От два дена ватата гузно гузно мълчи. Първо зададох въпрос на vtin, кога е ходил в москва - той се скри. После попитах другите, защо никой журналист в Русия не смее да отиде и да попита, някой от депутатите дали би пратил децата си на война - мълчание. Защо мъпчите бе другари? Нали казвате, че Сащ са същите? Защо като "копирате" Сащ не оставите и майките на загиналите войници да направят палатки пред Кремъл? Защо не установите и осъдите тези, които извършиха клането в Буча?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbetter, къде има демокрация ?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Мъск казва, че на следващите избори ще гласува за републиканците, защото "настоящите управляващи са (били) партия на разделението и омразата..."
https://www.24chasa.bg/novini/article/11633855
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Е - това е несериозно. Без съмнение тази година наградата за мир ще е за лидерът-патриот Зеленски. Пък ако някой гласува грешно от Нобеловият комитет, просто ще му подменят грешния глас с правилен. Като на Евровизията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Товарищ Миков вы большой юрист.
Сега серизно, нищо не разбираш от право. Спри да се излагаш.
А нещо по същество, подруга Селена? Спрете с общите лафове и напътствия! Или детето ви вече не приема забележки, а вие сте петимна да "учите" някого? Има начини, но не и тук, и не - чрез цитат на мнения, по които НЕ казвате нищо по същество.
Вие юристка ли бяхте, подруга?
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Oтлична новина
Което ми напомня - не е ли редно Мъск да получи Нобел за мир тази година? Не само разби космическия бизнес на Путлер, но и Starlink даде огромно тактическо предимство на украинците в борбата им с фашистките орки.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Какво значение има кой ще победи точно в тази война?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Украйна стана жертва на плана за разпалване на война с нейна помощ, ако не си разбрал. Сега, зеленият шут разправя че, били щели да победят, а аз, се сещам за един цитат от "Шрек":
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbetterq , помага ли им нещо като питат репортерите ? Същата работа, имат толкова военни бази по света..да не мислиш че нещо се е променило с питане. Дори по лошо, щом се налага да е забранено да се пита значи ако се пита може да се случи нещо, другите пък въобще не им пука от питане защото са направили така че питането не им се отразява..т.е. питащите са в безнадеждна ситуация. Могат да си питат и кервана да си върви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Украйна не е започвала война, че да иска да я печели. Иска просто червените гладни азиатски скакалци да се разкарат от територията и, щетите ще възстановим с конфискуваните им активи после
- You and which army?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
За да бъде осъден някой - това е по законите на дадена страна. Няма такова понятие "общовалидно законодателство" в световен мащаб.
Никой не се е клел в името на "общовалидно законодателство", но ВСЕКИ е длъжен да изпълнява законите на страната, в която живее. Ако нарушава законодателството в СВОЯТА страна - напълно основателно може да бъде съден и осъден съгласно тия закони и правила (на своята страна).
Разбира се, че разни "международни трибунали" могат да се съставят, дори и в ущърб на законите в отделна страна. Решенията им, разбира се - не могат да са валидни за всяка страна.
.........
Пример: по Закона за всеобщата военна служба мога да бъда призован и изпратен с военна мисия в чужбина, щом така са решили ония, които да ме призовали. Ако откажа - разбира се, че подлежа на наказание по законите на страната, в която живея.
Никакво "оправдание" от "международен трибунал" няма да ми помогне, за да не вляза в затвора за това, че не съм изпълнил изискванията на закона, гласуван в парламентарната демокрация, в която живея
Сега серизно, нищо не разбираш от право. Спри да се излагаш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
redcretin, някакви хора в Америка са почнали да се изказват, че са лъгали Украйна че ще я приемат в НАТО, дори са казали . за какво му е на НАТО ..Украйна. Това бил реалния живот, в него се лъжело. Не знам какво ще възтановиш ти пък.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар