fon, аз пък със сигурност не съм русофил и никога не съм бил, но и русофоб не съм. А тези приказки как някой си е дал живота и трябва да сме му благодарни..да но те не са тези на които трябва да си благодарен, тези които са си дали живота са други и не са между живите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
До съвсем скоро бях противник само на режима на Путин и престъпната му крадливата клика, но това, което видяхме в Украйна от страна на тези руски човеци ме отврати и вече клоня към русофобия.
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеАз съм заклет русофил, но трябва да отбележа, че Русия загуби войната, независимо дали ни харесва или не. А с тези мародерства на килими, перални и фаянс направо проби дъното. Вече е по-срамно да кажеш, че си руснак, отколкото нацист или фашист.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Dury, мисля че загиват хора които не са имали късмета да оцелеят, има жертви и деца, те със сигурност са невинни. Бях пуснал някакъв клип, украински войници обясняват как са убили някакви други украинци за да избягат. Сега дали е истина..Може би всичко зависи от търпимостта на хората да участват във война, може дето се казва утре да се пречупят психически. Защото аз познавах само един човек който е участвал във война и ми беше близък. Та го бях питал защо се убиват хората взаимно на война и отговора няма нищо общо с това което се коментира.D.Y.F-091066
Коментар
-
Самолети ще им дава Словакия, МиГ-29. Евентуарно това може да повлече крак и Полша да даде.
Въоръжаването на Украйна е единственият начин войната да свърши бързо. Бърз разгром и отхвърляне на рашистите обратно там откъдето са дошли.
Другят вариант е бавното разложение на рашистите докато не кандисат и не се изтеглят сами.
Проблемът сега е, че Русия не може да води офанзивна война с тази армия в този ѝ вид, а украинците нямат достатъчна маса и огнева мощ да ги изтласкат бъзо. И така се получава патова ситуация, от която ще страдат цивилните в Украйна, а и целият свят.
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеСега като им налеят и тежко въоръжение и после и самолети,двудневната "операция" може и да продължи още 1год и да свърши пред Москва накрая
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
Друго си е да имаш съвест като немската - 37 милиона избитим или японската -два пъти повече ама понеже са китайци на никой не му пука.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнение
добре ти наистина ли вярваш на тази статистика, войната беше предрешена още лятото в Женева, да не говорим че първите три дни почти цялата военна инфраструктура на Украйна беше унищожена или блокирана, в момента загиват невинни и от двете страни, но изхода е предрешен, ще има поделяне на Украйна и две сфери на влияние независимо дали ни харесва или не, надявам се скоро да приключи и да има мир.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Съжалявам, но в тази война загиват само и единствено невинни украинци засега ! Невинни руснаци не загиват все още !
Всички се надяваме на мир в скоро време ама това няма как да се случи с тези желания на Кремъл !
Коментар
-
Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнение
добре ти наистина ли вярваш на тази статистика, войната беше предрешена още лятото в Женева, да не говорим че първите три дни почти цялата военна инфраструктура на Украйна беше унищожена или блокирана, в момента загиват невинни и от двете страни, но изхода е предрешен, ще има поделяне на Украйна и две сфери на влияние независимо дали ни харесва или не, надявам се скоро да приключи и да има мир.
Всички се надяваме на мир в скоро време ама това няма как да се случи с тези желания на Кремъл !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Русия няма и никога не е имала съвест. Това е най-голямото и предимство пред Запада. Гордост, наглост, патриотизъм, алкохолизъм, диващина в изобилие са основните руски качества. Съвест имат един двама писатели и много, много лагерници и затворници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнениедобре ти наистина ли вярваш на тази статистика
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Русия няма и никога не е имала съвест. Това е най-голямото и предимство пред Запада. Гордост, наглост, патриотизъм, алкохолизъм, диващина в изобилие са основните руски качества. Съвест имат един двама писатели и много, много лагерници и затворници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНикой не ги е бил руснаците досега,така както украйнците ги бият .Хем са десетократно по-малка армия
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеsatz, не са много ясни причините за това нещо с Украйна, ..
От поделение боен зареден танк как мислиш излиза, с чий подпис/заповед?
А да пресече граница въпросния танк, пак ли ти е неясно с чий подпис/заповед става?
Ц ц ц
- 1 like
Коментар
Коментар