Kakво става братчеди кога ще падне москва? Тъй като гледам няма да е скоро
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
НИКОЙ НЕ го очакваше !
За властващите човешкият живот не струва нищо:
"На 4 ноември 1956г. значителен брой съветски войски нахлуват в Будапеща и в други райони на страната. Унгарската съпротива продължава до 10 ноември. Над 2500 унгарци и 700 съветски войници са убити в конфликта, а 200 000 унгарци стават бежанци. Масовите арести и преследвания продължават месеци след това. До януари 1957 г. новоназначеното от СССР правителство унищожава всякаква видима опозиция. Тези съветски действия са осъдени от много западни марксисти"
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3...B8%D0%B5_(1956)
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...BB%D0%B5%D1%82
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТака е, обаче............... изглежда, че те не искат да бъдат дърпани напред!
Явно РУНЕТ им допада повече от Интернет!
Рейтингът на Путин в Русия скача до 80% на фона на войната
Според мнозинството от хората страната върви в правилната посока
Истински рейтингови резултати може да има само в държави, в които хората не ги е страх да кажат какво мислят.
Last edited by Mateev; 25.03.2022, 21:54.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
проблемът е крайбрежието на Украйна - русите го искат + ДНР + ЛНР
ако ще по 99 точки да се разберат, то последната 1 за югоизточна Украйна... няма да се съгласят.
русите може да се опитат да пласират компромис - Одеса да остане украинска, но не мисля, че ще им го приемат.
Коментар
-
Високопоставени руски служители пред Reuters: Нещо ще бъде решено през следващите три дни до седмица
ИЗТОЧНИК :
https://frognews.bg/novini/visokopos...-sedmitsa.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТака е, обаче............... изглежда, че те не искат да бъдат дърпани напред!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
логично е
ТРЯБВА през това време укрите да СЕ ВЪОРАЖАТ ДО ЗЪБИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
днес жермани пратили още 3000 стингъра-да видим колко летящи корита ще свалят
Честно, ако е така, то какъв е смисълът да се влиза тук?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Този човек ги дръпна назад с десетилетия. Ме очаквах от него това поведение. Изненада ме неприятно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Този човек ги дръпна назад с десетилетия. Ме очаквах от него това поведение. Изненада ме неприятно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеТози човек ги дръпна назад с десетилетия. Ме очаквах от него това поведение. Изненада ме неприятно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Никак не е случайно че този модел преведе човечеството от парната машина в края на 18 век до глобалната мрежа на интернет.Аз харесвам Русия.Но в момента тя е тръгнала по пътя на Германия от 30-те години на миналия век и това ще доведе до реки от кръв и вътре в страната а и на вън.....Last edited by Selena; 25.03.2022, 23:02.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от xa3apm Разгледай мнение
Или правят тактическо отстъпление... Но това времето ще покаже
ТРЯБВА през това време укрите да СЕ ВЪОРАЖАТ ДО ЗЪБИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
днес жермани пратили още 3000 стингъра-да видим колко летящи корита ще свалят
- 1 like
Коментар
Коментар