IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Браво! Ще бъдат полезни за възстановяването на Украйна след войната.
    Истинската дума, ако действително така разсъждават и те е, "ОТКРАДНАЛИ сме."

Коментар

Пълна изолация за червените.

===============
      „Туитър“ ограничи достъпа до профила на Путин

Същото социалната мрежа направи и за други над 300 акаунта, свързани с Руската федерация
      Харесах. Обичам смешките.

Коментар

Да, интересно е. Но като знаем, че през ВСВ САЩ са дарявали хиляди самолети и танкове на СССР, за да държат източния фронт, то пак си е изгода. Дали някой ги плаща или не чехите печелят и в двата случая сега.
        Чак сега го прочетох и се съмнявам, че е така, поне не по всички линии. Ето защо, от военна и икономическа гледна точка:
        Ако е вярно, че дават безвъзмездна помощ то,
        1. Да, наистина, се доказват като лоялни на хегемона си...вместо да си гледат комплексния интерес.
        2. Отслабват собствената си защита в не толкова вероятния но (признавам) потенциално, существуващ като опасност вариант, Москва да реши да воюва и в Чехия.
        3. Едва ли биха могли в скоро време, да получат сходен като потенциал танков ресурс. Да, ПТУРС са по-евтини, разбира се но, биха им били в помощ изобщо само в отбранителни действия. Дори за контранастъпление, не става пеш а, бронирани средства при такъв развой, по въздух, много няма да превозят.
        4. Нови свои или американски или други европейски танкове, тогава, ще се търсят усилено и цената им, може и да се упетори. Чувал съм че, сами, могат да правят чудесно танкове но, ако тъй, трябва да се хващат на момента, че гълтат много материал, сили и време за производство.
        5. Да, ще си освободят складове и хангари за "нещо друго", може и за тренировъчни пързалки по хокей но, като отбранителен /контранастъпателен потенциал, се свиват. Еднозначно.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Е как няма да е точно. Локализирахме те по акъла ти.
          Това е верно.......Щом съм паднал да водя диалог с хора на твоето ниво............Занчи действително нямам много акъл.Признавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Абсолютно точно.Даже не ги и плащам гората е до мен......
            Е как няма да е точно. Локализирахме те по акъла ти.

Коментар

Пълна изолация за червените.

===============

Същото социалната мрежа направи и за други над 300 акаунта, свързани с Руската федерация
              Много обичам да гледам там на този канал всеки ден прегорели руски железа.
              https://twitter.com/UAWeapons

И всеи ден стават все повече и повече.

Коментар

На тебе с кюмбето на село за какво ти е газ?
                Абсолютно точно.Даже не ги и плащам гората е до мен......И ел.енергия почти не плащам.Имам солрани панели 10kw.И половината от храната си я произвеждам......Да му мислят живеещите в панелките.....
                Last edited by Hermes73; 06.04.2022, 02:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                  Да кажеш, че днес няма украинска нация като се позоваваш на някаки събития от преди 600-700 години не е много интелигентно. По принцип историците смятат, че нациите са буржоазно творение и възникват горе-долу по време на Великата френска революция. Т.е. нациите не са нещо изначално и вечно. Нациите възникват.

Та както казва Селена, тъпата политика на Москва помага украинската нация да се сплоти повече от когато и да било.

Освен това, без да съм историк, на голяма част от територията на днешна Украйна са живяли казаците, които са били силно военизирани и в никакъв случай не са били руснаци. Даже иманата им, като примерно Тарас Булба, изобщо не приличат на руски. Дълго време са гравитирали към Полша. Така че определено, етносът живял там си е имал свой бит и особености.

Като казвам, че русите не стават за войници имам предвид именно воинствената жилка на казаците. Русите това го нямат и според мене затова не стават. Пък какви руси са тези азиатски момчета от републиките. Но това е друг въпрос.

Запорожките казаци на Илия Репин
                  [ATTACH=CONFIG]n3905515[/ATTACH]

Мъни Русия е многонационална империя била......САЩ са многонационална държава..........Великобритания не е еднонационална държава..........Ясно е че при желание винаги всичко може да се тълкува в различни посоки.....То и Ердоган затова въздиша за Румелия.........Това са си 500 години.....Казаците са били нещо като чеченците сега.Елит на елита на империята.
                  Last edited by Hermes73; 06.04.2022, 02:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Бабо мравке где така?Тичам Щурчо за храна.А ти къде с таз гадулка?Днес Калинката е булка та съм канен на свирня.А когато сняг забръска що ще правиш ти зимъска?Ще поискам срам не срам аз от твойто житце сбрано.Аз пък няма да ти дам гиди дърти мързелан...........Та зимата на 22-23 ще е весело в ЕС-то..........Ще е весело и за форумците дето дращат по клавиатурите колко сме велики и как можем без пустите руски ресурси.......
                    На тебе с кюмбето на село за какво ти е газ?

Коментар

• Пълна изолация за червените.

===============

Коментар

Список стран, выгнавших дипломатов россии:

Литва – посол покидает страну, в Клайпеде закрывается консульство;
                        Германия – 40 дипломатов;
                        Франция – 35 дипломатов;
                        Италия – 30 дипломатов;
                        Дания – 15 дипломатов;
                        Швеция – 3 дипломата;
                        Испания – 25 дипломатов;
                        Польша – 45 дипломатов;
                        Чехия – один дипломат;
                        Нидерланды – 17;
                        Бельгия – 21;
                        Ирландия – 4.
                        Эстония – 7, кроме этого закрывает главное представительство России;
                        Латвия – 13, закрывает два консульства;
                        Словения – 33 дипломата.
                        Бабо мравке где така?Тичам Щурчо за храна.А ти къде с таз гадулка?Днес Калинката е булка та съм канен на свирня.А когато сняг забръска що ще правиш ти зимъска?Ще поискам срам не срам аз от твойто житце сбрано.Аз пък няма да ти дам гиди дърти мързелан...........Та зимата на 22-23 ще е весело в ЕС-то..........Ще е весело и за форумците дето дращат по клавиатурите колко сме велики и как можем без пустите руски ресурси.......Да упостеят дано тея ресурси.........
                        Last edited by Hermes73; 06.04.2022, 02:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Вечер на хумора.
                          Ти само ми дай ботоксния хеуролонов пигмей и ще го заведа и на някой остров даже. Но няма да го върна от там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

- Ну, и шо?
                            Изолация. Пълна.

Коментар

Список стран, выгнавших дипломатов россии:

Литва – посол покидает страну, в Клайпеде закрывается консульство;
                              Германия – 40 дипломатов;
                              Франция – 35 дипломатов;
                              Италия – 30 дипломатов;
                              Дания – 15 дипломатов;
                              Швеция – 3 дипломата;
                              Испания – 25 дипломатов;
                              Польша – 45 дипломатов;
                              Чехия – один дипломат;
                              Нидерланды – 17;
                              Бельгия – 21;
                              Ирландия – 4.
                              Эстония – 7, кроме этого закрывает главное представительство России;
                              Латвия – 13, закрывает два консульства;
                              ? Словения – 33 дипломата.
                              - Ну, и шо?

Коментар

Няма да се плашиш за бат ти цецко. Ти само ми достави путя и ще го обсипя с ласки.
                                Вечер на хумора.

Коментар

Working...
                                X