IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • al4en, когато създадоха Украйна руснаците я отделиха с една измислена граница. Разделението започна с бандитизъм, по пътищата към Русия спират пътуващите транспортни средства групи от по поне 20 човека въоръжени с автомати и им искат да платят за да ги пуснат. Това е първоначалното натрупване на капитал там, основното приходно перо. Там колко хора са загинали, защото групите също са воювали и то много. Сега руската армия воюва с тези с анцузите и няма как да ги победи в бой между ходещи пеш хора и с наземна техника. Зеленски знае това, ходи с анцуг и въобще не им пука че страната се руши и нормалното бяга от там, остават тези които си бият инжекции..и Слава Украйна и това е. Като им дадат пари се бият, изкарват пари и в никакъв ЕС не вярват че ще влязат, нито пък в НАТО. То НАТО е аматьорска организация в сравнение с техните умения. Защо им трябваше на руснаците да влязат там ? Някой иска да събори Путин и това е някой в Русия.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • На 1-ви април почва Рамазана!

      Путин ще трябва да пуска войската в отпуска...

      Коментар


      • Русия за първи път открито заплаши да спре доставките на газ по газопровода "Северен поток 1" през Балтийско море.

        Русия отправи заплаха относно доставките на газ (blitz.bg)

        Добре, че сме между Турция и Сърбия.. един път и на нас да ни върже.

        Коментар


        • Преци, не си спомням, но ти вярвам, че така си казвал. Аз очаквах русите да покажат много по-голям военен майсторлък. Няма нищо по-лошо от военната агресия, освен нескопосаната агресия, която води до пъти повече жертви и от двете страни. Това предизвиква смесица от презрение и отвращиение към агресора. В случая са насочени главно към едно лице, което е отговорно за това малоумие, което се случва сега.

          Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
          Мъни ( Мишо) аз не казвах ли много преди още Русия да нахлуе в Украйна че ги чака тежка съдба и ще ядат много бой както в Афганистан? Че украйнските партизани не са сирийските. Че джавелините и прочие ще трепят руски танкове? Руските тролове твърдяха за победа още на третият ден - марков и тем подобните му.... Даже ако помниш още на първият ден вадех цифри с големите руски жертви и че жална им майка при нормална война 1в1 на полето.
          Last edited by Money; 08.03.2022, 00:36.

          Коментар


          • Както се пее в песента на Бони М, oh, those Russians!

            Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
            В доклада се казва, че ФСБ е обвинена за провала на инвазията, но не е била предупредена за това и е неподготвена да се справи с последиците от осакатяващите санкции. Доносчикът от ФСБ добавя, че никой в ​​правителството не е знае истинската цифра на загиналите, защото „загубихме контакт с големите поделения“.

            Коментар


            • Мъни ( Мишо) аз не казвах ли много преди още Русия да нахлуе в Украйна че ги чака тежка съдба и ще ядат много бой както в Афганистан? Че украйнските партизани не са сирийските. Че джавелините и прочие ще трепят руски танкове? Руските тролове твърдяха за победа още на третият ден - марков и тем подобните му.... Даже ако помниш още на първият ден вадех цифри с големите руски жертви и че жална им майка при нормална война 1в1 на полето.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

                С две думи: "Запада е гаден, само мисли злини, Украйна е анти-Русия, ние ще победим и с Китай ще оглавим новия свят, в който с Иран ще господстваме". Досада.
                Прочети го цялото..ако имаш време.... всички си имат своите игри ..

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                  А и таз добра....

                  Шпионите от ФСБ не знаели за намеренията на Путин в Украйна

                  Шпионите в небезизвестната организация за сигурност на Русия, ФСБ, са държани в неведение относно плана на президента Путин да нахлуе в Украйна, според агент, който описа войната като "пълен провал", който може да се сравни само с разпадането на нацистка Германия.

                  Доклад, за който се смята, че е направен от анализатор от ФСБ - агенцията наследник на КГБ, руските жертви на конфликта вече може би наброяват 10 000 души. Руското министерство на отбраната признава смъртта на само 498 свои войници в Украйна.

                  В доклада се казва, че ФСБ е обвинена за провала на инвазията, но не е била предупредена за това и е неподготвена да се справи с последиците от осакатяващите санкции. Доносчикът от ФСБ добавя, че никой в ​​правителството не е знае истинската цифра на загиналите, защото „загубихме контакт с големите поделения“.


                  https://www.dnes.bg/rusia/2022/03/07...ukraina.522639
                  Ако това е истина, ойде Путлер на бунището на историята

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                    В такъв случай, моля, обяснете ми. Омразата на обединена Европа към Русия, разбирам, е системна, вековна е и като цяло това трябва да се приема за даденост. Но в този случай, на теория, англо-американците трябва, поне ситуативно, да действат като наши съюзници. И британците действат точно като Чапаев - напред в галоп!

                    Ида, и не. Моля, имайте предвид, че много често ние, заедно с Англия, се бием както срещу Наполеон, така и срещу Хитлер. Някои дори казват, че е така, защото Русия е била британска крипто колония. Това е глупост. Всъщност Великобритания и Русия, както и да се наричат, са две флангови държави. И дветеса заинтересовани да нямат силен европейски център, било то Германия или Франция. Затова заедно разбиват Наполеон, заедно разбиват Вилхелм, заедно разбиват Хитлер. Но веднага щом тези периоди приключват, Русия автоматично става враг на британците. И сега британците имат много интересно преплитане. Британците, които изграждат своята невидима финансова империяимат няколко опорни точки. Едната е Южен Китай, втората е Близкият изток и те много активно искат да влязат в Закавказието с помощта на Турция. Е, ще им бъде много трудно да влязат в Централна Азия, където Китай и Турция играят своите игри. Е, и, разбира се, Източна Европа. И тук те са изправени и пред Европейския съюз, и срещу американците. Преди няколко седмици предположих, че американците, които изобщо не се интересуват от твърде силния възход на тази невидима британска финансова империя, може да направят на британците това, което направиха с тях през 1956 г. по време на Суецката криза. Факт е, че тогава американците създадоха на британците впечатление, че ще ги подкрепят в случай на криза. Но веднага щом Хрушчов обеща, че ще има две дивизии от доброволци и напомни че Съветският съюз също има ядрени оръжия, и когато британците се затичаха към Айзенхауер за помощ, американците хладно отговориха, че не подкрепят колониалните империи. И сега, ако това, което Русия е планирала в Украйна, се окаже, както го мисля, то това абсолютно нарушава британския план за създаване на блок Полша-Украйна-Турция-Великобритания. Защото Украйна излита от тази група. И това разбива британската игра. Кой печели? Американците печелят.

                    Андрей Фурсов: На карта е заложено на практика всичко - Поглед Инфо (pogled.info)
                    С две думи: "Запада е гаден, само мисли злини, Украйна е анти-Русия, ние ще победим и с Китай ще оглавим новия свят, в който с Иран ще господстваме". Досада.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Скоро няма да спрат да се бият там, украинците искат и в НАТО и в ЕС.
                      Зеленски иска.. на него за това му се плаща... нормалние украинците искат мир.

                      Коментар


                      • Скоро няма да спрат да се бият там, украинците искат и в НАТО и в ЕС.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                          За мен решението с високите цени на енергоносителите и съответно с попадането в стагфлация, рецесия или както да го наричаме е да отпаднат голяма част от санкциите (като останат малко количество за приближени на Путю). Да се търгува, да се купува евтин нефт и газ за да може икономиките да се възстановяват. Да спаднат напреженията от високите цени на нефт, метали, храни и други.
                          Така ще се вдигне жизнения стандарт на хората.
                          А сега политиците от запада искат да накарат всички Народи да плащат сметката(със издигането на нова желязна завеса). Аз не искам да плащам и обикновения американец не иска да плаща. Да я плащат ограничен кръг хора и кръгове.
                          А толкова лесно можеха да избегнат този конфликт - просто като Сащ и Русия се договорят Украйна да не бъде приемана в Нато (това беше основното искане)
                          И защо САЩ трябва да се договорят? Че те дълги години си мечтаят Русия и Украйна да воюват. И го постигнаха.
                          Друго, САЩ имат интерес от тази война и в икономически аспект. Постигнаха (най-накрая) спиране на Северен поток-2. Сега ще си продадат скъпия шистов газ.
                          Да не говорим, че в световен мащаб Русия е низвегната. Аз мисля, че с решението си да започне война срещу Украйна, Русия си нанесе изключително тежък удар и едва ли ще се оправи от него в обозримо бъдеще.
                          Русия, ако искаше да постигне нещо срещу САЩ, трябваше да унищожи с ядрени ракети десетина големи града в САЩ. Или да си трае, докато американцитя я еб@т по всички показатели.

                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • В такъв случай, моля, обяснете ми. Омразата на обединена Европа към Русия, разбирам, е системна, вековна е и като цяло това трябва да се приема за даденост. Но в този случай, на теория, англо-американците трябва, поне ситуативно, да действат като наши съюзници. И британците действат точно като Чапаев - напред в галоп!

                            Ида, и не. Моля, имайте предвид, че много често ние, заедно с Англия, се бием както срещу Наполеон, така и срещу Хитлер. Някои дори казват, че е така, защото Русия е била британска крипто колония. Това е глупост. Всъщност Великобритания и Русия, както и да се наричат, са две флангови държави. И дветеса заинтересовани да нямат силен европейски център, било то Германия или Франция. Затова заедно разбиват Наполеон, заедно разбиват Вилхелм, заедно разбиват Хитлер. Но веднага щом тези периоди приключват, Русия автоматично става враг на британците. И сега британците имат много интересно преплитане. Британците, които изграждат своята невидима финансова империяимат няколко опорни точки. Едната е Южен Китай, втората е Близкият изток и те много активно искат да влязат в Закавказието с помощта на Турция. Е, ще им бъде много трудно да влязат в Централна Азия, където Китай и Турция играят своите игри. Е, и, разбира се, Източна Европа. И тук те са изправени и пред Европейския съюз, и срещу американците. Преди няколко седмици предположих, че американците, които изобщо не се интересуват от твърде силния възход на тази невидима британска финансова империя, може да направят на британците това, което направиха с тях през 1956 г. по време на Суецката криза. Факт е, че тогава американците създадоха на британците впечатление, че ще ги подкрепят в случай на криза. Но веднага щом Хрушчов обеща, че ще има две дивизии от доброволци и напомни че Съветският съюз също има ядрени оръжия, и когато британците се затичаха към Айзенхауер за помощ, американците хладно отговориха, че не подкрепят колониалните империи. И сега, ако това, което Русия е планирала в Украйна, се окаже, както го мисля, то това абсолютно нарушава британския план за създаване на блок Полша-Украйна-Турция-Великобритания. Защото Украйна излита от тази група. И това разбива британската игра. Кой печели? Американците печелят.

                            Андрей Фурсов: На карта е заложено на практика всичко - Поглед Инфо (pogled.info)

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                              Виж цялото творчество на prectical и веднага ще ти се изясни. Говорят се приказви от 1001 нощ без никаква връзка с реалността...
                              Е айде сега глупости говориш и ти. Аз си пиша и критикувам както виждаш и двете страни, защото не съм роден да съм роб и слуга (въпреки че всички сме) на Русия и САЩ. Тежжък е живота в Русия и обират народа по брутален начин. Да има такива олигарси и такава корупция а ти да нямаш пари за нещо елементарно и да налагаш ценостите на силата срещу малките държави....

                              Мисля че достатъчно добре критикувам и платените руски тролчета и платените тролове от атлантическият клуб на монката паси които е на стабилна хранилка. Споделям ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ ( разбира се без тъпите им гей глупости) и свободата. Затова съм и обективен защото се води хибридна война и си личи дори тук във форума,въпреки че вие сте на много ниско ниво в троленето си.

                              Троловете трябва да са интелигентни да могат да влияят на мнението на хората и да ги насочват в "правилната" посока. А като ви чета пропагандата даже отвращавате нормалните хора. С абсолютната си омраза към Путин, а другите към САЩ, не печелите нищо. Хубаво е да предадете думите ми на шефовете ви че не става само с тролене и евтина пропаганда. Някой ще ви прочете 5 реда омраза и ще ви зареже а после може да кажете нещо смислено ама кел файда. Трудно ще ме разберете защото все пак сте на копейки и центове. Да сте живи и здрави само това мога да кажа!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                В Русия накелението масово било с големи заеми, които не са в евро като у нас, рублата пада и заплатите сигурно ще се качат, а заемите ще изчезнат.
                                Аа, да - те тъй изчезват теглените заеми! Приказки за лека нощ.

                                Чакай ти да банка да се остави да бъде надхитрена.

                                Било тя и руска!

                                Коментар

                                Working...
                                X