Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеБързоходко, мисля че това нещо с подземията на този завод ще е решаващо и ще се разберат. Сега никой не знае колко са до момента всички жертви, но имам чуството че тези 5000 човека ще са повече от жертвите в конфликта до момента и на двете страни събрани заедно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение38% от европейския континент по някаква злощастна случайност се намира на територията на Руската Федерация. Освен това най-голямата по население ЕВРОПЕЙСКА държава е РУСИЯ (140 000 000),
След войната споменатите числа ще се увеличат в полза на РУСИЯ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеhttps://www.tiktok.com/@vikienav/vid...al_sha ring=v3
Посвещава се на феновете на Мутрофанова
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Канада и Америка заедно имат ПОВЕЧЕ ресурси от русия.Факт !
Мита за руските ресурси не върви ...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
И как болния ти мозък достигна до това заключение ? Защо тогава всеки ден налагат НОВИ и НОВИ драконовски мерки на идола ти ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
38% от европейския континент по някаква злощастна случайност се намира на територията на Руската Федерация. Освен това най-голямата по население ЕВРОПЕЙСКА държава е РУСИЯ (140 000 000), След войната споменатите числа ще се увеличат в полза на РУСИЯ.
Съжелявам ако тази очевидност досега ви е убягвала.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеДобива на нефт на Путлер е паднал под 0,477млн.барела/ден, Лукойл се оплаква че е препълнен с мазут (ако мазута не се извозва регулярно - спират инсталациите)
За сравнение - средния им добив последните години беше над 1млн./ден А санкциите нямат 2 месеца още
Идиота не е предвидил съдове дори за запаси със собствено гориво, което тъй или иначе ще трябва за войната...
ъъъ то беше маленкая пабедоноснаяя. Стратег!
- 1 like
Коментар
-
Добива на нефт на Путлер е паднал под 0,477млн.барела/ден, Лукойл се оплаква че е препълнен с мазут (ако мазута не се извозва регулярно - спират инсталациите)
За сравнение - средния им добив последните години беше над 1млн./ден А санкциите нямат 2 месеца още
Идиота не е предвидил съдове дори за запаси със собствено гориво, което тъй или иначе ще трябва за войната...
ъъъ то беше маленкая пабедоноснаяя. Стратег!
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение..
Не съм забелязал французите и германците да се силят да се изкарват Горди Европейци. ...
(горди са, че вековни врагове, - днес са съюзници и заедно оплакват жертвите от войните.Неразбираем за путлеристите нюанс...)Last edited by satz; 07.04.2022, 14:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Напълно достатъчно е руснаците да избомбят пунктовете за смяна на колелетата на вагоните и ленд лиза ще се забави с месеци
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеГорди Европейци ми звучи като БЕЗРОДНИЦИ.
Не съм забелязал французите и германците да се силят да се изкарват Горди Европейци. В германския химн даже, все още си се пее, че Германия е над всичко.
Само смотаните холандци в химна си пеят че кръвта им е Немска.
Дедите ни се въртят в гробовете
- Каравелов го е написал още през 1873:.
"На света съществуват и такива личности, които обичат да плачат по чуждите гробища, когато техните собствени родители лежат в земята не прелеяни, не оплакани и не поменени. Тая човеколюбива черта е най-много свойствена на българите, които в това отношение заслужават и похвала, и орден "османие", и китка босилек, и недоварена мамалига. И наистина, на чий гроб не плачат благочестивите българи? За коя народност се те не грижат? В кое царство и в кое господарство не кърпят чуждите дупки? Ако хвърлите окото си от Диарбекир и до Пеща, от Адриатическо море и до Орембург, от Йоаническите острови и до архангелската губерния, то ще да намерите българин, който от всичкото си сърце се старае да поправи чуждите недостатъци и който с голямо душевно напрежение се мъчи да закърпи чуждата дреха."
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИдвай, клетката на вълчицата е голяма и има място и за теб
Ще си делите кокалите на агнето с нея
А специално за теб съм приготвил бутилка с френски цианкалий
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеДнес, 7 април, в четвъртък, от 18.30 от площад Александър Невски в София ще тръгне шествие в подкрепа на Украйна. Българи излезте на митинга, нека не се държим като примати от някаква изостанала кочина, а да покажем, че сме горди европейци!
Не съм забелязал французите и германците да се силят да се изкарват Горди Европейци. В германския химн даже, все още си се пее, че Германия е над всичко.
Само смотаните холандци в химна си пеят че кръвта им е Немска.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар