Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
всъщност , реда на спиране на тръбите от газпром ми изглеждаше избирателен и напълно логичен - Полша и България.
А за сега се оказва, че от газпром следват падежите за плащане..., хората си чакат рублите, щото както се оказа в новия свят - може да имаш долари и евро, ама реално тия долари и евро не са твоиТа, тарикатите в кремъл просто се опитват да заобиколят санциите
следват падежите на : германия, австрия, румъния, унгария..., в посочения ред
ще трябва да почакам да врътнат кранчето на сърбия..., поне докато врътнат кранчето на германия или австрия.., а се бях приготвил да слушам воя на умряло на вучич още утре
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Руснаците предупредиха ЕДИН месец предварително.Страните които се държат като неприятелски с Русия ще плащат в рубли.....Като не им изнася внасят с танкери...Ама на тоя стол ще искат да седнат много..И нема място за всички...Надеждата ми е че тоталната мизерия ще изведе българите масово на паветата..Да почнат да ги вадят и да строят барикади....надеждата ми е че мизерията ще свали маските на тея дето ни управляват....пълната мизерия дето вече е при нас от днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Еха, целия свят се моли на Русия за къшей хляб ... да паднеш просто!
Аз да си задам обичайния въпрос: Ако Русия действително контролираше топлото и папото на половината Земно кълбо, защо я ебават за нещо, само когато заплаши със свещеното копче?
Понеже залога очевидно е вдигнат яко, е време да видим дали наистина Русия държи целия свят за топките и ако да - защо досега си трая, че е номер 1?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не се прави на улаФ, в договора пише Евро. За пореден път доказвате, че договорите с русия не струват даже хартийката, на която са написани.
Коментар
-
Вие искате всички да са облечени във вата и да маршируват носейки портретите на брежнев, ленин и сталин.
Коментар
-
national power, нищо подобно Зеленски има щанс да не убие Украйна само ако поиска от руснаците да му подат ръка и ще му помогнат. От другаде ще получи само голи обещания и накрая ще гледа как държавата умира пред очите му.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
От тоя съюзник ще получиш един спаружен и попикан ....и топки до глезените...Така е Бате......Тея на мъртвия сандалите взимат....А аз искам да дават......
Коментар
-
Не се прави на улаФ, в договора пише Евро. За пореден път доказвате, че договорите с русия не струват даже хартийката, на която са написани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеИма надежда за газта....Имаме голям и богат съюзник.Навремето Брежнев ни даваше петрол на такава цена че ние го реекспортирахме.....Ред и на демократичния цивилизован Чичо Сам да помогне на бедния си съюзник.Чакаме корабите с втечнен газ на цената на руския дето течеше до вчера по тръбите.........Величието на западната ценностна система е в човечноста....Та ние искаме от тази човечност.......Газ от корабите на цената на този от тръбите........нищо повече само това.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Конфликта е между католици и православни... и ни мразят и в черватя си... навремето кой прееба Византия.. кръстоносците и после дойдоха турците.. цялата работа им е такава...
Коментар
Коментар