Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Най- ми харесва преразказното наклонение. Цялата ви работа такава, ЕЖК.
След няколко поколения те ще деградират и дори няма да могат сами да добиват полезни изкопаеми. Народът ще измира, а диктаторите и техните слуги ще живеят, купувайки от нас луксозни стоки и продавайки концесии на съседните страни. За руските лидери това е най - изгодния бизнес.
Достатъчно е да спрем съветската експанзия и те ще се самоунищожат без активни действия от наша страна"...
Сър Уинстън Чърчил
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАйде идват Харпуните на лов за съвестки корита. Колко ли от тях ще тръгнат "специална подводна мисия" ?
Лойд Остин благодари специално на Дания, че ще предостави противокорабни ракети "Харпун"
https://www.segabg.com/hot/category-...iya-na-ukrayna
https://www.thetimes.co.uk/article/r...kade-6cdp626xq
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПо време на афганските авантюри на СССР се е влизало в кауша за четене на бюлетини на BBC че и Дойче Веле, освен, ако не си от службите....УПССС
Коментар
-
Айде идват Харпуните на лов за съвестки корита. Колко ли от тях ще тръгнат "специална подводна мисия" ?
Лойд Остин благодари специално на Дания, че ще предостави противокорабни ракети "Харпун"
https://www.segabg.com/hot/category-...iya-na-ukrayna
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПо време на афганските авантюри на СССР се е влизало в кауша за четене на бюлетини на BBC че и Дойче Веле, освен, ако не си от службите....УПССС
Last edited by fbr65; 24.05.2022, 10:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
УПССс пак не съобразих изказа си с аудиторията. Не съм казвал че съм ЧЕЛ комюникета ....Оплитате се нещо, старайте повече с подготовката.
Дайте разкажете повече за дето писахте някви линии Харков-Одеса, превзехте ли Харков, докъде сте с Одеса?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Мисля ще го смъкнат за ватата и под 40, това ще им остане за кряскане единствената "победа"
В същото време - едностаен в Астрахан - 4 милки рупли бля...
и налична валута в Путлеристан - само за прихвостни и черноборсаджии
пп
голям е смях всеки път на такива разбирачи като им поискам 100$ za 5000 рупли - не щат рубли и тва екат лавров същински
- 2 Харесвания
Коментар
-
УПССс пак не съобразих изказа си с аудиторията. Не съм казвал че съм ЧЕЛ комюникета Преди да се появи интернет ББС и ДВ ги слушахме и гледахме. По време на авганистанската война като цъкнехме ВЕФ-а не само слушахме Кидика, ами и ББС, ДВ, Свободна Еропа, ВОА. Всичко това се слушаше масово и после се обсъждаше. Беше много шик в някоя компания да цитираш нещо от "вражеските радиостанции".
Е след това разни пишман борци срещу комунизма започнаха да си съчиняват на тази база героични биографии. Но вие сте умни хора и би трябвало да се сещате и сами, че борците против комунизма имат не по малко развинтено въображение от борците срещу фашизма и капитализма.
Накратко по времето на авганистанската война никой не е попадал в затвора заради слушане на ББС или ДВ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е след това разни пишман борци срещу комунизма започнаха да си съчиняват на тази база героични биографии. Но вие сте умни хора и би трябвало да се сещате и сами, че борците против комунизма имат не по малко развинтено въображение от борците срещу фашизма и капитализма.
Накратко по времето на авганистанската война никой не е попадал в затвора заради слушане на ББС или ДВ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ами аз помня времето на авганистнаската вйна, когяа неминаваше комюнике от авганистан без хвалби за стингърите. Комюникетата на ББС и Дойче Веле имам предвид. А сега за стингерите сал един Златен Бръмбър бръмка.....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Продавам рупли на 60 за долар, що тъй никой не купува бре...
В същото време - едностаен в Астрахан - 4 милки рупли бля...
и налична валута в Путлеристан - само за прихвостни и черноборсаджии
пп
голям е смях всеки път на такива разбирачи като им поискам 100$ za 5000 рупли - не щат рубли и тва екат лавров същински
Last edited by satz; 24.05.2022, 07:35.
- 3 Харесвания
Коментар
-
redcretin, гледах една журналистка в Украйна пита дали Крим трябва да си го върнат. Един много точно и отговори - За да си върнат Крим трябва тези в Крим да искат да се върнат към Украйна, а никой там не иска. Което въобще не било чудно, защото от Украйна, който успее бяга..това е преди вероломното нападение на РФ. После дават че Зеленски имал едно милиардче в сметка му открили в западна банка, имал и за 14 милиона къща - дворец в Майями, Флорида дето номерата на колите им са с портокалче. После в една негова знакова реч казва да спрат западните премиери и президенти да му ходят на гости с празни ръце в Киев и само с оръжие не ставало..да се сещат сами ..т.е. иска пари. Не е ли хубаво поне тези двете области да оттърват кожата и да не са му подопечни, онези от подземията на завода ги заряза, че и заповед им даде да се предадат. Сега бойците предлагали руснаците да ги пуснат да отидели в Украйна да му поднесат личните си благодарности, ДА МУ ОБЯСНЯТ КАК СЕ ПРЕДАВА.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеКАЖЕТЕ ПОСЛЕ ЧЕ ГОСПОД НЕ Е С РУСИЯ
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар