IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Виж какво, скъпа,

Не зная как се тълкува определението "НАСКОРО цените на електроенергията бяха увеличени с 35 % във Франция...", но ВСЕ ОЩЕ си права да се радваш, ако не си узнала, а мъжът ти има достатъчно големи доходи, за да не му направи впечатление, когато му дръпнат - вместо 1000 евро - 1350..., например де - бълха го ухапала при 15 000 и повече месечен доход...

Нали правилно разсъждавам?

За протестите не казваш нищо - логично е, защото не те интересуват. С колата - до работа и обратно в къщи..., да видим кВо става във форума у да им натрием носовете на руснаците - и аз съм така: не мога да го дишам този Джуджи!

Все пак газа му (на Джуджи) ми харесваШЕ като цена. Жалко, че Джуджи се съфиряса и цената ще скача... Лошо няма, де - нали съпругът ти взема по 15 000 евро на месец. Бълха го ухапАла...

​​​​​
    https://pogled.info/svetoven/evropa/...ya-kurs.140973
    Нито ме знаеш, нито ме познаваш за да пишеш лично за мен и семейството ми, че даже и заплатите си започнал да ни определяш.
    За протестите нищо няма да напиша защото не съм ги видяла, същото е с протестите на Копейкн и кремълската Възраждане.
    Отвръщението на хората към руснаците и войната е огромно и за това две мнения няма !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
      Специално за Азов Сталь и неговие защитници руската армия стяга едни миномети с 240 мм мини - Тюлпан.
      Въпросните мини са с размерите на авиобомба - 130кг взривно вещество, но с точноста на снаряд. Твърдят, че мината падайки почети отвесно, може да пробие пететажна сграда от покрива до партера , където да се взриви. В резултат сградата се сгъва като хармонииа.
      Въпросния миномет се смята за особено ефективен в гъсто застроени райони с високи сгради.
      Тюлпан има и недостатъци. Бавен е около един изстрел в минута.
      Но и божиите мелници мелят бавно, но пък за сметка на това ситно.
      Приказки под шипковия храст
      Като ги докарат, трактористите ще ги приберат и ще ги разгледаме, после ще опукаме ватенките с тях обратно

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Я си погледни пак фактурите
        На последните 2 мои фактури от EDF виждам:

нощна тарифа: 0.0809, дневна тарифа: 0,1193

нощна тарифа: 0.1128, дневна тарифа: 0,1442

France: нощна тарифа: +39.43%, дневна тарифа: +20.87%

Но за унищожaването на гнусното блатно джудже в бункера
        съм готов да плащам двойно и тройно за kWh

Сигурен съм, че при 50 АЕЦ-а във Франция - не ти пука, ама дали навсякъде ОКОЛО Франция имат по 50 АЕЦ-а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Не знам от къде имаш тази информация, но на мен не ми се е увеличила цената на ел. енергията във Франция. Докато възмущението от руснаците е огромно и много дълго време няма да са добре дошли във Франция и Швейцария. Тук вече никой руснак не смее да каже, че е такъв.
          За Германия и Испания, не знам ,но тук има хора живеещи там които могат да ни кажат какво се случва с цената на тока там.

Виж какво, скъпа,

Не зная как се тълкува определението "НАСКОРО цените на електроенергията бяха увеличени с 35 % във Франция...", но ВСЕ ОЩЕ си права да се радваш, ако не си узнала, а мъжът ти има достатъчно големи доходи, за да не му направи впечатление, когато му дръпнат - вместо 1000 евро - 1350..., например де - бълха го ухапала при 15 000 и повече месечен доход...

Нали правилно разсъждавам?

За протестите не казваш нищо - логично е, защото не те интересуват. С колата - до работа и обратно в къщи..., да видим кВо става във форума у да им натрием носовете на руснаците - и аз съм така: не мога да го дишам този Джуджи!

Все пак газа му (на Джуджи) ми харесваШЕ като цена. Жалко, че Джуджи се съфиряса и цената ще скача... Лошо няма, де - нали съпругът ти взема по 15 000 евро на месец. Бълха го ухапАла...

​​​​​
          https://pogled.info/svetoven/evropa/...ya-kurs.140973

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Владее 1/3 ОТ ВСИЧКИ РЕСУРСИ НА СВЕТА.
            Съмнявам се че гръбнака има и 1/30 от човешкото тяло.
            русия е не само гръбнака а и ЦЕЛИЯ СКЕЛЕТ заедно със сърцето и кръвоносните съдове, Китай са другите органи и ръце и крака, а западния човек е кожата, космите - лъскавата опаковка
            Нищо не владее. Без западните технологии може само да сади цвекло - не може да изкопае нищо.
            Инак че Китай е бачкера на света - е вярно, именно затова не трябва да му се позволява да стане силен и богат Че тогава кой ще ни бачка?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

А варианта в който плащаш а накрая жужето си остава?
              Не го пропускай щото е мост пробабъл.

Коментар

• 1999год. " Российская Федерация и Украина в соответствии с положениями Устава ООН и обязательствами по Заключительному акту Совещания по безопасности и сотрудничеству в Европе уважают территориальную целостность друг друга и подтверждают нерушимость существующих между ними границ. "

Ама кога Русия била признала границите на Украйна ме питаха... едни куманисти. Че УкраинскаССР е основателка на СССР също им беше новост

Коментар

Не знам от къде имаш тази информация, но на мен не ми се е увеличила цената на ел. енергията във Франция. Докато възмущението от руснаците е огромно и много дълго време няма да са добре дошли във Франция и Швейцария. Тук вече никой руснак не смее да каже, че е такъв.
                  За Германия и Испания, не знам ,но тук има хора живеещи там които могат да ни кажат какво се случва с цената на тока там.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	zzz2.jpg
Views:	1
Size:	85.4 КБ
ID:	3906151

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

ше разпраат, че са украинци ..... и без тва и едните и другите говорят на руски....
                      Ами мойте колеги си говорят на руски без да са украинци и никой не ги закача. При кретена не знам как е

Коментар

• Така де, народът му мизерства заради него Само че Украйна им е съсед и ше си ги шибат икономически отвсякъде, като приключат сегашните циркове с Рашастан.

Коментар

....Тук вече никой руснак не смее да каже, че е такъв...
                          ше разпраат, че са украинци ..... и без тва и едните и другите говорят на руски....
                          Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• А е галфоньо ти ли обясняваше вчера за накякъв тос и джавелините- ами че руснаците свалили двата хеликоптера онзи ден с НТАУ

Коментар

• Kak e братчеди громите ли лошите? Гледам голям разгром на рублата днес, е , вчера и онзи ден също

отделно банките им забраниха да си плащат дълговете, е няма друг такъв кеф

Коментар

• Савецки говеда в атака. Нищо ново от това което е било след 9.9.1944г. Само, че от тогава имаме предимно разкази на очевидци.
                                Click image for larger version

Name:	zzz.jpg
Views:	1
Size:	46.9 КБ
ID:	3906135

Коментар

Working...
                                X