша.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  ..
                  Скотт Риттер: «Русские замкнут кольцо и всех уничтожат. Они победят.»

..
                  Защо за вас е важно мнението на Скотт Риттер, осъдения за педофилия?
                  Десещате се,че педофилът винаги е независим?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

Това е една от големите ползи от цялата тази "операция". Намеренията на руснаците лъснаха и вълка си показа козината. Вече всички ги знаят кои са и какво искат. И излъганите камилчета от западна Европа сега вече ще внимават повече. Лъснаха и мурзилките в България и тези с копейките. Та както каза, ако не е отишла на халост то поне се разкри схемата на империята на злото. Даже най-тъпите я разбраха. Защото преди това беше достояние само на по-умните.
                    Аз си признавам, че допреди няколко години въобще и не ми е хрумвало, че може рашистан наистина да започне такава война. Всички подобни тези и опорки си мислех, че са от някакви предобрили мурзилки, които просто наистина вярват в пропагандата. За мен е било немислимо това, което се случва, просто защото в него няма никакъв смисъл - путката единствено и само си вреди. Русия вече не е цивилизована държава, а грозно място отвъд края на цивилизацията и това ще остане така за поне 50 години, справка - историческата вина на Германия, от която още даже не могат да се отърват. В икономически план също е абсолютно нерационално. Тия не могат тостер да произведат още, икономиката и стандарта им на живот са базирани само на изкопаеми ресурси, иначе са под нивото на африканските диктатури. Ама територия ще ми завземат Абе просто няма дори нюанс на смисъл във всичко това. И аз наистина не вярвах, че ще се стигне до тук. Ама цезаровия комплекс, ниския ръст и малката чурка са фактори по-големи от рационалното

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
                      ..
                      Д-р Путин излекува света от Ковид - ще излекува и дер Лайън и вся остальня евроейска и англосакска консуматорска твар .
                      Пак ли ви излъгаха
                      https://xn--80aesfpebagmfblc0a.xn--p...0427-1319.html

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                        Веднага ме докладваха руските тролчета като обидих лидера им алаху акбар путкин. Путкин след 10 години ще е под земята хахах
                        https://www.webmiastoto.com/%D0%BB%D...%D1%82-%D0%B1/

Коментар

• Веднага ме докладваха руските тролчета като обидих лидера им алаху акбар путкин. Путкин след 10 години ще е под земята хахах

Коментар

...А то е простичко - рашисткия катун никога не е имал намерение да живее в мир със света. Всички опорки са пускани десетилетия назад, да хващат дикиш, да се връзват глупавите хора и да почнат да ги повтарят, та белким някой ден да послужат за оправдание.

Ама на, птуинката се оказа просто едно джудженце, а не велик стратег и нахалост отиде цялата тази "подготовка"....
                            Световната революция - това е за което са обучавани КГБ-исти и ГРУ-шници. сега гинат хора поради посредствен техен кадър сдобил се с неограничена власт, газейки дори руските закони...

Горките така и не разбраха, че социализма го построиха капиталистите, баш както го е предсказал Маркс.

Относно ООН-то, е интересна липсата на пререгистрация на Русия в ООН, като такава имат и Чехия и Словакия.

пп
                            ГА на ООН са приели ветото вече да е мотивирано (тия докато се наумуват....)
                            Last edited by satz; 27.04.2022, 15:21.

Коментар

За тези които имат някакви илюзии за действията на рашистан, ще ви разкажа лична история

Преди може би 15тина години един приятел, който от тогава си беше идиот-конспиратор, после съвсем изперка, ми обясняваше, че Украйна не била член на ООН, защото не си била регистрирала границите. Същата тази олигофренска опорка, с която се пробваха да се оправдават. Тогава беше по-голям зор да се провери нещо, но все пак лесно опровергах тази идиотия. Бях го забравил.

Една магистратура имам във Военна Академия преди 7-8 години. Там ми преподаваше един професор от най-гнусната библиотекарска схема. Баща му е бил Атанас Семерджиев - ДС, 6то управление, по негова заповед за унищожени досиетата на руските агенти, абе страшна комунистическа измет. Та тоя професор още тогава презрително обясняваше за Украйна как не била истинска държава, как територията и била подарък от рашистан, абе пак същите тия глупости, дето ги слушаме сега.

Припомних си ги скоро всички тези случки. А то е простичко - рашисткия катун никога не е имал намерение да живее в мир със света. Всички опорки са пускани десетилетия назад, да хващат дикиш, да се връзват глупавите хора и да почнат да ги повтарят, та белким някой ден да послужат за оправдание.

Ама на, птуинката се оказа просто едно джудженце, а не велик стратег и нахалост отиде цялата тази "подготовка"....
                              Това е една от големите ползи от цялата тази "операция". Намеренията на руснаците лъснаха и вълка си показа козината. Вече всички ги знаят кои са и какво искат. И излъганите камилчета от западна Европа сега вече ще внимават повече. Лъснаха и мурзилките в България и тези с копейките. Та както каза, ако не е отишла на халост то поне се разкри схемата на империята на злото. Даже най-тъпите я разбраха. Защото преди това беше достояние само на по-умните.

Коментар

Ти вярваш в рептили, нали? И не си написал това, но неграмотността е лесно обяснима при теб.
                                А кой съм аз е много, много лесно да разбере всеки
                                Да бе , ти всичко много лесно си го обясняваш .
                                По неграмотен от монополчо - разконспиратора на десетилетния заговор на путинистите , редко съм срещал във форума - но има , не се притеснявай . Има ги не малко като теб .
                                Та не разбрах кой си от изброените детективите , защото не вярвам обикновен трол соросоид да прозре многогодишния замисъл за Окрайнината .

Коментар

Working...
                                X