IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• fon, аз пък със сигурност не съм русофил и никога не съм бил, но и русофоб не съм. А тези приказки как някой си е дал живота и трябва да сме му благодарни..да но те не са тези на които трябва да си благодарен, тези които са си дали живота са други и не са между живите.
    D.Y.F-091066

Коментар

• До съвсем скоро бях противник само на режима на Путин и престъпната му крадливата клика, но това, което видяхме в Украйна от страна на тези руски човеци ме отврати и вече клоня към русофобия.

Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
      Аз съм заклет русофил, но трябва да отбележа, че Русия загуби войната, независимо дали ни харесва или не. А с тези мародерства на килими, перални и фаянс направо проби дъното. Вече е по-срамно да кажеш, че си руснак, отколкото нацист или фашист.

Коментар

• Dury, мисля че загиват хора които не са имали късмета да оцелеят, има жертви и деца, те със сигурност са невинни. Бях пуснал някакъв клип, украински войници обясняват как са убили някакви други украинци за да избягат. Сега дали е истина..Може би всичко зависи от търпимостта на хората да участват във война, може дето се казва утре да се пречупят психически. Защото аз познавах само един човек който е участвал във война и ми беше близък. Та го бях питал защо се убиват хората взаимно на война и отговора няма нищо общо с това което се коментира.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Самолети ще им дава Словакия, МиГ-29. Евентуарно това може да повлече крак и Полша да даде.

Въоръжаването на Украйна е единственият начин войната да свърши бързо. Бърз разгром и отхвърляне на рашистите обратно там откъдето са дошли.

Другят вариант е бавното разложение на рашистите докато не кандисат и не се изтеглят сами.

Проблемът сега е, че Русия не може да води офанзивна война с тази армия в този ѝ вид, а украинците нямат достатъчна маса и огнева мощ да ги изтласкат бъзо. И така се получава патова ситуация, от която ще страдат цивилните в Украйна, а и целият свят.

Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
          Сега като им налеят и тежко въоръжение и после и самолети,двудневната "операция" може и да продължи още 1год и да свърши пред Москва накрая

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

Друго си е да имаш съвест като немската - 37 милиона избитим или японската -два пъти повече ама понеже са китайци на никой не му пука.
            Японците може да са били всякакви, но при капитулацията 80 хил. офицери си разпарят червата. В Русия при аналогичните ситуации с малки изключения започва пълзене и целуване краката на победителите.

Коментар

• Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнение

добре ти наистина ли вярваш на тази статистика, войната беше предрешена още лятото в Женева, да не говорим че първите три дни почти цялата военна инфраструктура на Украйна беше унищожена или блокирана, в момента загиват невинни и от двете страни, но изхода е предрешен, ще има поделяне на Украйна и две сфери на влияние независимо дали ни харесва или не, надявам се скоро да приключи и да има мир.
              Аз съм заклет русофил, но трябва да отбележа, че Русия загуби войната, независимо дали ни харесва или не. А с тези мародерства на килими, перални и фаянс направо проби дъното. Вече е по-срамно да кажеш, че си руснак, отколкото нацист или фашист.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Съжалявам, но в тази война загиват само и единствено невинни украинци засега ! Невинни руснаци не загиват все още !
                  Всички се надяваме на мир в скоро време ама това няма как да се случи с тези желания на Кремъл !
                  загиват войници и от двете страни и както казах при предрешен край, който е договорен

Коментар

• Бързоходко, от тогава е минало много време, може би са по усъвършенствани, дали няма вече варианти които могат да поразят насякъде - цялото човечество, възможно е как мислиш. Това са черни мисли както се казва, но предвид това че няма как да знаем..
                    D.Y.F-091066

Коментар

добре ти наистина ли вярваш на тази статистика, войната беше предрешена още лятото в Женева, да не говорим че първите три дни почти цялата военна инфраструктура на Украйна беше унищожена или блокирана, в момента загиват невинни и от двете страни, но изхода е предрешен, ще има поделяне на Украйна и две сфери на влияние независимо дали ни харесва или не, надявам се скоро да приключи и да има мир.
                      Съжалявам, но в тази война загиват само и единствено невинни украинци засега ! Невинни руснаци не загиват все още !
                      Всички се надяваме на мир в скоро време ама това няма как да се случи с тези желания на Кремъл !

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Русия няма и никога не е имала съвест. Това е най-голямото и предимство пред Запада. Гордост, наглост, патриотизъм, алкохолизъм, диващина в изобилие са основните руски качества. Съвест имат един двама писатели и много, много лагерници и затворници.
                        Политическите елити и на Запад и на Изток преследват интереси, а съвестта и интересите са две самоизключващи се и противоречащи си понятия.

Коментар

добре ти наистина ли вярваш на тази статистика
                          Добре,а ти наистина ли вярваш на тези ?

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Русия няма и никога не е имала съвест. Това е най-голямото и предимство пред Запада. Гордост, наглост, патриотизъм, алкохолизъм, диващина в изобилие са основните руски качества. Съвест имат един двама писатели и много, много лагерници и затворници.
                            Друго си е да имаш съвест като немската - 37 милиона избитим или японската -два пъти повече ама понеже са китайци на никой не му пука.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                              Никой не ги е бил руснаците досега,така както украйнците ги бият .Хем са десетократно по-малка армия

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                satz, не са много ясни причините за това нещо с Украйна, ..
                                Епа колко са ти неясни?

От поделение боен зареден танк как мислиш излиза, с чий подпис/заповед?

А да пресече граница въпросния танк, пак ли ти е неясно с чий подпис/заповед става?

Ц ц ц

Коментар

Working...
                                X