Първоначално изпратено от Пирон
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИзчислявал ли си колко милиарда долара е инвестирала Русия в това да разруши Украйна и да и избива населението? Услужливо се забравя, че Русия нападна суверенна Украйна през 2014 г. и войната продължава вече осма година. Отрича се правото на жертвата да се защитава от насилника, като се вменява вина на жертвата, че иска да бъде свободна и независима а всеки, който помогне на жертвата се обявява за насилник. Само глупав човек може да повярва на руската пропаганда, че Украйна е виновна за това, че се защитава а запада е виновен, че и помага в това.
Петрол, газ, метали, пшеница, дървесина. Това е!!!!!!!!!!!!!!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това не е точно глупост. Може би е някакъв дълбоко вкоренен трайбълизъм, който в условията на индустриализация и пропаганда дегенерира и се проявява в една изключително уродлива форма, фашизъм, комунизъм и т.н.
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИзчислявал ли си колко милиарда долара е инвестирала Русия в това да разруши Украйна и да и избива населението? Услужливо се забравя, че Русия нападна суверенна Украйна през 2014 г. и войната продължава вече осма година. Отрича се правото на жертвата да се защитава от насилника, като се вменява вина на жертвата, че иска да бъде свободна и независима а всеки, който помогне на жертвата се обявява за насилник. Само глупав човек може да повярва на руската пропаганда, че Украйна е виновна за това, че се защитава а запада е виновен, че и помага в това.Last edited by Money; 24.03.2022, 12:39.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеPycĸaтa pyблa пpиĸлючи тъpгoвиятa в cpядa пpи eднo oт нaй-виcoĸитe cи нивa cпpямo дoлapa, oтĸaĸтo Pycия зaпoчнa вoйнaтa в Уĸpaйнa. Cĸoĸът дoйдe cлeд paзпopeждaнeтo нa Bлaдимиp Πyтин pycĸият гaз дa ce пpoдaвa нa „нeпpиятeлcĸитe дъpжaви“, cpeд ĸoитo e и Бългapия, caмo в pyбли
ECONOMIC.BG
Заповедта на Путин „газ срещу рубли“ очаквано оскъпи валутата
Руската рубла приключи търговията в сряда при едно от най-високите си нива спрямо д
Без доброжелателни транзитиращи държави, геополитическата (и икономическата) стойност на въпросните тръби е НУЛЕВА.
Затова и българската публика трябва да е наясно, че СТРАНАТА НИ СЪЩО ДЪРЖИ „КРАНЧЕТА“.
При това – потреблението ни на природен газ е многократно по-малко от това, което транзитираме.
И Кремъл също го знае.
Само българските путинофили не го съзнават и като „загрижени граждани“ се радват, че страната им зависела от Москва.
Но Москва зависи от купувачите и транзитьорите си много повече, отколкото те от нея, тъй като 70% от приходите в целия руски бюджет са буквално от експорт на въглеводороди.
Това е по повод и на питанията вчера за вноса ни от Русия.
АБСОЛЮТНО СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ПЕТРОЛА.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Глупости говориш! Глупости не на квадрат, Ами на куб! Полша ,,се готви да нахлуе в Западна Украйна"...Това откъде го измъдри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПонеже много се говори как Украйна трябвало да се обезоръжи от страшните оръжия, които трупа, за да напада Москва... колко ракети, бомби и тн са изстреляни от Украйна по руска територия?
не съм оптимист
четете, БЕ
писаното от мен беше по повод това, че видиш ли на Украйна най-мощното и модерно оръжие било РПГ
(някой нужда от рисунка????)Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Всеки руснак който не е в затвора или ареста носи част от вината. Рейтингът на Путин е по-висок от всякога. След като руснаците го обожествяват да си носят последствията от избора.
Бившите съученици на Путин го описват като тих, кротък, хитър и неособено забележим.
За да се превърне това нисичко момче в ядрената откачалка на 21 век, дали не му е даден картбланш - къде с бездействие, къде с толериране, къде с явна подкрепа?
Къде спаха САЩ, Германия, Франция, Великобритания, Япония и Китай, когато след разпада на СССР имаха шанс да направят Русия нормална държава (доколкото е възможно с това население)?
Защо не се използва желанието на Елцин държавата му да е мирна и хората да си пият самогона на спокойствие?
Вината за днешните събития е много повече на Меркел, Шрьодер, Бо Джо, Обама и прочее, отколкото на обикновения руснак. Той е твърде зает да оцелява възможно най-дълго, преди цирозата да го убие.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Всеки руснак който не е в затвора или ареста носи част от вината. Рейтингът на Путин е по-висок от всякога. След като руснаците го обожествяват да си носят последствията от избора.
Коментар
-
Понеже вчера гледах как основна тема на руските медии бе възобновяването на производството на Рено в Русия, след което последва радостно оживления на феновете на Путин в България... Днес да има последвалото развитие, което руските медии ще пропуснат. С решение на борда на директори на Renault Group производството се прекратява.
EN.MEDIA.RENAULTGROUP.COM
Renault industrial activities in Russia are suspended - Newsroom Renault Group
Boulogne-Billancourt, March 23rd, 2022 – The Board of Directors of Renault Group met today and approved the following items: Renault[...]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
с какво са виновни едни футболисти, че ги управлява самозабравил се диктатор?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение.. Само глупав човек може да повярва на руската пропаганда, че Украйна е виновна за това, че се защитава а запада е виновен, че и помага в това.
Поздравления!
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение...И на мен не ми харесва Русия с Путин но какво мога да направя?
(провери си кой извади иранския нефт от пазара и така увеличи значението на Путиния)Last edited by satz; 24.03.2022, 11:39.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВ последния ден от крайния срок Руският футболен съюз е заявил интерес пред УЕФА.
DNEVNIK.BG
Няма шега: Русия поиска домакинството на Евро 2028
В последния ден от крайния срок Руският футболен съюз е заявил интерес пред УЕФА
Освен това щеше да е доста отрезвяващо Спартак или Зенит да отидат в Европа и да се сблъскат с яйца, домати, освирквания, плакати и намеци за Хитлер.
От друга страна, международния имидж на Русия е не просто сринат, а практически липсва.
Дори Северна Корея не си е позволява да напада друга държава от края на Корейската война.
В момента всяко мероприятие в Русия ще е като Олимпиадата от 1936.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИзчислявал ли си колко милиарда долара е инвестирала Русия в това да разруши Украйна и да и избива населението? Услужливо се забравя, че Русия нападна суверенна Украйна през 2014 г. и войната продължава вече осма година. Отрича се правото на жертвата да се защитава от насилника, като се вменява вина на жертвата, че иска да бъде свободна и независима а всеки, който помогне на жертвата се обявява за насилник. Само глупав човек може да повярва на руската пропаганда, че Украйна е виновна за това, че се защитава а запада е виновен, че и помага в това.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moneyима функция болкиране, аз съм блокирал 4-5 човека, а мисля да блокирам и още поне двама. Единият се сещаш кой е - нищо интересно не си написал за един месец
Това което те тормози е, че като четеш какво пиша и може да се провокираш да помислиш над някои неща. Просто се съпротивляваш да мислиш, но те е страх, че може да се случи и без да го искаш...
Нмаш ли за учене или куросве по адреси че по цял ден кибичиш у форумите какъв експерт си....дървен философ...Защо не си доброволец с един Джавелин в Украйна?
Аз ти бъркам в здравето като говоря за твойте демократи. Наш-големят ти кошмар е ТРЪМП. С крадеца бай дън след тоя мандат е свършено помни ми думите. Власта от тук на сетне ще е за републиканците, а вие демократите ще сънувате гей паради и джендъри само в сънищата си
И на мен не ми харесва Русия с Путин но какво мога да направя?Last edited by prectical; 24.03.2022, 11:10.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар