IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ние няма да обсъждаме на тебе какво ти се вярва и какво не.Казах какво разказа комшийката и нямам основание да не и вярвам.
    Пък ние виждаме как пишеш обикновено и това де си плякнал е копи/пасте. Демек лъжеш.

Кажи сега защо искаш да умориш Русия с глад? (щом е гаден тоя къде я спасява от глад)

Коментар

• Аз искам да попитам евроатлантическите фенове да ми посочат през тия 1300 г откак сме по тия земи едно добро нещо от Запада едно добро за нас българите нещо...Целият съм в слух....А дали щото Калоян така ги магани при Осрин че още злобата им държи влага,

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Първо чисто статистически да се засече с тях е почити невъзможно в Украйна живеят 40 милиона. Второ през границите минават практически само жени и деца , воените спират мъжете на границата и ги мобилизират. Историята вероятно е прочетена във фейсбук и се разпространява от уста на уста.
        Подобни истории се разправяха по време на ваксинацията. Стигна се до там че загрижени приятелки ми се обаждаха редовно да проверят как съм, дали съм жив.
        Ние няма да обсъждаме на тебе какво ти се вярва и какво не.Казах какво разказа комшийката и нямам основание да не и вярвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
          Един въпрос към участниците в този безмислен спор тук:
          Тъй като нямаме сухопътна граница с Русия, та един ден Путин решава, че ние българите нямаме работа с НАТО и ЕС и започва нападение по Черно море за 2-3 часа Варна и Бургас са разрушени, следва атака по суша, как ще реагирате? Ще се биете срещу нападателя или ще избягате мрънкайки, че "така ни се падало щом не сме съюзници с Русия, а с НАТО и ЕС?
          Че що Путин да решава...Народа български го е решил не иска ни в НАТО ни в ЕС той просто ще изпълни волята на българският народ,Никой не ни е питал дали искаме набутаха ни насила.

Коментар

• Един въпрос към участниците в този безмислен спор тук:
            Тъй като нямаме сухопътна граница с Русия, та един ден Путин решава, че ние българите нямаме работа с НАТО и ЕС и започва нападение по Черно море за 2-3 часа Варна и Бургас са разрушени, следва атака по суша, как ще реагирате? Ще се биете срещу нападателя или ще избягате мрънкайки, че "така ни се падало щом не сме съюзници с Русия, а с НАТО и ЕС?
            Last edited by briko; 13.04.2022, 16:57.

Коментар

Комшийката дойде преди малко на кафе и разправя потресаващи неща.Преди обяд била на доктор в Плевен и докарали една украинка с потрошени пръсти на ръката.Казала че е била пианистка...Доктора попитал това руснаците ли ти хо направиха а тя отговорила не не са руснаците а нашите дойдоха в къщи и застреляха баща ми и мъжът ми а на мен потрошиха пръстите с приклада..След този ужас аз тръгнах за Русия...Там ме попитаха къде искам да отида и аз им казах България Сърбия или Македония щото не зная чужди езици а там няма проблем...страхувала се е да остане сама в Русия и затова идва в България....И хоп голяма изненанда на Дуранкулак вижда убийците на семейството си и те бежанци.Уведомява нашата Гранична полиция но нашите само състрадателно кимат с глава и казват нямаме доказателства и не можем нищо да направим...Не съдя нашите граничари само се замислих какви изроди приемаме тука като бежанци и че трябва все пак някаква проверка кой кой е...Женицата казала още че добри българи са и дали къща в Ралево едно село до Плевен и единственото и желание е да си я стегне и да отглежда зеленчуци и животни за да се прехранва....Още съм под въздействие от разказаното..Не бях се замислял за подобни неща....Дано повечко добри украинци да приемем и никакви убийци
              Първо чисто статистически да се засече с тях е почити невъзможно в Украйна живеят 40 милиона. Второ през границите минават практически само жени и деца , воените спират мъжете на границата и ги мобилизират. Историята вероятно е прочетена във фейсбук и се разпространява от уста на уста.
              Подобни истории се разправяха по време на ваксинацията. Стигна се до там че загрижени приятелки ми се обаждаха редовно да проверят как съм, дали съм жив.

Коментар

Има има и казва колко може да си бършеш задната работа с него
                Невежество демонстрирате.....

Но не споделихте,защо който спасява Русия от глад го определяте за гаден, смятате че е добре Русия да бъде уморена с глад?
                Last edited by satz; 13.04.2022, 16:47.

Коментар

• 331
                  5 9 !ОТГОВОРИ
                  ЕС_за_жалост_умира
                  преди 1 час
                  САЩ и продажнитеЕвроТретополови политици ще се бият до последният оглупял Украинец! Жените за разплод на *** в Европа а Укрите за пушечно месо в Уклрайна да стоят! Това ли са ви демократичните цености, това ли е нова Европа. Горките оглупелиЗомбираниУкри! Жените и дъщерите -пачавРи на маЙмунеците а те в мазетата измират за да пазят интересите на Байхуй и Урсула!? Европа "дарява" оръжие - Не, тя купува от САЩ с парите на данъкоплатците оръжие от САЩ! НямаДженедерполитик да спре тая далавер

Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2022/04/13...iupol.526747,7

Коментар

• Да и разрушенията са дело на украински нацисти с миномети пред мазетата, в източната част която преминава към Русия, така че контрибуции ще трябва да плаща Украйна на Русия. Путин въвежда огледални мерки, понеже Украйна конфискува руското имущество.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                      Има един индекс за силата на долара.
                      Какво мислят спешалистите по долара, за факта, че тия дни индексО подмина 100.01
                      Има има и казва колко може да си бършеш задната работа с него

Коментар

• Комшийката дойде преди малко на кафе и разправя потресаващи неща.Преди обяд била на доктор в Плевен и докарали една украинка с потрошени пръсти на ръката.Казала че е била пианистка...Доктора попитал това руснаците ли ти хо направиха а тя отговорила не не са руснаците а нашите дойдоха в къщи и застреляха баща ми и мъжът ми а на мен потрошиха пръстите с приклада..След този ужас аз тръгнах за Русия...Там ме попитаха къде искам да отида и аз им казах България Сърбия или Македония щото не зная чужди езици а там няма проблем...страхувала се е да остане сама в Русия и затова идва в България....И хоп голяма изненанда на Дуранкулак вижда убийците на семейството си и те бежанци.Уведомява нашата Гранична полиция но нашите само състрадателно кимат с глава и казват нямаме доказателства и не можем нищо да направим...Не съдя нашите граничари само се замислих какви изроди приемаме тука като бежанци и че трябва все пак някаква проверка кой кой е...Женицата казала още че добри българи са и дали къща в Ралево едно село до Плевен и единственото и желание е да си я стегне и да отглежда зеленчуци и животни за да се прехранва....Още съм под въздействие от разказаното..Не бях се замислял за подобни неща....Дано повечко добри украинци да приемем и никакви убийци

Коментар

• Има един индекс за силата на долара.
                          Какво мислят спешалистите по долара, за факта, че тия дни индексО подмина 100.01

Коментар

• national power, нищо няма да им стане на САЩ, една обезценка на долара и свиване на процента долари които се използват при международната търговия ще им се отрази спасително. Това е начина да се върне при тях индустрия и поминък за населението, много хора ще имат възможност да се завърнат към нормална работа и стандартни създаващи неща професии, вместо да служат в нещо си..администрация, измислени услуги и т.н.т. Това нещо ще ги спаси, няма да ги затрие.
                            D.Y.F-091066

Коментар

Бе знаем как и от какво спасяват помним и един кораб с развалена царевица къде ни помогнаха с него
                              Разкажете за въздушния мост с храни и гориво към блокирания Берлин, кои бяха още тогава неонацистите? (НАТО не съществуваше)
                              Last edited by satz; 13.04.2022, 16:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Защото са спасили от глад Русия, поне три пъти?

Бе знаем как и от какво спасяват помним и един кораб с развалена царевица къде ни помогнаха с него

Коментар

Working...
                                X