Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМоста при Гроховатка би било супер да унищожат, но те трудно могат да стигнат до там. Другото, което си представям е от Базилиевка и Печенеги да продължат към Гусенка и Велика Шапкивка и от там с артилерия да обстреват пътя през Купянск. Това мисля тотално ще блокира снабдяването на Изюм.
Преди няколко дни там големи успехи се постигаха. Да вземем да теглим чертата и да видим колко е колосален.
Успеха имам предвди, да не си помислите за нещо друго.
ПП Като анализирате събитията около Харков и големите успехи на украинската армия в региона, спомняйте си скорошните събиия около о-в Змийний.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
На кой НАС ? И заради кои НАС . Аз нямам нищо общо с просто Киро , а газта РУСИЯ спря заради негови действия , продиктувани от Козяк .
Логиката сочи че Козяк ти спря газта .
Аз мога и без нея . Вие можете ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
В унисон на вашите възрожденски твърдения, че най-важен е нашия интерес, да попитам, на нас кой ни спря газа - Украйна или Русия?
Логиката сочи че Козяк ти спря газта .
Аз мога и без нея . Вие можете ли ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Моста при Гроховатка би било супер да унищожат, но те трудно могат да стигнат до там. Другото, което си представям е от Базилиевка и Печенеги да продължат към Гусенка и Велика Шапкивка и от там с артилерия да обстреват пътя през Купянск. Това мисля тотално ще блокира снабдяването на Изюм.
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Моста при Гроховатка + Веселе е достатъчно, няма нужда за влизане в РФ, нещо правят в тази посока тия дни ще стане ясно.
Коментар
-
Горката Украйна!
Откровеността на Байдън е удивителна. Той заяви, че САЩ ще изнесат 20 милиона тона зърно от Украйна, за да намалят цената на хляба в света. Зърното се изпраща с камиони до румънските пристанища и след това се товари на сухотоварни кораби.
Добра търговия за Щатите: стари оръжия в замяна на прясно зърно. На борсата един тон струва около $425. Тоест САЩ ще вземат зърно за $8,5 милиарда. Тази „помощ за Украйна“ сериозно ще попълни резерва в САЩ. Украйна е изнасяла малко повече от 20 милиона тона годишно. Така САЩ поемат целия годишен обем на износа.
В Украйна признаха за мащабния износ на пшеница за САЩ. Въпреки неуспешната сеитбена кампания, Киев масово изнася зърно от Одеска и Николаевска област, за да плати ленд-лизинга,по пътя за нов Гладомор.
Камиони, натъпкани с украинско зърно, вече са забелязани да се отправят към молдовското пристанище Гюрдулещ на река Дунав.
Целият този „ленд-лиз“, когато украинците плащат за стари и експериментални образци на оръжия със зърно е съзнателно довършване на Украйна с идеята да натресат гладуващите 20 милиона упорити украинци на шията на руснаците.
https://svobodnoslovo.eu/горката-укр...-на-бай/
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Замислила съм се ,че този път може и да са ни направили услуга. Сега е момента да се заемем със собствените си залежи от газ без да им разрешаваме да ни изнудват !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако не можем да си го вадим сами и така става. Пак е по-добре от това да не вадим нищо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
Колониалната администрация, отказвайки да си открие сметка в рубли в руска банка .
ПП Нищо против теб лично, просто ми е интересно какво си мисли ефрейтора.Last edited by mitaka7; 11.05.2022, 13:15.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
Колкото сме се заели със златните си залежи..
Коментар
-
Замислила съм се ,че този път може и да са ни направили услуга. Сега е момента да се заемем със собствените си залежи от газ без да им разрешаваме да ни изнудват !!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
В унисон на вашите възрожденски твърдения, че най-важен е нашия интерес, да попитам, на нас кой ни спря газа - Украйна или Русия?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеКиев започна да изнудва Европа с газова блокада. Сам ли го е решил? Разбира се, че не.
Вашингтон души европейските си партньори, принуждавайки ги да преминат към втечнен природен газ (ВПГ) и да откажат едновременно руския тръбопроводен газ и петрол. Тъй като ЕС не включи закупуването на газ и петрол от Русия в шестия пакет от санкции, веднага беше последвана команда към Киев за частично спиране на газа в ЕС.
Операторът на GTS на Украйна“ обяви прекратяване на транзита на газ към Европа през станция Сохрановка от 11 май поради „форсмажорни обстоятелства“ и това е една трета от всички доставки на газ по този маршрут. В същото време Газпром казва, че освобождава газ изцяло продаден за ЕС, което означава, че Киев просто изпомпва газ в своите подземни хранилища, тоест го краде от европейски компании.
Никаква газ за рублофилите!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар