IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Словакия ще даде на Украйна 16 такива самоходни гаубици.

[ATTACH=CONFIG]n3907013[/ATTACH]
    Франко Донбас или Франко западната им граница? Щот има значение.

Коментар

• Краматорск. Траекторията на ракетата. И възможните точки на изстрелване. Има една хубава, некнижовна българска думичка, за това "постижение". ИЗПОН*СРАХА се, бандеровците.

П.П. Пардон. Героите на украйна.
      Last edited by Andi11; 09.04.2022, 11:27.

Коментар

• днес руския петрол потъна с още 4% ,
        складовете на рафинериите са пълни,а добивът скоро ще удари най-ниските нива от пандемията
        руския петрол представлява под 10% от световното производство, в същото време над 50% от руския експорт, който покриваше изцяло руския импорт на нива преди войната
        замислете в тва уравнение какво означава за РФ експорта на петрол...
        незнам как още някои сънуват конвертируеми рубли, хегемемония на ресурсите и бля бля простотии
        руснаците бяха яко прецекани, ама дет се вика кьорав карти не играе...

Коментар

• Словакия ще даде на Украйна 16 такива самоходни гаубици.

Click image for larger version

Name:	Slovakia.jpg
Views:	1
Size:	53.9 КБ
ID:	3907013

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

За мен безработица в тоя целия свят няма - ИТ съм хахаха, ша почакаш бая
            И ИТ-та ще са в кюпа........

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Пиши по-често, кога при вас безработицата ще експлодира, но пази самообладание: да не тръгнеш в посоката, в която дават златни кюлчета. (към Бай Дън - вероятно)
              За мен безработица в тоя целия свят няма - ИТ съм хахаха, ша почакаш бая

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Прав си мисля, я пак да го сложим, да видим ще последва ли пак тролски спам

Ами според BBC не е ясно кой е изстрелял ракетата. Защо ли не са така категорични че са руснаците?
                Kramatorsk station attack: What we know so far - BBC News
                В статията са показали останките на опашната част на ракетата. Зачи знаят и в коя част на града е паднала. И явно експертите са им подсказали, че по мястото на падане на опашната част и мястото на падане на бойната глава, лесно се определя посоката от която е прилетяла ракетата.
                Ако определената по този начин посока сочеше към руските позиции това щяхме да го прочетем още в заглавието. Но понеже не го четем в заглавието изглежда посоката е към украинската страна. Както междувпрочем вече го посочиха в руските сайтове.
                А да и още нещо BBC кой знае защо не публикува съмнителни записи, при положение че има веществени доказателства, които не оставят много място за ипровизации в тълкуванията на случката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                  Май се опитвате да затъмните днешния резил в Краматорск. Този случай утре ще се разсмърди из цял свят и може да промени много съществено общественото мнение.
                  Много лошо съвпадение графиня фон дер Лаен в Буча и в същия момент касапница в Краматорск, устроена от подопечните и.
                  Проблема е, че изтекоха записи на Точка-У в Беларус от март месец.
                  Сега Русия ще трябва да обяснява, че са изкарани само за ученията ...

Коментар

То пА Джуджи как ни е заобичал! Щом и с Кирил и Методий - съвсем съзнателно ни прецака в полза на Великата нация на Маке...
                    И това е вярно.....Ама си има и причини.....

Коментар

• Пред руското посолство в Лондон. Английската полиция не е арестувала никого.За разлика от българската.

Click image for larger version

Name:	zzz4.jpg
Views:	1
Size:	86.9 КБ
ID:	3906996

Коментар

Ма с какво да си помислиш, за теб Рашастан дава всичко (най-вече копейки) и през ум не ти минава че спокойно ще минем и без нея
                        Пиши по-често, кога при вас безработицата ще експлодира, но пази самообладание: да не тръгнеш в посоката, в която дават златни кюлчета. (към Бай Дън - вероятно)

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Това на никой няма да избяга.А Жири вечна му памет много мразеше българите.......

То пА Джуджи как ни е заобичал! Щом и с Кирил и Методий - съвсем съзнателно ни прецака в полза на Великата нация на Маке...

Коментар

И все забравям да кажа, че съм сигурен: нещата ще се оправят. Ще има две основни групи търгуващи...

Газът на Джуджи не ни интересува (нашата група). Ние сме за втечнения природен газ от Щатите.

Докато това стане (знаем, че има досега изпълнявани квоти и така нататъкА...) Колко години му даваме? Ясно, че и от Гърция имало... Да де, но сега прескочихме зимата...

Това, по-важното: от благотворителността на гадния Джуджи - доста неща (освен отоплението!) зависят...

Химическа промишленост, стоманодобивна, автомобилостроене.... (не само в България!..., а и в другата Европа...)

Как мислите? Ако наложим тия "санкции" - за газ и стомана - на Джуджака, каква безработица да очакваме в Европа? То - добре е, че сме повече по лозунгите: "Санкции до дупка!" ..., но газа не си спираме и Джуджака ни се хили (под мустак)... "Ще ми кацнете на ... санкциониращия!"

Ама ние съвсем сериозно (упорито) се движим към една отминала ера..., май... Без автомобили, без стомана (едно ветрогенераторче да си бееме поне нарисувале..., ли?....- ум ако решим да го правим - пак стомана от - не ми се говори вече за този Джуджи). Ами химията? Не за нас - за европейците питам...

Да не стане така, че евроЕйците да тръгнат към (пепел ми на устата)... Не съм си и помислил подобно нещо!
                            Ма с какво да си помислиш, за теб Рашастан дава всичко (най-вече копейки) и през ум не ти минава че спокойно ще минем и без нея

Коментар

О, ще се нареди - и до Жириновски, и той отиде при тия изброените в рашкия казан в Ада
                              Това на никой няма да избяга.А Жири вечна му памет много мразеше българите.......

Коментар

• И все забравям да кажа, че съм сигурен: нещата ще се оправят. Ще има две основни групи търгуващи...

Газът на Джуджи не ни интересува (нашата група). Ние сме за втечнения природен газ от Щатите.

Докато това стане (знаем, че има досега изпълнявани квоти и така нататъкА...) Колко години му даваме? Ясно, че и от Гърция имало... Да де, но сега прескочихме зимата...

Това, по-важното: от благотворителността на гадния Джуджи - доста неща (освен отоплението!) зависят...

Химическа промишленост, стоманодобивна, автомобилостроене.... (не само в България!..., а и в другата Европа...)

Как мислите? Ако наложим тия "санкции" - за газ и стомана - на Джуджака, каква безработица да очакваме в Европа? То - добре е, че сме повече по лозунгите: "Санкции до дупка!" ..., но газа не си спираме и Джуджака ни се хили (под мустак)... "Ще ми кацнете на ... санкциониращия!"

Ама ние съвсем сериозно (упорито) се движим към една отминала ера..., май... Без автомобили, без стомана (едно ветрогенераторче да си бееме поне нарисувале..., ли?....- ум ако решим да го правим - пак стомана от - не ми се говори вече за този Джуджи). Ами химията? Не за нас - за европейците питам...

Да не стане така, че евроЕйците да тръгнат към (пепел ми на устата)... Не съм си и помислил подобно нещо!

Коментар

Working...
                                X