Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеСамо да не се върнат в SWIFT Днес праснаха и Газпромбанк. Начинът им на мислене е на малоумни куки. ''Щом така, значи това е така!'' Да, ама не става! Елвира Набиулина и Герман Греф успяха да измъкнат държавата от пълен финансов колапс след фиаското в Донецк и Луганск през 2014 г., но този път мисля си и те не могат да направят чудо.
Те са измъкнали държавата, но дано не са измъкнали и половината златен резерв (не, че има нещо лошо в това за самите тях)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Доста подценяваш необходимостта от суровини между въпросните, повече от 2/3 от населението на планетата.
Коментар
-
За мен бе стряскащо каква загубена стратегия и как неумели водят война руснаците, но освен, че нямат тежки, добре бронирани танкове (руските са средна категория), неумението на пилотите им да летят в екип и да изпълняват общи задачи, обяснението за това безумие има в лицето на командващите. Бях втрещен да прочета, че техният ''генерал'' и министър на войната Сергей Шойгу, дори не е служил в казарма А с генералското си звание бие така дори Бойко Борисов или Димо Гяуров, който е бил поне войник и ефрейтор.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеВ интерес на истината, ако не си разбрал - мотивират създаването на нов икономически съюз и оттам :
надяват се, че търсенето ще им вдигнат НАД 2/3 от населението на планетата, концентрирано предимно в Азия.
Еми те надеждите са едно, реалностите - съвсем друго......
То ако пазара се правеше от бройката, а не от платежоспособните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Това ясно. Ще видим би ли проработило на практика щото Азия общо взето си продава боклуците в северна америка и Европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАз ли не съм разбрал!
Ти дето цитираш статии, в които пише, че Русия и Индия ще използват юана като базова валута в разплащанията си, а казваш, че щели да го приемат като резрервна! Хах.... струва ми се, че дори не познаваш смисъла на понятията, с които боравиш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеFinancial Times: САЩ планира да достави на Европа 15 милиарда м3 втечнен газ до края на 2022 г. Малко са, но са горе-долу капацитета на Турски поток.
Смущава ме едно: колко време ще продължи планирането?
От друга страна, дали Джуджи няма да продължи да доставя газ на Украйна? Много ще. е гаден, ако на своите съседи им спре кранчето и насочи всичко към Китай...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеВ интерес на истината, ако не си разбрал - мотивират създаването на нов икономически съюз и оттам: надяват се, че търсенето ще им вдигнат НАД 2/3 от населението на планетата, концентрирано предимно в Азия.
Ти дето цитираш статии, в които пише, че Русия и Индия ще използват юана като базова валута в разплащанията си, а казваш, че щели да го приемат като резрервна! Хах.... струва ми се, че дори не познаваш смисъла на понятията, с които боравиш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
В интерес на истината, ако не си разбрал - мотивират създаването на нов икономически съюз и оттам :
надяват се, че търсенето ще им вдигнат НАД 2/3 от населението на планетата, концентрирано предимно в Азия.
(идеологемите са различно нещо)
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Това не са войни от 19 век, че да се печелят с по-голям топ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСъвсем скоро ще вОзприемат челния венесуелски опит наречен............. бартер!
Иначе ходът с рублата не беше лош (то е ясно, че се опитват да задържат пропадането), но при условие че стоките им изобщо биват бойкотирани - на кой се надяват, че ще им вдигне търсенето на рубли?
(идеологемите са различно нещо)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСъвсем скоро ще вОзприемат челния венесуелски опит наречен............. бартер!
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 1 like
Коментар
Коментар