Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Закъде да бързам, що е живот- все е пред мен.
Не съм се и опитвал. Прочетох само някаква статия че всичко е нагоре. Най вероятно през еторо ще трябва да почакам 2-3 месеца или докато изтекат някой от санкциите
Ето бе, това ли са "пе...лите"...И са много повече от рубладжийските продажници от "Израждане"
Коментар
-
мажоритар в някоя руска компания- тоест човека с главно Ч. До сега борсата беше затворена, днес я отвориха и цените удариха таван- всичко нагоре минимум 10%. Радостното е че и аз съм нагоре с 15-%. Иначе приказките бяха- аууууууууууу сега ще са под нулата, утре фалират. Ами видя се че нито фалират, нито борсата се е сринала
Коментар
-
Закъде да бързам, що е живот- все е пред мен.
Не съм се и опитвал. Прочетох само някаква статия че всичко е нагоре. Най вероятно през еторо ще трябва да почакам 2-3 месеца или докато изтекат някой от санкциите
та накратко - ако си искаш парите моли се джуджака да заминава скоропостижно да сменя навални или да ляга до ленинтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
можеш ли да продадеш и да си прибереш сухото в евро или долар?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Нууу, молодец, давай, давай...дерзай с опорками....Ну, дерзай...Давай, давай...
Да се кефиш, на убитите деца. Пфу. Да не казвам, какво си.
Историите на стотици деца избити в Донбас при наказателната операция на Киев
https://blitz.bg/svyat/sdt-v-khaga-p...ews871503.html
https://svobodnoslovo.eu/%D1%81%D1%8...%D0%BE-%D0%B7/Last edited by X_Y; 24.03.2022, 23:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеНай-накрая имаше истински протест срещу Путин. "След няколко спорадични и посетени от 100-200 души протеста", днес излязоха към 10,000. Бил съм на протестите и коментарът е много точен. Вестник "Сега", близък до Газпром го казва.
https://segabg.com/hot/category-fore...epa-na-ukrayna
Не мога да повярвам, че този протест не се отразява на първо място за днес от медиите. На протеста имаше масово делови хора с интелигентни физиономии, а не като на тъпата шамандура на президента ни.
Коментар
-
мажоритар в някоя руска компания- тоест човека с главно Ч. До сега борсата беше затворена, днес я отвориха и цените удариха таван- всичко нагоре минимум 10%. Радостното е че и аз съм нагоре с 15-%. Иначе приказките бяха- аууууууууууу сега ще са под нулата, утре фалират. Ами видя се че нито фалират, нито борсата се е сринала
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Имаха един нов, замина първи Пак без противокорабни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Има, в АЦБ, няколко дена преди инвазията РЦБ е пратила голям товар злато там, защото Набиулина не е знаела
- 1 like
Коментар
-
Чубака що се чупи от Звездата на смъртта?
Нали олиото в Империята беше най-йофтено?
https://www.bloombergtv.bg/a/4-anali...osledvat-drugi
Коментар
-
Отдельный отряд украинского спецназа "Азов" опубликовал видео с предполагаемым военнопленным из Чечни, который рассказывает о положении дел на фронте под Мариуполем. Также он обращается к Рамзану Кадырову с призывом отправить на войну в Украину своих родных.
Человек на видео (его имя не названо) поясняет, что вылетел на самолете из Грозного 17 марта и на следующий день оказался под Мариуполем, где попал в плен. По его словам, так называемым чеченским добровольцам при отправке в Украину выдают один автомат и всего четыре магазина с патронами. Пленный жалуется на плохое снабжение, а также рассказывает, как российские военные расстреляли колонну чеченцев, которых, по его выражению, "как пушечное мясо" кидают на передовую. Трупы убитых сжигают, говорит человек на видео.
"Кадыров Рамзан, тебе то же самое говорю. Не надо людей убивать. Отправь лучше своего племянника, своего сына. Почему не отправляешь своих родственников, а? Вот своих отправь, пускай они будут воевать. Другим не надо говорить, другие тоже жить хотят", – обращается пленный к главе Чечни.
- 1 like
Коментар
Коментар