fortiss, което въоръжаване може да доведе само до употреба на все по тежки оръжия и по смъртоносни. Може да се очаква нарастване на броя на жертвите и разрастване на конфликта също.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Как поставки западного вооружения Украине меняют ситуацию на поле боя
https://www.bbc.com/russian/features-61471378
В статията подробно се описва всичкото оръжие, което Украйна е получила или което е обещано да получи, както и се прави подробен анализ как това ново въоръжение ще промени ситуацията на бойното поле.
"Если бы Украина получила доступ ко всему тому необходимому оружию, которое есть у наших партнеров и которое сопоставимо с оружием, которое использует Россия, мы бы уже закончили эту войну", - сказал президент Владимир Зеленский в своем обращении в конце апреля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
От НАТО може би американците, турците и евентуално англичаните да могат да се противопоставят. Останалите сме по-зле и от украинската армия.
Aмериканци и турци според мен няма да тръгнат да се бият. Англичаните остават като най-сериозни в момента, които ако се намесят може да променят нещо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеЩатите постигат целите си с този военен конфликт. Правителствата в стаааария ни континент събират все по-малко данъци и раздават все повече помощи и на бизнеса и на хората. Идва времето на истинския комунизъм.
Но за другото си прав.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
НАТО още не са дошли, пращат се само леки оръжия и тежки с малък обсег.
Aмериканци и турци според мен няма да тръгнат да се бият. Англичаните остават като най-сериозни в момента, които ако се намесят може да променят нещо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеРусия може да си позволи стратегическото решение да проточи войната.
От това губят само Украйна и Европа. А скоро ще дойде и зимата....
Ще поживеем, ще видим.
Русите можеха да 'въртят' Европа през газа и без да нападат Украйна. Пак казвам изключително слаби стратези, разузнавачи да не кажа по-лошо (че обслужват чужди интереси - на САЩ и Китай) Виж, че на третия ден от 'операцията' излезе да плаши с червеното копче - явно позора е осъзнат, но като си скочил в казана трудно се излиза.
Понеже не спряха да обясняват как фашистите от запада им искат ресурсите - ще си говорим след 10 години на един рус колко китаеца ще имат в Сибир и не само. Китайци, които са там с ясната мисия - експлоатация на руска земя и ресурси. Потърси из нета за колко рубли на хектар годишна рента джуджака дава територии на Китай.
Направо почвам да си мисля, че русите са нясно, че ще бъдат изтласкани от Азия и затова искат да завладеят обратно териториите на бившия варшавски договор,което хич не е ок за нас. Корупцията и коврите обаче не прощават и това, което наблюдаваме в Украйна е краха на 'магучая'. Сал червеното копче ги спасява от разграбване на териториите.
Last edited by bertram; 18.05.2022, 08:27.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнениеРУСИЯ ще победи в този конфликт със Запада.
Връщайки се обратно в комунизма?
Произвеждайки Москвичи, без елементарни системи за сигурност (вкл. въздушни възглавници)!
Или пък връщайки пионерчетата...
п.с.
В момента, в който Путин си отиде (по естествен път или не) - до първи петли три пъти ще са се отрекли от него!Господ здраве да дава още дълги години на Горбачов, че не сме в грешния лагер тоя път!
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Не ги знам рашките ти стандарти , но е ясно че превключваш на обиди , когато фактите говорят , а ти седиш и гледаш като пукъл. За по голяма тежест си преписваш и позиция зад ''мнозинството '' . Кои ''всички'' , кретенчо , кои ?
Всички соросоиди , да - вече и вие разбрахте , че РУСИЯ ще победи в този конфликт със Запада .
И си личи какви маикопродавци сте ''всички'' , като гледам колко палчета са ти налепили другите соросоидни никове , само задето ''си ме обидил''
Мене - русофила . Хахахахах
А че си най презрения форумец , показващ омраза към всичко Българско , леко са го прескочили , важното е че си ''обидил русофила''
А че не си написал ЕДИН ПЪТ правилно БЪЛГАРИЯ , а непрекъснато я изписваш булгаристан - абе, важното е че си против Русия .
Че през пост наричаш Родината ми - кочина и българите - трети разряд хора - няма значение , обиждаш Русия и това може да се преглътне .
Жалък си .
Не си русофоб , ти си българофоб . И понеже мнозинството българи са русофили , по принуда си и русофоб . Ако България беше страна , необичаща исторически Русия , като Полша например - щеще да си най големия русофил .
Мекере си ти кретенчо , мекере безродноМ.... . ш..... ..й.о!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Има лесен изход - с нормално поведение ще получат своя план Маршал без проблем. Никой няма интерес да разори Рашастан, ако елитите му си седяха в гащите - и сегашния цирк щеше да им се разминава.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Като за мурзилка си удивително тъп, даже по рашките стандартиТова вече всички разбрахме.
Всички соросоиди , да - вече и вие разбрахте , че РУСИЯ ще победи в този конфликт със Запада .
И си личи какви маикопродавци сте ''всички'' , като гледам колко палчета са ти налепили другите соросоидни никове , само задето ''си ме обидил''
Мене - русофила . Хахахахах
А че си най презрения форумец , показващ омраза към всичко Българско , леко са го прескочили , важното е че си ''обидил русофила''
А че не си написал ЕДИН ПЪТ правилно БЪЛГАРИЯ , а непрекъснато я изписваш булгаристан - абе, важното е че си против Русия .
Че през пост наричаш Родината ми - кочина и българите - трети разряд хора - няма значение , обиждаш Русия и това може да се преглътне .
Жалък си .
Не си русофоб , ти си българофоб . И понеже мнозинството българи са русофили , по принуда си и русофоб . Ако България беше страна , необичаща исторически Русия , като Полша например - щеще да си най големия русофил .
Мекере си ти кретенчо , мекере безродно
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Aми в какво друго да ги плащат? В Москвичи?
Аз виждам и по-тъжна ирония. Дори и да намерят начин да се отърват от джуджето, дори Навални да спечели следващите избори, репарациите остават. Изолацията също. В бъдещето на тази страна просто няма добър вариант за много дълъг период от време. Като нищо ще предизвикат световна алкохолна криза като осъзнаят какво ги чака.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениенай-голямата ирония е , че репарациите най-вероятно ще ги плащат в прословутия “газ” . същия който ползват за изнудване, за външнополитически интервенции, за закупуване на скъпоструващи яхти, за производство на снаряди…
Aми в какво друго да ги плащат? В Москвичи?
Аз виждам и по-тъжна ирония. Дори и да намерят начин да се отърват от джуджето, дори Навални да спечели следващите избори, репарациите остават. Изолацията също. В бъдещето на тази страна просто няма добър вариант за много дълъг период от време. Като нищо ще предизвикат световна алкохолна криза като осъзнаят какво ги чака.Last edited by analog; 18.05.2022, 03:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Може .
Окрайна - най западния район на Русия .
Сега ти разбра ли отновоТова вече всички разбрахме.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар