Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМечти
реалност
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Ако единицата за неграмотност е пиковатин, то никът Ви придобива смисъл?
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Не си прав, аз не съм против Русия! Аз съм против това, което Путлер направи на 24.02. Къде има теми и форуми против Русия преди 24.02.?
А да не пропусна и в темата политика, аз пиша от време на време там- същите хора със същите постове. Един от модераторите беше изтрил един пост с обяснението спрете да пишете от различни никове
- 1 like
Коментар
-
Не си прав, аз не съм против Русия! Аз съм против това, което Путлер направи на 24.02. Къде има теми и форуми против Русия преди 24.02.?D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Какво ще плащат не знам, но в абсолютно всяка държава регламента е един и същ- най важен е вожда- както в русия, така и в говедария, така и в маория
Половината тук пишете само за да пишете нещо против русия. Тя осмисля живота на барби твоя на 4д на зазката и галфоню има и други периодични херои да ме извинят че не го споменавам
Коментар
-
Имаси документи намери и чети- например за освободителната е обявена войната няколко часа преди атаката на дунавПървоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Война няма- да има специална военна операция. За обявяването на война са нужни най малкото разни документи и обявяването и в ООН. Никоя от страните не го е направила, защо- не знам.Last edited by satz; 28.07.2022, 17:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от East47 Разгледай мнение
Срамота е да пишеш в този форум с такива познания и изказвания . Аз ако бях на твое място щях да преосмисля присъствието си тук .Last edited by briko; 28.07.2022, 17:40.
- 1 like
Коментар
-
Имаси документи намери и чети- например за освободителната е обявена войната няколко часа преди атаката на дунавD.Y.F-091066
Коментар
-
Преструваш се, ама хайде да кажа и аз един пример. През ВСВ, САЩ и западно европейските страни са били съюзници и те са помогнали на Русия да претрепе Хитлер. Сега ако има обявена война Украйна ще има същите тези съюзници и те могат официално да нападнат Путлер. За това няма "война" и Путлер плаши с ядрено оръжие.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Гледам, че войната ти с простащината продължава. Почваш да ми приличаш на онзи горещ патриот, за когото България е "пет софийски квартала".
- 1 like
Коментар
-
Преструваш се, ама хайде да кажа и аз един пример. През ВСВ, САЩ и западно европейските страни са били съюзници и те са помогнали на Русия да претрепе Хитлер. Сега ако има обявена война Украйна ще има същите тези съюзници и те могат официално да нападнат Путлер. За това няма "война" и Путлер плаши с ядрено оръжие.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Разкажете моля къде е обявена ПСВ, ВСВ (О УЖАСС, а Освободителната в 1878 ?)
(на специални курсове ли ходихте?)
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар