IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Observer Днес, 18:35
    IP hash: a1220033ca925fa280c9b4ca138e30bf | Коментар #1

Ветеран

Група: Members
    Коментари: 33,233
    Регистриран: 6-February 08
    Потребител N: 33

Изглежда американците са вършели всякакви гадости в Украйна, включително заразяване на местното население с военизирани щамове.
    Също са правели експерименти сред психично болните.
    Информацията е на канала звезда на руското министерство на отбраната.

Канала им в телеграм е тук: https://t.me/zvezdanews

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Не пишете тук и така мръсните предатели ще останат без рубли!
      Не мисля. Не че много ме кефи да чета откровени олигофрении как щели да ни атакуват американците. но ако престанем да пишем те не само че няма да престанат, ами ще удесеторят писането.

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Знаех си че си губя времето . Няма соросоид , със трезва мисъл , говорещ разбираемо , и излагащ факти и доводи .
        Всички сте гладни платеняци , което е разбираемо от хуманна гледна точка и не трябва много да ви се ''задиря''
        Но все пак , чорапи - морапи , айде в компанията там , по подразбиране - тук да кажем ни четат и интелигентни хора
        Кой, къде и как пишат тук? ТУК няма никой!

Коментар

Финландия и Щвеция са просто глупаци . Или правителствата им са просто яко продажни .
          Значи , толкова години не бяха в нато , и проблеми нямаше , дори напротив - течеше приятелска икономическа обмяна между държавите .
          Ония ходеха да се напиват на туруци в Русия без проблеми , всяка събота и неделя ( има филми - гледай ги)
          Сега , заради продажни дебилни правителства и политици , по почина на Украйана , влизат в нато , и после ще има ''ама ох , жива да не бях ''
          Дебили - или просто идиоти гледащи само парите които получават , без капка геополитическа и икономическа мисъл . А парите са за субекти , да не си помислиш че са за държавите .
          Та , ако стане нещо ще бъде заради БГ поговорката ''каквото повикало - това се обадило ''
          Извинявам се другарю, не съм предполагал, че другите са тъпи пред теб!

Коментар

• Закона за "ленд лиз" както разбирам е щатите да доставят оръжие на Украйна и на всички евроейци и след това /или преди това/ да искат да им се плаща.
            Или нещо друго означава закона?

Коментар

Колкото повече пишат чорапите на Путлер, толкова повече печелят! Спрете това!
              Знаех си че си губя времето . Няма соросоид , със трезва мисъл , говорещ разбираемо , и излагащ факти и доводи .
              Всички сте гладни платеняци , което е разбираемо от хуманна гледна точка и не трябва много да ви се ''задиря''
              Но все пак , чорапи - морапи , айде в компанията там , по подразбиране - тук да кажем ни четат и интелигентни хора

Коментар

• better, няма да полетят ракети към България, ако от нея нанякъде първо не излетят някакви неща пак ракети, самолети и там други хвърчила.
                D.Y.F-091066

Коментар

Финландия и Швеция спешно към НАТО, последна новина.
                  Финландия и Щвеция са просто глупаци . Или правителствата им са просто яко продажни .
                  Значи , толкова години не бяха в нато , и проблеми нямаше , дори напротив - течеше приятелска икономическа обмяна между държавите .
                  Ония ходеха да се напиват на туруци в Русия без проблеми , всяка събота и неделя ( има филми - гледай ги)
                  Сега , заради продажни дебилни правителства и политици , по почина на Украйана , влизат в нато , и после ще има ''ама ох , жива да не бях ''
                  Дебили - или просто идиоти гледащи само парите които получават , без капка геополитическа и икономическа мисъл . А парите са за субекти , да не си помислиш че са за държавите .
                  Та , ако стане нещо ще бъде заради БГ поговорката ''каквото повикало - това се обадило ''

Коментар

Бягай гледай какво става със стейбълкойните и очаквай същото с биткойна . Не можеш от тук да избиеш загубата оттам . Дори и с тъпи , провокативни въпросчета .
                    На въпросченцето ти :
                    Ако ни атакуват Америка и Англия - НЕ . Ще бъда първия който ще вземе оръжие и с него след като избия достатъчно наглосакси - ще умра.
                    България е над всичко .
                    Ако ни нападне Русия в текущата световна ситуация , ще съм противник на продажното правителство .
                    Сам си прави изводите , но знай , че няма да съм сам и ще сме повече .
                    Иска отговор - получи го
                    Колкото повече пишат чорапите на Путлер, толкова повече печелят! Спрете това!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ватници, ако полетят ракети към България, вие как ще реагирате? Ще се радвате ли?
                      Моля, с да или не.
                      Бягай гледай какво става със стейбълкойните и очаквай същото с биткойна . Не можеш от тук да избиеш загубата оттам . Дори и с тъпи , провокативни въпросчета .
                      На въпросченцето ти :
                      Ако ни атакуват Америка и Англия - НЕ . Ще бъда първия който ще вземе оръжие и с него след като избия достатъчно наглосакси - ще умра.
                      България е над всичко .
                      Ако ни нападне Русия в текущата световна ситуация , ще съм противник на продажното правителство .
                      Сам си прави изводите , но знай , че няма да съм сам и ще сме повече .
                      Иска отговор - получи го

Коментар

• Финландия и Швеция спешно към НАТО, последна новина.

Коментар

Такива като теб ги срещам редовно във Феисбук или Туитър . 2-3 соросоидни мнения, сред морето от правдомислещи русофилски и англосакскопорицаващи постове .
                          Разберете , напразни са борбите ви , ако не са за къшея хляб и паницата боб . Тогава и само тогава сте оправдани . Аз самия ще ви сипя от вечерята си . Но...
                          БЪЛГАРСКИЯ НАРОД е русофил и манталитета му не е англосаксонско - соросоидно глобалистичен и е е абсолютно против нещата които предизвикаха САЩ и Англия в последните 15 години , само за да задържат още мъничко държавите си на върха .
                          Не може . Свърши се . Англосаксонския свят умира , с тях умират и порядките им .
                          Тази война е лебедовата песен , последен опит на гореупоменатите да задържат нещата ....и още малко .
                          Но на Путин - Бог да го благослови - тия не му минават .

Всичко ще се обръща наопаки - мъи за ценой не постоим
                          Това, което си написал е национално представителство, гнус! Не пишете тук и така мръсните предатели ще останат без рубли!
                          Last edited by briko; 11.05.2022, 20:28.

Коментар

Няма спиране на тъпата пропаганда на Путлер! Единственото е мълчанието в нета за да ви чуят по-малко хора!
                            Такива като теб ги срещам редовно във Феисбук или Туитър . 2-3 соросоидни мнения, сред морето от правдомислещи русофилски и англосакскопорицаващи постове .
                            Разберете , напразни са борбите ви , ако не са за къшея хляб и паницата боб . Тогава и само тогава сте оправдани . Аз самия ще ви сипя от вечерята си . Но...
                            БЪЛГАРСКИЯ НАРОД е русофил и манталитета му не е англосаксонско - соросоидно глобалистичен и е е абсолютно против нещата които предизвикаха САЩ и Англия в последните 15 години , само за да задържат още мъничко държавите си на върха .
                            Не може . Свърши се . Англосаксонския свят умира , с тях умират и порядките им .
                            Тази война е лебедовата песен , последен опит на гореупоменатите да задържат нещата ....и още малко .
                            Но на Путин - Бог да го благослови - тия не му минават .

Всичко ще се обръща наопаки - мъи за ценой не постоим

Коментар

Просто съвет . Мисля ,че ще ти е от полза . Ако ти е труден и задачата е непосилна недей , но мисля че в един момент ще бъдеш неприложим на пазара на труда . И разбира се по форумите
                              Сигурен сте, че България ще бъде анексирана от Русия?

Коментар

• dddd, бяха спрели да летят защото нямаха хвърчила, те си го казваха и ревяха да им дадат още отнякъде.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X