Observer | ![]() IP hash: a1220033ca925fa280c9b4ca138e30bf | Коментар #1 |
Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 33,233 Регистриран: 6-February 08 Потребител N: 33 ![]() |
Изглежда американците са вършели всякакви гадости в Украйна, включително заразяване на местното население с военизирани щамове. Също са правели експерименти сред психично болните. Информацията е на канала звезда на руското министерство на отбраната. Канала им в телеграм е тук: https://t.me/zvezdanews |
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Не пишете тук и така мръсните предатели ще останат без рубли!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Знаех си че си губя времето . Няма соросоид , със трезва мисъл , говорещ разбираемо , и излагащ факти и доводи .
Всички сте гладни платеняци , което е разбираемо от хуманна гледна точка и не трябва много да ви се ''задиря''
Но все пак , чорапи - морапи , айде в компанията там , по подразбиране - тук да кажем ни четат и интелигентни хора
Коментар
-
Финландия и Щвеция са просто глупаци . Или правителствата им са просто яко продажни .
Значи , толкова години не бяха в нато , и проблеми нямаше , дори напротив - течеше приятелска икономическа обмяна между държавите .
Ония ходеха да се напиват на туруци в Русия без проблеми , всяка събота и неделя ( има филми - гледай ги)
Сега , заради продажни дебилни правителства и политици , по почина на Украйана , влизат в нато , и после ще има ''ама ох , жива да не бях ''
Дебили - или просто идиоти гледащи само парите които получават , без капка геополитическа и икономическа мисъл . А парите са за субекти , да не си помислиш че са за държавите .
Та , ако стане нещо ще бъде заради БГ поговорката ''каквото повикало - това се обадило ''
- 3 Харесвания
Коментар
-
Колкото повече пишат чорапите на Путлер, толкова повече печелят! Спрете това!
Всички сте гладни платеняци , което е разбираемо от хуманна гледна точка и не трябва много да ви се ''задиря''
Но все пак , чорапи - морапи , айде в компанията там , по подразбиране - тук да кажем ни четат и интелигентни хора
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнениеФинландия и Швеция спешно към НАТО, последна новина.
Значи , толкова години не бяха в нато , и проблеми нямаше , дори напротив - течеше приятелска икономическа обмяна между държавите .
Ония ходеха да се напиват на туруци в Русия без проблеми , всяка събота и неделя ( има филми - гледай ги)
Сега , заради продажни дебилни правителства и политици , по почина на Украйана , влизат в нато , и после ще има ''ама ох , жива да не бях ''
Дебили - или просто идиоти гледащи само парите които получават , без капка геополитическа и икономическа мисъл . А парите са за субекти , да не си помислиш че са за държавите .
Та , ако стане нещо ще бъде заради БГ поговорката ''каквото повикало - това се обадило ''
Коментар
-
Бягай гледай какво става със стейбълкойните и очаквай същото с биткойна . Не можеш от тук да избиеш загубата оттам . Дори и с тъпи , провокативни въпросчета .
На въпросченцето ти :
Ако ни атакуват Америка и Англия - НЕ . Ще бъда първия който ще вземе оръжие и с него след като избия достатъчно наглосакси - ще умра.
България е над всичко .
Ако ни нападне Русия в текущата световна ситуация , ще съм противник на продажното правителство .
Сам си прави изводите , но знай , че няма да съм сам и ще сме повече .
Иска отговор - получи го
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ватници, ако полетят ракети към България, вие как ще реагирате? Ще се радвате ли?
Моля, с да или не.
На въпросченцето ти :
Ако ни атакуват Америка и Англия - НЕ . Ще бъда първия който ще вземе оръжие и с него след като избия достатъчно наглосакси - ще умра.
България е над всичко .
Ако ни нападне Русия в текущата световна ситуация , ще съм противник на продажното правителство .
Сам си прави изводите , но знай , че няма да съм сам и ще сме повече .
Иска отговор - получи го
Коментар
-
Такива като теб ги срещам редовно във Феисбук или Туитър . 2-3 соросоидни мнения, сред морето от правдомислещи русофилски и англосакскопорицаващи постове .
Разберете , напразни са борбите ви , ако не са за къшея хляб и паницата боб . Тогава и само тогава сте оправдани . Аз самия ще ви сипя от вечерята си . Но...
БЪЛГАРСКИЯ НАРОД е русофил и манталитета му не е англосаксонско - соросоидно глобалистичен и е е абсолютно против нещата които предизвикаха САЩ и Англия в последните 15 години , само за да задържат още мъничко държавите си на върха .
Не може . Свърши се . Англосаксонския свят умира , с тях умират и порядките им .
Тази война е лебедовата песен , последен опит на гореупоменатите да задържат нещата ....и още малко .
Но на Путин - Бог да го благослови - тия не му минават .
Всичко ще се обръща наопаки - мъи за ценой не постоимLast edited by briko; 11.05.2022, 20:28.
- 1 like
Коментар
-
Няма спиране на тъпата пропаганда на Путлер! Единственото е мълчанието в нета за да ви чуят по-малко хора!
Разберете , напразни са борбите ви , ако не са за къшея хляб и паницата боб . Тогава и само тогава сте оправдани . Аз самия ще ви сипя от вечерята си . Но...
БЪЛГАРСКИЯ НАРОД е русофил и манталитета му не е англосаксонско - соросоидно глобалистичен и е е абсолютно против нещата които предизвикаха САЩ и Англия в последните 15 години , само за да задържат още мъничко държавите си на върха .
Не може . Свърши се . Англосаксонския свят умира , с тях умират и порядките им .
Тази война е лебедовата песен , последен опит на гореупоменатите да задържат нещата ....и още малко .
Но на Путин - Бог да го благослови - тия не му минават .
Всичко ще се обръща наопаки - мъи за ценой не постоим
- 1 like
Коментар
-
Просто съвет . Мисля ,че ще ти е от полза . Ако ти е труден и задачата е непосилна недей , но мисля че в един момент ще бъдеш неприложим на пазара на труда . И разбира се по форумите
Коментар
Коментар