IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    ...
    Връщах се от командировка от София по тъмно с Москвича. До мене на седалката имаше един приятел, който също го видя и чу това, което аз го видях и чух. Карахме с около 100 km/h .....
    това ми стига ))
    матейко кара москвича със 100

а тоя москвич само може да дигне 100 градуса на водата
    и нищо друго доближаващо до 100

пак, че не каза, че карал 2 кукли, като бонд, джеймс бонд
    препоръка е

Коментар

• има нло-та
      има и рептили
      а има и макарони - геронтофили
      препоръка е

Коментар

• Иначе аз лично вярвам в НЛО, защото лично със се срещал с такова, но чак пък в извънземни е прекалено глупаво да се вярва. Не и при съществуващите доказателства в кавички.

Моята среща протече така:
        Връщах се от командировка от София по тъмно с Москвича. До мене на седалката имаше един приятел, който също го видя и чу това, което аз го видях и чух. Карахме с около 100 km/h по 3-4 км. прав участък от пътя непосредствено преди отбивката за Севлиево. Ако имаше някаква кола пред мене или зад мене на раззстояние поне 2-3 километра щях да видя нейните светлини. Нямаше обаче никой - пълна тъмница като в рог. Дори и луна нямаше или поне не светеше силно, защото освен 20-30 метра, осветени от фаровете, не се виждаше абсолютно нищо друго.

И в един момент някакъв черен блестящ обект прелетя покрай колата с огромна скорост. Беше без светлини и не го видях в огледалото когато се приближаваше. Видяхме го само в светлините на фаровете за 2-3 секунди и отново изчезна някъде напред в тъмното. Беше плосък и широк и човек би го сбъркал с някаква голяма и широка лека кола тип Шевролет или Кадилак, но този обект нямаше колелета. Летеше ниско над пътя на височина може би 1 метър или малко повече. Не беше безшумен - чу се свистене когато прелетя покрай Москвича и неговата въздушна струя силно разклати колата, защото той прелетя покрай нея и малко над нея на около 1 метър разстояние.

Та това е всичко - видяхме го за кратко. Нямаше никакви светлини. Дори и нямаше стопове или светлоотражатели или каквото трябва да има отзад на една лека кола. Беше си черен като катран, но полирано и блестящо на светлината на фаровете. И най-важното - летеше, но ниско над пътя. Дълго след това с колегата обсъждахме какво е видял и чул той и какво аз. Това защото и двамата искахме да се убедим, че не сме имали някаква халюцинация. Не, нямаше халюцинации. Реално близо покрай нас беше прелетяло НЛО с може би 200 km/h и това е всичко. Заклехме се един друг да мълчим, за да не ни се смеят хората, и с това случая приключи.

Сега вече не ми пука ще се смеете или не. За мене си аз видях НЛО и съм убеден, че такива съществуват, при това на много високо техническо ниво, но това няма нищо общо с извънземните. Такива не съм вижждал, не съм пипал и дори не съм сънувал, така че съм доста скептичен по въпроса. Иначе обичам да чета и да гледам клипове за разни древни загадки, приписвани на извънземни, но реални доказателства няма. Пък и ако се запитаме какво доказателство би ни помогнало да повярваме, ами аз не се сещам за такова, освен ако не ме качат на космическия си кораб и не ме повозят из слънчевата система.

Иначе моето НЛО беше черно като катран и ако летеше в небето в тъмна нощ, никой нямаше да го види. Беше по-голямо от лека кола, но имаше подобна плоска форма със силно заоблени ръбове. Никакви светлини отпред или отзад, висока скорост на летене, но по неведоми причини летеше по продължението на пътя, а не някъде встрани над поляните. Освен че го видяхме, го чухме и усетихме силното разклащане на Москвича. Тоест задействаха се 3 различни вида сетива. Та това е всичко. Коментари няма, защото на всички останали въпроси отговорът ми е един и същи - НЕ ЗНАМ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          Не бе. Страда от лековерие. Като дете.
          Преди години бях чел книга на едни руски автори,за съжаление не си спомням заглавието й,и те описваха случаи от древността на забелязани НЛО. Най-интересен беше случаят от 17-и век в Русия, когато НЛО се появява над едно езеро близо до руско село.И описанието на това НЛО съвпада с видяните в наши дни.През 16-и век в Германия също забелязват НЛО,което съвпада с едно от НЛО-я видяни в наши дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
            Аз не знам защо някои хора свързват думичките НЛО с извънземни. НЛО си е неидентфициран летящ обект, и за мене всичко що лети си е НЛО - не мога да го идентифицирам, защото е далеко и го виждам лошо, но все пак виждам че лети и не пада.

По въпросът дали даден летящ обект е направен от човечеството или не - много трудно може да се докаже, че даденият апарат не е човешка конструкция, плод на военните или на някой шегаджия. Това че се е движел бързо нищо не значи, защото има земни апарати, които също се движат много бързо.

Също и по въпроса с извънземните - трябва да го видиш и да го пипнеш и пак няма да си сигурен извънземен ли е или някакъв човек със специален костюм и маска.

Ако нещо го видиш на клип или видео - няма как да му се вярва, след като изкуствените интелекти по света могат да ти направят каквото си поискаш фотореалистично видео, неразличимо като качество от истинските снимани видеа.

И последно - защо да са извънземни? Не може ли да са хора от бъдещето или пък от паралелни вселени и т.н. Също така не ми е много ясно защо корабите им имат антирадарно покритие, и затова не ги засичаме с радар, но в същото време са си светнали всичките фарове отпред, отзад и отдолу? Да не би да са кьорави? Да се крият ли искат или да ги видим? Щото ако искат да станат невидими, това явно го могат, но невидим с включени фарове ми изглежда прекалено глупаво ...
            По принцип е така .НЛО е неидентифициран летящ обект.И досега е имало много случаи, когато природни явления са бъркани с НЛО. Но сета ситуацията е коренно различна.Много добре се виждат летящите обекти и е видно, че не са с естествен произход.
            А и във всички случаи на заснети видеа има и разкази на свидетели очевидци. Изобщо не става въпрос за ИИ,а за реални НЛО.
            А защо НЛО светят това няма как да знаем.Може би така се опитват да осъществят комуникация. Но да влезеш в мислите на извънземни същества е просто невъзможно.
            Пътуване във времето и трето измерение са неща от фантастиката.То не че извънземен НЛО не е де.Днес ми се преобърнаха всички представи за науката и живота като цяло.
            Ерик фон Деникен ще излезе прав,че в древността е имало контакти с чужди цивилизации.
            Last edited by mirodes; 13.12.2024, 20:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Какво ти стана бе, човече
              Нищо ти нямаше допреди няколко дни Не беше съвсем наивен
              Да не би ти е влязъл някой "извънземен" през ухото или някоя друга дупка ?

Или се опитваш да се шегуваш по един недодялан начин?

Представих днес десетки доказателства, че съществуват НЛО,които са по цялата планета.Който не иска да вярва си е негов проблем. Аз приемам насериозно тоя въпрос. Което е ИСТИНСКА потенциална опасност за човечеството ,а не измисленото глобално затопляне.
              Тепърва в близките дни това ще става тема номер 1 в света.
              И не съм казал, че на Земята има извънземни.Но има техни летящи обекти и най-вероятно база или бази.

Коментар

• Аз не знам защо някои хора свързват думичките НЛО с извънземни. НЛО си е неидентфициран летящ обект, и за мене всичко що лети си е НЛО - не мога да го идентифицирам, защото е далеко и го виждам лошо, но все пак виждам че лети и не пада.

По въпросът дали даден летящ обект е направен от човечеството или не - много трудно може да се докаже, че даденият апарат не е човешка конструкция, плод на военните или на някой шегаджия. Това че се е движел бързо нищо не значи, защото има земни апарати, които също се движат много бързо.

Също и по въпроса с извънземните - трябва да го видиш и да го пипнеш и пак няма да си сигурен извънземен ли е или някакъв човек със специален костюм и маска.

Ако нещо го видиш на клип или видео - няма как да му се вярва, след като изкуствените интелекти по света могат да ти направят каквото си поискаш фотореалистично видео, неразличимо като качество от истинските снимани видеа.

И последно - защо да са извънземни? Не може ли да са хора от бъдещето или пък от паралелни вселени и т.н. Също така не ми е много ясно защо корабите им имат антирадарно покритие, и затова не ги засичаме с радар, но в същото време са си светнали всичките фарове отпред, отзад и отдолу? Да не би да са кьорави? Да се крият ли искат или да ги видим? Щото ако искат да станат невидими, това явно го могат, но невидим с включени фарове ми изглежда прекалено глупаво ...

Коментар

• mirodes, може и да си прав и Сащ наистина да са нападнати от извънземни, на някои хора взели огромни кредити в долари това ще им дойде дюшеш, хайде долара да се обезцени и кредитите им с него. Пробваха с биткойн който обявиха за новите пари - не стана, пробваха с ковид вирус не стана пустата хиперинфлация, сега ще отитаме с нашествие от извънземни. Да и с Украйна и Русия която е заплаха - 3 години и тя не напада САЩ. Виж какви пари са взели в заем от банките, например и в Европа е така - една фирма която очевидно не печели изкупи всички фирми от бранша и трябва да продава стоката си 20 години без да прави никакви разходи - нито едно евро за да ги изплати, е как ще стане това - тя и за 500 години не може да ги изплати. В хората пари няма, но банките намират пари за кредити понеже като дадат кредита който продаде на кредитополучателя си внася парите пак в системата от банки и те дават с едни и същи пари следващ кредит. Така имаме една планина от пари обаче кредитни и много малко емитирани пари. Някви личности стават милиардери с по 5..20..200...500 милиарда имали и къде ги имат тези милиарди и как ги имат ? Ето затова е всичко, плюли са те на Украйна и Аваков който управлява там.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Sora Video: Aliens walk through New York
                    Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    Не бе Наистина извънземните вече са в New York

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                        Няма как да предвидиш действията на извънземна форма на живот, много по-развита от нас.Ако решат, че сме им пречка за плановете просто ще ни избият.
                        Фактът,че не са осъществили някакъв контакт с хората изобщо не ми вдъхва оптимизъм.Есгесгвено не се знаят намеренията им,нито в какъв времеви период ще ги осъществяват.Може и сега да решат да избият хората, а да го направят след 100 години, или 1000,10 хиляди и така нататък.

Коментар

Нали деца имаш?И ще имаш и внуци или вече имаш. Хайде ние с теб нашето сме си го изживявали ама с нас не свършва света. Милиони години еволюция и всичко да приключи, щото по-развита цивилизация е решила да ни избие.
                          Разумът може да изчезне и без вида да умира. Хората вадят купчина доказателства за масово затъпяване, например. Ако това не е изчезване на вид с данни за разум...

Коментар

И това ли е ЕЖК?https://vm.tiktok.com/ZNeTHYdU4/
                            Или това https://vm.tiktok.com/ZNeTHL1jB/
                            ТОВА Е ТИК-ТОК. Използва се за т.нар. вмъквания на разсейващи плебса теми (от откровени глупости до директни подмени на дневния ред на обеството) с цел контрол на глАмавите. И ти се хващаш на мига, като рибка - часовник на гола въдичка. Ама ми се сърдиш, като те будалкам. И защо, като даваш ясни признаци?
                            Last edited by Pyramid; 13.12.2024, 18:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Само се шегувам бе. Аз ти написах преди - сигурно си решил, че съм се шегувал, а си беше напълно сериозно - АЗ НАИСТИНА с 3 каки гледах нещо ГИГАНТСКО ПРЕДИ 33 години. А се шегувам, т.к.не намирам за голям галактически проблем, ако НЕразумен живот като на нашия вид вземе, та изчезне. А ти си се впрегна, сякаш подобни неща не са се сличвали и преди. СА, случват се и ще продължат, доде белтъчните форми вземат и се вразумят. Ето, казах го: Нашият вид, НЕ Е разумен. Има отделни представители разумни но, като цяло, е Трагедия.
                              Нали деца имаш?И ще имаш и внуци или вече имаш. Хайде ние с теб нашето сме си го изживявали ама с нас не свършва света. Милиони години еволюция и всичко да приключи, щото по-развита цивилизация е решила да ни избие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение

За пръв път в живота си поставям лайк на путинофил!

Но човека си го заслужи!
                                И това ли е ЕЖК?https://vm.tiktok.com/ZNeTHYdU4/
                                Или това https://vm.tiktok.com/ZNeTHL1jB/

Коментар

Working...
                                X