bertram, той Путин един път е по слабичък човек, другия път е по пълничък..точно кой Путин имат предвид че май са една дузина.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не, търговия трябва да се води, така или иначе. Просто, силно ще затегнат условията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
SPART, всички вярват че са тръгнали да превземат територии, всички са забравили че те тези територии са ги дали - обособили точното те административно като държава, без война. Нещо никак не се връзва такъв да е сценария.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbertram, това не е първата руско - украинска война и след предходни пак са се събирали, че и украинците определено са били по тачени от другите в съюза. Тъй че тези изводи са на база моментна ситуация..той онзи Арестович си ги приказва за 10 - годишна война, но нищо казано от някой, очаквано не се е сбъдвало. Не се знае нищо..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
bertram, това не е първата руско - украинска война и след предходни пак са се събирали, че и украинците определено са били по тачени от другите в съюза. Тъй че тези изводи са на база моментна ситуация..той онзи Арестович си ги приказва за 10 - годишна война, но нищо казано от някой, очаквано не се е сбъдвало. Не се знае нищо..D.Y.F-091066
Коментар
-
Пак сте изписали Тонове глупости!
Как не разбрахте,че Русия е на режим Вставай Страна Огромная :
https://www.youtube.com/watch?v=LD9ODRqI9xQ
В България до 1989 г. песента беше масово известна само до Първия куплет и Припева! А интереса е то Втория нататък!
Факи,ти тури аватара на Левски и се писа тоже патриот - като поп Димчо,Вазовия Герой от Под Игото, който едновременно с това беше и пияница...
Къф парад в киев - това изобщо не е калкулирано в сценария!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеРусия ще плати прескъпо и ще има пирова победа ...за кратко, защото това, което направи със 'специалната операция' само ще затвърди тоталното късане на всякакви отношения между украинци и руснаци.
а те скъсаха отношенията с целия свят.
Приятел ще им остане само Северна Корея
Даже и хранителна помощ никой няма да им праща
Да си ядат картофите, гречката и ръждясалите танкове
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid, по скоро ще навият крановете и ще спрат всякакъв износ на суровини, на мен на това ми прилича. Няма да се учудя да си променят конституцията и да запишат в нея - износа на суровини е забранен завинаги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Някъде да съм казал, че Украйна няма да бъде разрушена... това е война с всичките съпътстващи разрушения и смърт. Казвам, че Русия ще плати прескъпо и ще има пирова победа ...за кратко, защото това, което направи със 'специалната операция' само ще затвърди тоталното късане на всякакви отношения между украинци и руснаци.
По-линия на постоянно повтаряните приказки какъв наркоман бил Зеленски... по-скоро друг е под наркозависимост от хибридни медии...
Коментар
-
Pyramid, по скоро ще навият крановете и ще спрат всякакъв износ на суровини, на мен на това ми прилича. Няма да се учудя да си променят конституцията и да запишат в нея - износа на суровини е забранен завинаги. Всички се подиграват на СК, но има ли мир сега там ? Нямат за тяхно щастие суровини. И не са САЩ първата държава в Света в която живеят най добре хората, първи са безсуровинни държави. Като например Япония е държавата на милионерите, в САЩ 99% не могат да вържат двата края, а какво остава да имат в банките спестени пари масово по няколко милиона.
Извод - България като държава бедна на суровини има шанс да се случи и тук някога така, че хората да заживеят като в първите държави в Света..Въпроса е КОГА ?Last edited by supertrader; 25.04.2022, 15:15.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
bertram, ако се появят партизани както ги наричаш те няма да се бият за войната, това ще са тези които сега са без оръжие и не ги харесват защото искат мир май на всякаква цена. Те затова са микроскопични тези армийки, не смеят да ги увеличат. Много хора има не вярват, че войната е дело на Дядо Коледа и им носи подаръци - свобода, работа и по добър и нормален живот. То за вярване ли е.
Зеленски не знам дали е наркоман, но почна да излиза от ролята и май си пийва малко повече. Отчаян е много.Last edited by supertrader; 25.04.2022, 15:06.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Европа- ЕС купуват 80% от руския ЛНГ
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Това са поредните глупости в стил така ми се ще на мене и вероятно така ще стане.В реалността Украйна ще бъде разрушена и никакво НАТО няма да и помогне а само ще дрогирва наркомана с евтини боклуци за да има цирк по западните медии
По-линия на постоянно повтаряните приказки какъв наркоман бил Зеленски... по-скоро друг е под наркозависимост от хибридни медии...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар